2011 Eylül Anneleri :-) Tanışalım mı? :-)

kızlar bende geldim benim sat 26 kasım haftaya gidicem doktora ama çok kasık ağrım var bide ağlama geliyor hayırlısıyla hepimizin bebişleri sağlıklı olur:emir_bebek:

Hoşgeldin sebatt. Canım kasık ağrısı bende de var. Galiba rahim büyümeye başladığı için kasık ağrısı oluyormuş. Artık yavaş yavaş hormonlarımızın seviyeleri değişiyor. Bu yüzden de daha duygusal olabiliyoruz.

dmlonr ben doktora gidemedim ama bişey sorcam kimyasal gebelik olup olmadığı nasıl anlaşılıyomuş geçen mayısta benim bhcg 800 du 2 gün sonra 0.1 oldu kimyasal dediler ama açıklamadılar şimdi içimde korku var ondan soruyorum...

Canım kimyasal gebelikte , kandaki betaHcg hormonu 5 ten yüksek olduğu halde kese gözükmüyor. İnşallah bu sefer kimyasal değildir de bebeşini kucağına alırsın.:49:

şimdi gidersen alt taraftan keseyi görürsün canım herşey yolunda mı öğrenirsin ama kalp atımı için 1-2 hafta daha beklersin en küçük fotosunu da alırsın eline sonra gösterirsin bebişine bak bu senin göbüşümdeki ilk halin diye:61:

Sevgiso canım , ben alttan muayene olmak istemiyorum da o yüzden doktor işini erteledim 1 hafta. Elbetteki keseyi görmek bana da çok mutluluk verecek. Ama biraz daha bekmemeyi tercih ettim.

İSİM------------------------SAT------------------------TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ

sevgiso.............................25.Kasım............................1.Eylül.2011:nazar:
sebatt..............................26.Kasım............................2.Eylül.2011:nazar:
dmlonr..............................27.Kasım............................3.Eylül.2011:nazar:
ebrumoda..........................28.Kasım.............................4.Eylül.2011:nazar:
lithium84...........................28.Kasım.............................4.Eylül.2011:nazar:
elçinnn......................................................................3.Eylül.2011:nazar:

sebat ve elçin siz de hoşgeldiniz kızlar..ne güzel yaaa çoğalıyoruz birer birer.çok mutluyum.çok özel birşey bu.aynı ayda ve hatta belki aynı günlerde (ki ebruyla benim hesaplamada öyle gözüküyor) bebeklerimiz dünyaya gelecek rabbim nsaip ederse.birden hem anne hem de teyze olucaz bebişlerimizin.ben galiba dayanamayıp yarın doktora gidicem hihihi siz etrafa ne zaman söyledniz veya söylemeyi düşünüyorsunuz şu an benim sadece kendi annem babam ve çok yakın 3 arkadaşım biliyor.eşimin tarafına henüz söylemek istemiyorum.çünkü eltim bana gelip hamileyim demedi hiç.kayınvaldeme anlatırken de kimseye söyleme diye anlatmış.buna ragmen kayınvalidem söylemişti bana ve çok kırılmıştım.şu an bebeğini kendi bebeğim gibi seviyorum ve her gittiğimde elim kolum dolu gidiyorum. ama bana nazar degdirir muamelesi yapması cok canımı sıkmıştı.kayınvalidem de daha bir kaç aya kadar nefretini bana kusan bir kişiydi.1-2 aydır durgun.hiçbir kez bana darısı senin başına demedi.eltim doğum yapınca.dememeyi bırak.2-3 sene benden izinsiz çocuk yapamazsınız demiş eşimegeçen sene.çok fazla kırgınlıklarım ve kızgınlıklarım var aslında saklayabildiğim kadar saklamak istiyorum bebeğimi.ama bir yandan da tüm olumsuzlukları unuttum hamileyim diye haykırmak istiyorum.

hihooytt az önce çiçekçi kocaaaamaaann bir çiçekle geldi.eşim yollamış.üstüne de dünyanın en güzel annesine..yeni yıl yeni umutlar getirsin yazmış.bu arada hepimizin yeni yılı kutlu olsun.biz yeni yıl hediyelerimizi bir kaç gün önce almıştık zaten.bebişlermzle sağlıklı mutlu yeni yıllar diliyorum.

Son düzenleme:
sebat ve elçin siz de hoşgeldiniz kızlar..ne güzel yaaa çoğalıyoruz birer birer.çok mutluyum.çok özel birşey bu.aynı ayda ve hatta belki aynı günlerde (ki ebruyla benim hesaplamada öyle gözüküyor) bebeklerimiz dünyaya gelecek rabbim nsaip ederse.birden hem anne hem de teyze olucaz bebişlerimizin.ben galiba dayanamayıp yarın doktora gidicem hihihi siz etrafa ne zaman söyledniz veya söylemeyi düşünüyorsunuz şu an benim sadece kendi annem babam ve çok yakın 3 arkadaşım biliyor.eşimin tarafına henüz söylemek istemiyorum.çünkü eltim bana gelip hamileyim demedi hiç.kayınvaldeme anlatırken de kimseye söyleme diye anlatmış.buna ragmen kayınvalidem söylemişti bana ve çok kırılmıştım.şu an bebeğini kendi bebeğim gibi seviyorum ve her gittiğimde elim kolum dolu gidiyorum. ama bana nazar degdirir muamelesi yapması cok canımı sıkmıştı.kayınvalidem de daha bir kaç aya kadar nefretini bana kusan bir kişiydi.1-2 aydır durgun.hiçbir kez bana darısı senin başına demedi.eltim doğum yapınca.dememeyi bırak.2-3 sene benden izinsiz çocuk yapamazsınız demiş eşimegeçen sene.çok fazla kırgınlıklarım ve kızgınlıklarım var aslında saklayabildiğim kadar saklamak istiyorum bebeğimi.ama bir yandan da tüm olumsuzlukları unuttum hamileyim diye haykırmak istiyorum.

Canımsın ya. Benden sana tavsiye , erkek tarafından saklayabildiğin kadar sakla. Madem onlar da seni kırmışlar. Al öcünü :52:
Hamile olduğunu öğrendikleri zaman da :37: böyle olsunlar:52:
Benzer çok tarafımız var seninle lithium. Biz de eşimin ailesine söylemicez. Hem şu 3 ay geçsin. Hamileleğim tam anlamıyla rayına otursun. Göbişim burnuma kadar şişsin. O zaman göbişim herkese söyler. :nazar::emir_bebek:

hihooytt az önce çiçekçi kocaaaamaaann bir çiçekle geldi.eşim yollamış.üstüne de dünyanın en güzel annesine..yeni yıl yeni umutlar getirsin yazmış.bu arada hepimizin yeni yılı kutlu olsun.biz yeni yıl hediyelerimizi bir kaç gün önce almıştık zaten.bebişlermzle sağlıklı mutlu yeni yıllar diliyorum.

Senin de yeni yılın kutlu olsun cnm. Bu yeni yılda hiç birimizin kucağı boş kalmasın , bebişlerle dolsun taşsın. Bu hamilelik haberi hepimize çok güzel sürpriz oldu sanırım. Hepinize mutluluklar dilerim:71:

kizlar hepimizin yeni yili kutlu olsun; 2010 bizlere bebislerimizi getirdi insallah 2011 de hepimiz kucagimiza aliriz yavrularimizi... Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...Saglikli ve mutlu seneler

Damla...

canım seninle aynı durumdayız benimde sadece ailem biliyor geçen sene kimyasal gebelik yaşadım kayınvalidem normalde pek aramaz ama hamile olduğumu duyunca saatbaşı aradı sonra bebek olmıycak diyince bidaha hiç aramadı bence bilmeyi haketmiyolar senin için rahat olsun allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah:nazar:

Merhaba kızlar:71:
Kısmetse ben de 2011 Eylül annesi olacağım.
Fakat sitede artık o kadar çok başlık açılıyor ki takip edemiyorum.
Aylara göre genel paylaşım başlığı var.
Gebelik,bebekler,doğum hakkındaki her şey oraya açılıyor genelde.
Orda 2011 eylül anneleri için bir başlık var.
İSterseniz ordan devam edelim ki hamileliğimiz boyunca her konuda orda rahat rahat konu açabilelim.
Ne dersiniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri-f323/

ebrumoda,sevgiso
eylül anneleri arkadaşın attığı linkte toplanmış.bizlerde oradan devam edelim hem daha kalabalık oluruz hem de daha rahat paylaşım olur

Merhaba kızlar:71:
Kısmetse ben de 2011 Eylül annesi olacağım.
Fakat sitede artık o kadar çok başlık açılıyor ki takip edemiyorum.
Aylara göre genel paylaşım başlığı var.
Gebelik,bebekler,doğum hakkındaki her şey oraya açılıyor genelde.
Orda 2011 eylül anneleri için bir başlık var.
İSterseniz ordan devam edelim ki hamileliğimiz boyunca her konuda orda rahat rahat konu açabilelim.
Ne dersiniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri-f323/
Merhaba arkadaşım. Paylaşımlarımıza ordan devam etmişiz yada burdan devam etmişiz elbetteki farketmez. Oraya da geliriz . Orada da paylaşımda bulunuruz. Ama benim anlamadığım konu şu: 2011 Eylül anneleri topiğini açan arkadaş 2010 Eylül annesi. Onun topiğinin 2010 Eylül anneleri topiği olması lazım. Neden 2011 Eylül anneleri topiği açıyor? Ben onu anlamıyorum. Benim bu topiği açmaktaki amacım 2011 in Eylül ayında doğum yapacak arkadaşları bir araya getirmekti. Sürekli birileri gelip neden ısrarla bizi çağırıyor? Anlamıyorum doğrusu.

Merhaba arkadaşım. Paylaşımlarımıza ordan devam etmişiz yada burdan devam etmişiz elbetteki farketmez. Oraya da geliriz . Orada da paylaşımda bulunuruz. Ama benim anlamadığım konu şu: 2011 Eylül anneleri topiğini açan arkadaş 2010 Eylül annesi. Onun topiğinin 2010 Eylül anneleri topiği olması lazım. Neden 2011 Eylül anneleri topiği açıyor? Ben onu anlamıyorum. Benim bu topiği açmaktaki amacım 2011 in Eylül ayında doğum yapacak arkadaşları bir araya getirmekti. Sürekli birileri gelip neden ısrarla bizi çağırıyor? Anlamıyorum doğrusu.

Mesajını yeni görüyorum kusura bakma..
Daha önceki aylarda herkes tek bir topic altında toplanıyordu.
O da benim linkini gönderdiğim adresteki ay ay paylaşım başlıklarıydı.
Şimdi artık herkes kendine göre farklı yerlere konular açıyor.
Aralıkta hamile kalacaklar
Eylülde doğuracaklar
2011 Eylül anneleri..
Önemli olan paylaşım yapmak,hep birlikte ilerlemek.
Böyle parça parça başlıklarla bunu sağlayamayız.
site zaten bunu düşünerek böyle bir bölüm açmış
Neden başka başka yerlerde de konu açılsın ki?
Evet gelip bunu buraya yazdım,arkadaşları bilgilendirdim.
Çünkü toplanılacak en doğru yer zaten orası
Eğer sen de incelersen orada her türlü konunun rahatlıkla açıldığını göreceksin.
Ayrıca oradaki konuyu 2010 annelerinin açması seni neden rahatsız etti ki?
Henüz kimse gelip konu açmadığı için
iyilik yapıp açmışlar bir konu,ne var bunda anlamadım..
Kimse sizi tutup da zorlamıyor,istediğiniz yerde paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz..:34:
Size sağlıklı hamilelik diliyorum..

canım arkadaşlar topikin taşınma ihtimali olduğu için oraya çağırdılar sanırım.çünkü bizim bu topiğin açıldığı yer duyuru:ben de hamileyim kısmıydı ya öbür taraf aylara göre paylaşım olduğu için boy-kilo takibi, fotoğraflarımız, vs gibi alt başlıklı topikleri orada açabiliriz ama burada açmamıza müsade etmezlerdi.bak öbür tarafta 1-2 arkadaş daha var senle ben gibi sat 28 kasım olan ne güzel...haftasonu müsait olmuyorsun sanırım gelmiyorsun pek topiğe?

canım arkadaşlar topikin taşınma ihtimali olduğu için oraya çağırdılar sanırım.çünkü bizim bu topiğin açıldığı yer duyuru:ben de hamileyim kısmıydı ya öbür taraf aylara göre paylaşım olduğu için boy-kilo takibi, fotoğraflarımız, vs gibi alt başlıklı topikleri orada açabiliriz ama burada açmamıza müsade etmezlerdi.bak öbür tarafta 1-2 arkadaş daha var senle ben gibi sat 28 kasım olan ne güzel...haftasonu müsait olmuyorsun sanırım gelmiyorsun pek topiğe?

Miilet kendisiyle alakalı olmayan topiği ne diye açar? Anlamıyorum. Onların topiğine mesaj atınca ne olacaksa? Şanları namları yürüyecek akılları sıra. Bu kadar dar beyinliler işte. O topiği kapatıp buraya taşınsınlar . Doğru olan bu. Böyle basit düellolara giremem. Bütün topik onların olsun. 7 sülalelerine ayrı ayrı topik açsınlar. Kimin topiği kabarık olursa peygamberimiz ona çok şefaatçi oluyormuş zaten. Emekleri zayi olmasın garibanların. Bu yapılan saygısızlık başka bir şey değil. Zorla milletin topiğini kapatıp kendi topiklerine sürüklüyorlar. Bana saygı göstermeyene ben de asla saygı göstermem.

Mesajını yeni görüyorum kusura bakma..
Daha önceki aylarda herkes tek bir topic altında toplanıyordu.
O da benim linkini gönderdiğim adresteki ay ay paylaşım başlıklarıydı.
Şimdi artık herkes kendine göre farklı yerlere konular açıyor.
Aralıkta hamile kalacaklar
Eylülde doğuracaklar
2011 Eylül anneleri..
Önemli olan paylaşım yapmak,hep birlikte ilerlemek.
Böyle parça parça başlıklarla bunu sağlayamayız.
site zaten bunu düşünerek böyle bir bölüm açmış
Neden başka başka yerlerde de konu açılsın ki?
Evet gelip bunu buraya yazdım,arkadaşları bilgilendirdim.
Çünkü toplanılacak en doğru yer zaten orası
Eğer sen de incelersen orada her türlü konunun rahatlıkla açıldığını göreceksin.
Ayrıca oradaki konuyu 2010 annelerinin açması seni neden rahatsız etti ki?
Henüz kimse gelip konu açmadığı için
iyilik yapıp açmışlar bir konu,ne var bunda anlamadım..
Kimse sizi tutup da zorlamıyor,istediğiniz yerde paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz..:34:
Size sağlıklı hamilelik diliyorum..
[/QUOTE

Etrafımızda çocuk doğurmuş çok insan var. Ha aralıkta doğurmuş , ha ocakta doğurmuş , ha eylülde doğurmuş. Sonuça doğurmuş , olmuş bitmiş. Bizim gibi hamileliğini yeni öğrenmiş bayanlar birlikte ilerlemek istiyoruz. Çocuk doğurmuş , bizimle alakası olmayan bayanlarla ilerlemek istemiyoruz. Tecrübesinden istifade etmek istediğimiz zaman zaten tüm topikteki anneler tecrübelerini bizimle paylaşır. Özellikle eylülde doğurması şart değil. Bizler yeni hamile kaldık. İnşallah da 2011 eylülde doğum yapacağız. Biz heyecanımızı birlikte yaşayıp , birlikte ilerlemek istiyoruz. Bizim gibi hamile olmayanları topiğimizde istemiyoruz. Olay bu. Topik açmanın amacı nedir? Aynı özelliğe sahip , aynı durumda olup, aynı şekilde ilerleyen insanlar , paylaşımda bulunsunlar. Eğer böyle bir amaç yoksa , hiç topik açma olmaması lazım. Herkes , bütün topikler birbirine girsin. Hem sizler neden 2010 Eylül annesi olduğunuz halde kendi topiğinizde ilerlemiyorsunuz? Çocuğunuzun gelişimlerini paylaşmıyorsunuz da bizim topiğe saldırıyorsunuz? Kendi özelliğinizdeki 2010 anneleriyle kendi topiğinizde yazışmıyorsunuz? Benim sorum bu . Anlayabildin mi arkadaşım ? Açıklayıcı oldu mu?

hem topiğin taşınması diye bir şey de yok. tek tek mesaj attılar herhalde herkese . yalvarmadıları kaldı bi. sahtekarlar

Back
X