Mesajını yeni görüyorum kusura bakma..
Daha önceki aylarda herkes tek bir topic altında toplanıyordu.
O da benim linkini gönderdiğim adresteki ay ay paylaşım başlıklarıydı.
Şimdi artık herkes kendine göre farklı yerlere konular açıyor.
Aralıkta hamile kalacaklar
Eylülde doğuracaklar
2011 Eylül anneleri..
Önemli olan paylaşım yapmak,hep birlikte ilerlemek.
Böyle parça parça başlıklarla bunu sağlayamayız.
site zaten bunu düşünerek böyle bir bölüm açmış
Neden başka başka yerlerde de konu açılsın ki?
Evet gelip bunu buraya yazdım,arkadaşları bilgilendirdim.
Çünkü toplanılacak en doğru yer zaten orası
Eğer sen de incelersen orada her türlü konunun rahatlıkla açıldığını göreceksin.
Ayrıca oradaki konuyu 2010 annelerinin açması seni neden rahatsız etti ki?
Henüz kimse gelip konu açmadığı için
iyilik yapıp açmışlar bir konu,ne var bunda anlamadım..
Kimse sizi tutup da zorlamıyor,istediğiniz yerde paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz..
Size sağlıklı hamilelik diliyorum..[/QUOTE
Etrafımızda çocuk doğurmuş çok insan var. Ha aralıkta doğurmuş , ha ocakta doğurmuş , ha eylülde doğurmuş. Sonuça doğurmuş , olmuş bitmiş. Bizim gibi hamileliğini yeni öğrenmiş bayanlar birlikte ilerlemek istiyoruz. Çocuk doğurmuş , bizimle alakası olmayan bayanlarla ilerlemek istemiyoruz. Tecrübesinden istifade etmek istediğimiz zaman zaten tüm topikteki anneler tecrübelerini bizimle paylaşır. Özellikle eylülde doğurması şart değil. Bizler yeni hamile kaldık. İnşallah da 2011 eylülde doğum yapacağız. Biz heyecanımızı birlikte yaşayıp , birlikte ilerlemek istiyoruz. Bizim gibi hamile olmayanları topiğimizde istemiyoruz. Olay bu. Topik açmanın amacı nedir? Aynı özelliğe sahip , aynı durumda olup, aynı şekilde ilerleyen insanlar , paylaşımda bulunsunlar. Eğer böyle bir amaç yoksa , hiç topik açma olmaması lazım. Herkes , bütün topikler birbirine girsin. Hem sizler neden 2010 Eylül annesi olduğunuz halde kendi topiğinizde ilerlemiyorsunuz? Çocuğunuzun gelişimlerini paylaşmıyorsunuz da bizim topiğe saldırıyorsunuz? Kendi özelliğinizdeki 2010 anneleriyle kendi topiğinizde yazışmıyorsunuz? Benim sorum bu . Anlayabildin mi arkadaşım ? Açıklayıcı oldu mu?