merhaba sevgili anneler, henüz yeni üye oldum ben de 2011 eylül annesiyim ve size danışmak istediğim konu var, oğlum 18 ayını doldurmak üzere ve sanırım yine hamileyim ve emziriyorum test sonucunu pazartesi alıp doktora gidicem ama bu sürede memeyi azaltmaya çalışıyorum sabahtan beri direniyorum vermemek için ama zorlanıyorum ağlıyo sürekli
sizin önerileriniz nedir memeden kesenler var mı bu dönemi nasıl geçirdiniz önerilerinizi beklyorum şimdiden teşekkürler :)
merhaba canım, benim bebeğimi sütten kesmem pek zor olmadı pek bilincinde değildi sanki memeyi bıraktığının. 13 aylıkken kesmek zorunda kalmıştım rahatsızlığımdan dolayı. birden bıraktırdım ben bişey yapmadım. 2 gün aradı sonra aramadı ama benim oğlum emzik kullanıyor onunla sakinleşti hep. yani ben ne bişey sürdüm ne bişey denedim direkt kesmek zorunda kaldım. yalnız ananemden duymuştum galiba salça sürüyorlarmış göğüs uçlarına eskiden, çocukta görünce bir daha istemezmiş ben denemedim ama denemek sana kalmış ne kadar doğru bilemem bunuda belirtmek isterim. kolay gelsin...