kızlar günaydın...
berkalcım çok geçmiş olsun. bence hemen dr değiştir. senin dr'un sana bi faydası yok zaten. benim ilk dr'umda öyleydi. yoğundu, ultrasondan sonra buyrun oturun bile demezdi,ayakta bişey sordummuda süt iç,herşeye süt iç derdi. paraya gelince 100 tl hemen cukka yapardı..allah kahretsin onları.. sinir oluyorum ona verdiğim paralara günah. şimdiki dr'um 70 tl gidince hemen kayıt yaptılar bilgilerimi,tartısı tansiyonu tam teşeküllü ilgileniyor. öbürüne kaç kere sezeryan dedim senin normal doğum demi diyodu bana.şaşkın herif..onun için dr çok önemli cnm..özel veya devlet hastenesi farketmez.
blacksandy; benim oğlum da 4 yaşında cnm.. dün gecem hüsranla başladı ve bitti.oğlum hiç bi oyuna katılmadı. sahnede parmaklarını ağzına soktu ve somurttu. hiçbir komuta uymadı. herkes kırıldı geçti o umarsızca arkada müzisyenlere baktı hiç ilgilenmedi bile. 3 -4 tane ront hazırlamışlar daha sonra sahneye bile zoraki çıktı. sadece en son oyunda da isteksiz olarak mırıldandı. herkes çok eğlendi çocuklarının yaptıklarına güldüler haliyle mutlu oldular. ama ben kendi durumumu anlatamam çok üzüldüm. öğretmeni her sene bi çocukta olr heycenlanmıştır dedi ama anne yüreği işte dayanmıyo..acba diyip altında bişey arıyo..serbes müzik çalışmalrında sahneden inmedi hopladı zıpladı ama iş komutlu oyunlara gelince hiç ilgilenmedi bile..en son gece bitti arabada teşekür ederim annecim dedim dayananamadım eşimde bende çok üzüldük. oğlumun verdiği cvp "Bİ ŞEY DEĞİL ANNE" ya benim oğlum böyle bi velet işte, kardeş sendromu yaşıyoruz zaten doğunca nolcak bilmem.. senin oğlun nasıl uyum problemi yaşadınız mı hiç...