canım benim yaaa ben bu sene okula verdim uyum sağlamda bi sorun yoktu ama bizden ayrılma kaygısı yaşadı ve öğretmenimiz çok ilgisiz sürekli bağıran bi tiptii en sonunda dayanamadım tartıştım ve okuldan aldım çocuğumun kıyafetlerinden besleme kabına kdar kayıp umursamıyoo böyle öğretmenmi olur şimdi oğlum çok gitmek istiyo ama ben cesaret edemiyorum o zaman hamilede değildim şimdi hem bebek hem oğlumun okulu çok zorlanacağımı düşünüyorum onun için okul öncesine gitsin istiyorum sonrada ilk okula başlar
çocukların tepkileri çok normal aslında ama benden kardeş isteyen oğlumdu onun isteği üzerine oldu o yüzden ben şuanda kardeşle ilgili bi sıkıntı yaşamıyorum ama doğduktan sonra nasıl tepki verir neler yapar bilemiyorum tabii zamana bıraktık karnımda kuzum diye seviyo kardeşini adını bile oğlum koydu kardeşiyle ilgili herşeye oğlum karar veriyo
üzülme ne olur benim bi çok arkadaşım var sorun yaşayan ama hpsi yavaş yavaş atlatmaya başladı bu bi süeç en hasarsız bi şekilde atlatmak mühim olan
şu an oğlunun verdiği tepkiler çok normal yani üzülmee olurmuu
sen çok şanslısın valla elifcim dün akşam yazdıklarını okuyordum senin ardanın hadi kaan kuzum at bi tekme göriyim kısmına koptum resmen. inşallah hep böyle devam eder. küçük çocuğu olan arkadaşlarda çabuk atlatırlar inşallah...