Merhabalar grubun en eski üyelerindenim bizler facede gruplaştığımız için buraları unuttum fakat ıkıncı hamileliğim yine beni buralara estirdi ama o ilk hamilelikteki heyecan yok yaaa neden bilmiyorum ama biraz bilmişmi olduyor insan ılk hamilelikten nee pek merak olmadıgı için pek buraları cezbetmedi beilkide muhabbetler artsa dahada cok burada olurum ama kimselerde yokkk.
Neyse geçmiş bayramınız mubarek olsun bu arada 11 haftalığım ilki öykü isminde kızım var 25 aylık ins daha sık görüşmek dileğiyle hayırlı akşamlar.
canım hayırlı olsun inşallah kazasız kucağına almayı nasip etsin Allah ,benim oğlan çooooookkkk yaramaz hareketli,giremiyorum nete ,anca uyuyunca eee o zamanda bir sürü işim oluyo
arkadaşlar bu arada benim oğlan dudaklarını koparıyodu ,bildiğin kanatıyodu ya ,ağzı kıpkırmızı oluyodu deli olacaktık eşimle kızmakla da olmuyor ,ben de gittim eczaneden nivea nın dudak nemlendiricisini aldım ,gün içinde sık sık sürüyorum aman maşallah iyiye gidiyor,onun ellemsine kalmadan sürüyorum kuru olmayınca yolamıyor zaten çok hoşuna gidiyor :) eğer varsa böyle bi sorun siz de veya yakınınzda söyleyin ...