- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.141
akıllı insanın hali başka oluyor 35e mendil alınıyor sen battaniye aldın:))
aylincim aksilikler bi peşini bırakmadı seninde yine baban galiba
aylincim allah sana bol sabır versin canım..umarım tez zamanda kurtulursun bu durumdan..
nişanlın ne diyor hemen yapabilirmisiniz düğünü
güle güle ayşe kendne ii bak..
zuzu bnde geçn gn tramvayda gderken byerde okudum dinarsu battaniye 35 die ama hızlı geçtiğim için bakamadm tabi brazda uzak gdip tekrrdan baksammı karar veremedm yaa..
betülcüm kalite konusunda birşey diyemeceğim ama kime dediysem iyi almışsın dediler ne çok kalın nede çok ince.çok kalın olursa ağırlıktan örtünülmüyor dediler zaten bide makinede yıkanması zor olur halı gibi yıkamak lazımmış hoşuma gitti benim ama karar senin canım.fiyatı battaniye için uygun diye aldım ben birde bi alışveriş merkesiznde tek kişiliğini gördüm 40 tl idi iyiye almışım dedim çk.dinarsu reklamını galiba türkan şoray yapardı bi aralar öyle hatırlıyorum sanki halılarıda meşhur çünkü
aylin bn çk ii blmiorm yaşadklarını ama bol bol dua et isyan etme çk zor şeyler yaşadığın belli dua ederkek atlatablrsn ancak bzde dua ederz senn için
hmm ewt haklısın zuzu bn bi ara gdeym oraya iş çıkışı ozr olacak ama.. uygna almak war işin ucunda
zaten başka yapabileceğim bişey yok canım dua etmekten başka
sizde benim için dua edin buna çok ihtiyacım var
sen topikte yeni sayılırsın galiba dimi
eski arkadaşlar çok ii biliyo neler yaşadığımı
yaprak dökümü halt işlesin yanımızda yani
off allahım dalga bile geçiyorum artık kendimle yaaaa((((
zaten başka yapabileceğim bişey yok canım dua etmekten başka
sizde benim için dua edin buna çok ihtiyacım var
sen topikte yeni sayılırsın galiba dimi
eski arkadaşlar çok ii biliyo neler yaşadığımı
yaprak dökümü halt işlesin yanımızda yani
off allahım dalga bile geçiyorum artık kendimle yaaaa((((
ben yine uğrayayım bi dedim yerlerinde yeller esiyor bayram kampanyası demişlerdi çünkü:)) kapatmışlar.
aylinicim baban neden bu kadar agresif bakıyor olaya çözemedim ben aklında başka biri mi vardı sevdiğini onaylamıyor yada niçin tepkili bu kadar sonuçta herşey yapılması gerektiği gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?