2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy ne güzel herşey güzel geçmiş
çok sevindim allah bir ömür mutlu etsin inşallah
darısı başımıza olsun tez zamanda çok ihtiyacım var buna
arife akşamı ve bayram sabahı bir sürü terslik oldu gene
arife akşamı hele annemde dedi bir an önce yapalım düğünü kış mış dinlemeyelim diye
evden gitme planları yapıyodum çünkü
off çok kötü şeyler yaşıyorum yaa
allah kimseye yaşatmasın

güle güle ayşe kendne ii bak..

zuzu bnde geçn gn tramvayda gderken byerde okudum dinarsu battaniye 35 die ama hızlı geçtiğim için bakamadm tabi brazda uzak gdip tekrrdan baksammı karar veremedm yaa..

aylincim aksilikler bi peşini bırakmadı seninde yine baban galiba

aylincim allah sana bol sabır versin canım..umarım tez zamanda kurtulursun bu durumdan..

evet kızlar tabiki babam yine
durumlar iyice bozulursa bizde her an herşey olabilir yinede herşeye hazırlıklıyım yani
bize ancak evlenince kurtuluş yolu görünüyo
ama artık herşeyden bıktım
bir an önce zamanın geçmesini istiyorum allahtan başka bi isteğim yok

nişanlın ne diyor hemen yapabilirmisiniz düğünü

valla canım arife akşamı durumlar kötüleşince konuştuk
dedim kış mış dinlemeyelim yapalım diye
o da bana hak verdi zaten o evde yaşanmaz durumlar böyleyken dedi
herşeyimiz tam olmaz biraz zorluk çekeriz ama yaparız diyo
yeterki sen daha fazla üzülme diyo
ama şimdilik beklemedeyiz
bayram sabahı bana elini vermedi
baya bi bağırıştık
bana benim kızım yok dedi
sonra da kahvaltıya oturmaya zorladı
bende madem ben senin kızın değilim
senin sofrana asla oturmam dedim
asla senin yemeğini yemem dedim
o zaman elini verdi bana
bayramın ilk iki günü çok iyiydi
öyle olunca bizde nişanlımın ailesiyle konuşmaktan vazgeçtik düğün meselesini
ama gene eskisi gibi olmaya başladı
eğer daha kötüye giderse
konuşucaz ve en yakın zamanda yapıcaz

güle güle ayşe kendne ii bak..

zuzu bnde geçn gn tramvayda gderken byerde okudum dinarsu battaniye 35 die ama hızlı geçtiğim için bakamadm tabi brazda uzak gdip tekrrdan baksammı karar veremedm yaa..

betülcüm kalite konusunda birşey diyemeceğim ama kime dediysem iyi almışsın dediler ne çok kalın nede çok ince.çok kalın olursa ağırlıktan örtünülmüyor dediler zaten bide makinede yıkanması zor olur halı gibi yıkamak lazımmış hoşuma gitti benim ama karar senin canım.fiyatı battaniye için uygun diye aldım ben birde bi alışveriş merkesiznde tek kişiliğini gördüm 40 tl idi iyiye almışım dedim çk.dinarsu reklamını galiba türkan şoray yapardı bi aralar öyle hatırlıyorum sanki halılarıda meşhur çünkü

aylin bn çk ii blmiorm yaşadklarını ama bol bol dua et isyan etme çk zor şeyler yaşadığın belli dua ederkek atlatablrsn ancak bzde dua ederz senn için

hmm ewt haklısın zuzu bn bi ara gdeym oraya iş çıkışı ozr olacak ama.. uygna almak war işin ucunda

aylin bn çk ii blmiorm yaşadklarını ama bol bol dua et isyan etme çk zor şeyler yaşadığın belli dua ederkek atlatablrsn ancak bzde dua ederz senn için

zaten başka yapabileceğim bişey yok canım dua etmekten başka
sizde benim için dua edin buna çok ihtiyacım var
sen topikte yeni sayılırsın galiba dimi
eski arkadaşlar çok ii biliyo neler yaşadığımı
yaprak dökümü halt işlesin yanımızda yani
off allahım dalga bile geçiyorum artık kendimle yaaaa ((((

aylinicim baban neden bu kadar agresif bakıyor olaya çözemedim ben aklında başka biri mi vardı sevdiğini onaylamıyor yada niçin tepkili bu kadar sonuçta herşey yapılması gerektiği gibi oldu.

ewt yni sayılırım cnm ne olrsa olsn kolay bi dnemden geçmediğin belli bu da senn imtihanın demekki hepiiz farklı şeylerle denenioruz hayatta dua edip en az yarayla geçmesini dilemekten başka çaremiz yok allah yardmcn olsn cnm..
ben yine uğrayayım bi dedim yerlerinde yeller esiyor bayram kampanyası demişlerdi çünkü:)) kapatmışlar.

hmm bnde oraya bi gdip bakayım ney ne diil sonra aklmda kalmasn o zman inşallah bulblrm :)

aylinicim baban neden bu kadar agresif bakıyor olaya çözemedim ben aklında başka biri mi vardı sevdiğini onaylamıyor yada niçin tepkili bu kadar sonuçta herşey yapılması gerektiği gibi oldu.

zuzucum onun tek derdi o ilk öğrendiğinde bırak seni ona vermem dedi ben de
geçerli bi sebebi olmadığı için bırakmadım tabiki
şuanda bana sözünü geçiremediği için böyle yapıyo
tek derdi onun sözünün geçmememiş olması
beni birini seviyo olmam
mutluluğum falan hiç umrunda değil yani

herkese mrhb canlarım geriye dönüp bakmadım baktnzmı diye düğün tarihim belli oldu.....7 temmuz kına gecesi 10 temmuz düğün eklerseniz sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…