- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.841
bnde ayşecm akşama ne yemek yapacağını düşündn mü :)
Betül şöyle oluyo. Her akşam once yemek ya daha kahvaltı artık ne varsa yiyoruz. Sonra muhabbet yok çamaşır yıka as, mutfağı topla darken 11 oluyo saat. Ben yemek yapcam diye kalkıyorum hayır diyo yapma ne bulursak yeriz, yorulma. Öyle gece oluyo. Dün kararlıydım ama yine öyle oldu.
Tek çeşit yapıyorum genelde.
Bu akşam ıspanaklı börek denicem.
Ilk kez fırınımı denemiş olcam bakalım nasıl olcak.
Dua edin güzel olsun
Bir de karnıbahar var yarın için onu yaparım haşlayıp kızartıp yoğurtlucam heralde.
Çok olmasın diye belki yarıya bölerim bi kısmını öyle bi kısmını da bi ara yemek yaparım bakalım
2 kişi ya bitmiyo hiçbişi.
Betül şöyle oluyo. Her akşam once yemek ya daha kahvaltı artık ne varsa yiyoruz. Sonra muhabbet yok çamaşır yıka as, mutfağı topla darken 11 oluyo saat. Ben yemek yapcam diye kalkıyorum hayır diyo yapma ne bulursak yeriz, yorulma. Öyle gece oluyo. Dün kararlıydım ama yine öyle oldu.
Tek çeşit yapıyorum genelde.
Bu akşam ıspanaklı börek denicem.
Ilk kez fırınımı denemiş olcam bakalım nasıl olcak.
Dua edin güzel olsun
Bir de karnıbahar var yarın için onu yaparım haşlayıp kızartıp yoğurtlucam heralde.
Çok olmasın diye belki yarıya bölerim bi kısmını öyle bi kısmını da bi ara yemek yaparım bakalım
2 kişi ya bitmiyo hiçbişi.
haklısın ayarlamasıda zor olr iki kişilk yemeği bnde bu telaşlardan ürküyorum başka topiklerde yeni ewli çalışan gelinleri okuorm kızların hali kalmıo seneye bnde aynısı oucam diorm korkmuo diilim :)
böreğinde inşallah gzel olr ayşecm başlarken 21 defa besmele çek :)
shewall ablam gelmiş
nasılsın ablacım evlilik nasıl
nikahını izledim süperdi maşallah Allah nazardan korusun
Didemcimmm nikahımın olduğu güne gitttim geçmişte yazdıklarınızı okuyunca o kadar duygulandım ki canım.
Çok teşekkürler.
Iyiyim ablacım herşey yolunda bugün 17. Gün evlilikteki
Darısı en güzel şekilde sizlere olsun.
Resim ekledim canım albümüme bakarsın.
Ayşe kınanı kim yaktı?
canım kayınvalidem.
adetmiş.
birde boynuma karanfilden kolye taktılar.
karanfil karanfil koktum o gece oynadıkça
herkes öperken gelin güzel koksun diye denizlide takarlarmış
bundan sonraki tüm düğünlerde son gelin olarak ben takıcakmışım o kolyeyi kendime.
ıspanaklı börekim güzel olursa 21 besmeleden sonra resmini çekeyim kızlar.
dün bişey oldu kızlara bunu da yazayım dedim şöyle yapsınlar diye çeyizlerle ilgili bugün bütün gün düşündüm aklıma gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?