2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım istemeye geldikleri gün erkek tarafına verilecek. İçine çorap ve mendil konuyormuş. Biz yapma çiçekte koyup kapağını aralık bırakacağız çiçeklerin gözükmesi için.

Zuhal bir sey daha soracagım ya da bilgisi olanlar varmı bilmiorum siz şimdi neyi ödeyeceksiniz?biz hem ana para hem de faizi ödedik yani af cıkınca nasıl bir ödeme olucak?ben de çünkü yarın kyk'ya gidip soracagım benim de 1.000 lira borcum kaldı 5.500 ödedim ben ...

canim af gelirse sadece ana para odenecek 7300 misal 4300 dusuyor.ve 36 aya kadar vade secenegi olacak bunda da 12 ay secilirse 1.00 oraninda 24 ay 1.05 , 36 ay secilirse 1.15 ana paraya faiz eklenerek odeme secenekleri secilecek.af 31.temmuz 2010 oncesini kapsiyor.aralik 16 gibi yasalacak diye duydum takip et canim ama odediklerini geri alma gibi sans vermeyecekler malesefe

zuhal teyzeme sordum seninle de paylasıyım ...

mesela diyelim ki sizin 8.000 lira borcunuz var ve bu parayı 3 yıl boyunca ödemediniz tutar 8.800 oluyor gecikme faiziyle birlikte ama erken ödemek isterseniz tek seferde indirim yapıyorlarmış eger taksitlendirmek isterseniz de 36 ay mesela vadeli borc ta 9.650 filan oluyormuş canım

canim nisanlimin ana parasi 4300 af gelirse bunun uzerinden odeme yapacagiz nerdeyse yari yariya umarim biran once gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…