• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım başka görse nolcak ki?
uzaktan görücek ayrıca aaa kübranın saçı varmış demicek herhalde
kalbini kırmak istemem canım ama bana yanlış geldi, sen öyle heves etmişsin bu kadar zaman kalmış
fikrini değiştiriyor

canım kafasını karıstırmayalım kübranın..canım senin içine nasıl siniyosa öyle davran..belki gec aklına geldi ama olsun..sen zaten illada açmak istemiyodun..onu dert etme illaki renginden bulursun..huzurla bitsin az kaldı:69:

canım kafasını karıstırmayalım kübranın..canım senin içine nasıl siniyosa öyle davran..belki gec aklına geldi ama olsun..sen zaten illada açmak istemiyodun..onu dert etme illaki renginden bulursun..huzurla bitsin az kaldı:69:

ben biraz cadıyım galiba adaş
kübraya tartışma çıkar ya da onun dediğini yapma mesajı vermek istemedim, sadece bir insan kendi isteğini yerine getiremiyorsa ben cok üzülüyorum
fakat kübranın ille saçım açık olsun diye bir hevesi yoksa tabiiki fikrini savunmasında ve diretmesinde bir anlam yok

kızlar varya 9 günümüz kaldı kafam durmuş durumda. çuval giy deseler gityeceğim o kadar saflaştım. çok heyecanlıyım mutluyum korkularım hamdolsun geçti. rabbim uzak etisn korkularımızdan. ayhhhh çok değişik ya tarifi yok. rabbim hepinize göstersin bugünleri hayırlısıyla.

kızlar varya 9 günümüz kaldı kafam durmuş durumda. çuval giy deseler gityeceğim o kadar saflaştım. çok heyecanlıyım mutluyum korkularım hamdolsun geçti. rabbim uzak etisn korkularımızdan. ayhhhh çok değişik ya tarifi yok. rabbim hepinize göstersin bugünleri hayırlısıyla.

kübra'cım benim senin yerinde olmama daha cok var arkadaşım ama
heyecanla bekliyorum
Inşallah herşey cok güzel olur gönlünüze göre mutlulukla girersiniz dünya evine canım
düğünden sonra sevdiğin adamın yanında uyumak tarifsiz bir duygu olmalı

Son düzenleme:

Amiin, bana çok sakin geliyordun ama yazdıkların hissettiklerini gösterdi...
Düşünemiyorum 9 günümün kaldığını :))
Ben çok agresif olurum sanırım, umarım daha sakin olabilirim...

ahh bizde görebilcekmiyiz şu heycnlı günleri acepp
gerçi ben şimdiden çok heycanlıyım
kısmetse p.tesi çeyizim gitcek
yarın elektrik açılcak
daha setüstü var alınmadık
tv sehpası için marangozla konuşucam p.tesiye kadar yapabilirmi die
sıkıştık sanki iki ayağım bi papuçta gibi.

yarın elektrik açılcak

daha 9 ay var dediğimiz günler oldu, şimdi ise herkes bir telaşta...
Ne güzel Rabbim problemsiz atlatmamızı nasip etsin, ben düğün zamanı sorun çıkar diye tedirgin oluyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor çünkü...

esracığım doğru diyorsun
nikahım iptal olduğunda 8 ay vardı
şimdi ise çok az kaldı
şaka gibi gelio bana herşey
canımcım kimseleri karıştırma
seste çıksa dinleme. ben öyle yapıyrm valla

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...401402-sonbaharin-ceyizi-94.html#post18449324

kızlar bikaç alternatif düşündüm
bakın sizlerde uyarmı bunlar nasıl
çokmu basit kalır
tabii mobilyama uygun renkte yaptırmak istiyrm
p.tesiye kadar yaparız derlerse fiyatta uygun olursa yaptırıcam

esracığım doğru diyorsun
nikahım iptal olduğunda 8 ay vardı
şimdi ise çok az kaldı
şaka gibi gelio bana herşey
canımcım kimseleri karıştırma
seste çıksa dinleme. ben öyle yapıyrm valla

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...401402-sonbaharin-ceyizi-94.html#post18449324

kızlar bikaç alternatif düşündüm
bakın sizlerde uyarmı bunlar nasıl
çokmu basit kalır
tabii mobilyama uygun renkte yaptırmak istiyrm
p.tesiye kadar yaparız derlerse fiyatta uygun olursa yaptırıcam

Haklısın, etraftakiler yapıcı olmak yerine yıkıcı oluyorlar.
Ben birden sinirleniyorum o anda kendime hakim olabilirsem problem oluyor, nişanlımlada tartışmalarımız bu yüzden oluyor zaten, kırıcı oluyorum
:14:

zeynepçim valla eksiklikler bitmiyor bizim evde bir tane bile sehpa yok salon halısı giriş halısı tv tv ünitesi portmanto oturma odasının avizesi neler eksik neler. inanyorulduk alamıyoruz artık parada bitti zaten düğünden sonra inşallah. buna rağmen rahatım amann diyorum düğündede böyle skain olabilirim inşallah :9::9:

zeynepçim valla eksiklikler bitmiyor bizim evde bir tane bile sehpa yok salon halısı giriş halısı tv tv ünitesi portmanto oturma odasının avizesi neler eksik neler. inanyorulduk alamıyoruz artık parada bitti zaten düğünden sonra inşallah. buna rağmen rahatım amann diyorum düğündede böyle skain olabilirim inşallah :9::9:

Bende herşeyim tam olsun diye kendimi paralıyordum ama bıraktım artık, en iyisi böyleymiş, olmazsa olmazları aldık zaten, gerisinide zamanla alırız...

Huzurun daim olsun tatlım. eşyaymış bunlar küçük şeyler. ilerde yavaş yavaş eksiklikler toparlanacak önemli olan huzur. Huzurunuz daim olsun inşallllaaaaaaaahh :71:

yarın elektrik açılcak

canım bizim düğün aynı gün değilmiydi?
bence çeyizlerin gitmesi icin daha erken gibi.
daha anca yıkayıp ütüleyip paketleyebiliyorum ben
yoksa ben mi cok rahatım :44:

:nazar:
önemli olan huzurun tam olması
diğerlerin hepsi zamanla yerine gelicek olan şeyler
Allah ağzınızın tadını bozmasın

selam tatlı gelinler
kolay gelsin telaşlarınız

zeynepçim ev yerleşti mi naptınız?
aylin akasya
deniz
buket
zuzu
yasemin
betül
edalar
esra
aslı
gamze
nilay
nurgül
meltem
nesrin
züleyha

kimi unuttumsa özür
saymaya çalıştımm.

selam tatlı gelinler
kolay gelsin telaşlarınız

zeynepçim ev yerleşti mi naptınız?
aylin akasya
deniz
buket
zuzu
yasemin
betül
edalar
esra
aslı
gamze
nilay
nurgül
meltem
nesrin
züleyha

kimi unuttumsa özür
saymaya çalıştımm.

ayşe'cim nasıl oldun?
toparlandın mı biraz

inşallah canım haklısın

Haklısın, etraftakiler yapıcı olmak yerine yıkıcı oluyorlar.
Ben birden sinirleniyorum o anda kendime hakim olabilirsem problem oluyor, nişanlımlada tartışmalarımız bu yüzden oluyor zaten, kırıcı oluyorum
:14:
sakin olcez relaks olcez..:4:
Bende herşeyim tam olsun diye kendimi paralıyordum ama bıraktım artık, en iyisi böyleymiş, olmazsa olmazları aldık zaten, gerisinide zamanla alırız...
haklısın canım kesinlikle
Huzurun daim olsun tatlım. eşyaymış bunlar küçük şeyler. ilerde yavaş yavaş eksiklikler toparlanacak önemli olan huzur. Huzurunuz daim olsun inşallllaaaaaaaahh :71:

ayy sende haklısın hepinizi bi haklı gördüm :1:

Back
X