- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.601
kadın sağlığı merkezinde görünmüştüm.ultrason çekti.kistler var dedi..hemde iki taraftada..kötü huylu değil gibi gözüküyo ama yinede cerraha gözükmen lazım dedi..ve aradan 1 yıl geçti ben hala doktora gitmedim..
Günaydın Ayşe
Günyadın Aslı
Herkeslere günaydın
kadın sağlığı merkezinde görünmüştüm.ultrason çekti.kistler var dedi..hemde iki taraftada..kötü huylu değil gibi gözüküyo ama yinede cerraha gözükmen lazım dedi..ve aradan 1 yıl geçti ben hala doktora gitmedim..
günaydın Nesrincim.
konyaya geçtin mi canım?
edacım inşallah iyi huyludur.
Allaha emanetsin.
bence kesinlikle ihmal etme git doktora
hatta durma eda hemen yarın git canım..
aslında yarın çalışmıyorum ama özel hastanede ultrason çekicek sonra ameliyat dicekler biliyorum..düğün üstü onun stresine girmek istemiyorum
Ayşe'cim evet artık doğu faslı bitti şükürler olsun
Konyadayım
20 günlük iznim var
Bu arada eksiklerimizi aldık
Evimizi tuttuk falan
Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
hayırlı olsun sebnemim. bida doğu göreviniz olmaz heralde.
darısı ablamlara.
onlarda temmuzda gelecek hakkariden.
dua edin kızlar.
aslında yarın çalışmıyorum ama özel hastanede ultrason çekicek sonra ameliyat dicekler biliyorum..düğün üstü onun stresine girmek istemiyorum
darısı ablamlara.
dua edin kızlar.
darısı ablamlara.
dua edin kızlar.
günaydın kızlar, nasılsınız görüşmeyeli, çok uzun zamandır gelemiyodum..
adaş benim bunun uzmanına gitmem lazım..devlet hastanesi olsun istiyorum.burdanda izin almak istemiyorum ikidebir..ihmal etme canım lütfen bak 1 sene geçmiş
yarın veya pazartesi bir doktora görün
sağol ayşemde sanmıyorum kötü bişi olucagını.Rabbim hepimizi korusun.günaydın Nesrincim.
konyaya geçtin mi canım?
edacım inşallah iyi huyludur.
Allaha emanetsin.
aferinnn sana.
bişey olacağından değil ama sağlık ihmale gelmez.
git doktora görün eda.
genelde hep böyleyiz boşveriyoruz bugün yarın bugün yarın diyoruz ama yanlış yapıyoruz.
günaydın kızlar, nasılsınız görüşmeyeli, çok uzun zamandır gelemiyodum..
darısı ablamlara.
dua edin kızlar.
fransızlar canım parfümüde ondan icat etmişler zatenOlurmu canım gerçek, mesela gelin çiçeğinin amacını duyuncada çok şaşırmıştım.
Kim olduklarını unuttum ama önceden bir ülkenin vatandaşları çok kokarmış, yıkanmazlarmış, o nedenle gelinler gelin olduklarında kokmasın diye ellerine kokulu çiçekler alırmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?