• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacık senin manita :) arar merak etme özür diler sen şimdi kafanı rahatla can cağzım aaaa burada üzülme diye espiriler patlatıyorum kız

sana bişey diyeyim mi orta okula kadar kim ismimi sorarsa ben hep eda derdim :)))))))))))))) göbek adım eda ama kimse bilmiyor:60::60::60:

canımsın sen..biliyorum tatlım beni güldürmek için yazdıgını..Allah huzur versin mutluluk versin hepinize..

adaş onu dedim kalkıp burda dövsen içim yanmaz be dedim..ama bu lafların yokmu etimi koparıyo sanki..dün nefes alamadım adaşım boğulduum:14::14:

oyyy canım benim :38:
sen kendin bilmiyormusun nasıl biri olduğunu
ne kadar düzgün insancıl ve iyi niyetli?
boşver ne derse desin, onun davrandığı gibi sende davran
paranoyaklık yap bakalım biraz hoşuna gidecek mi?
Adaş'ım bak bu adamın huyu tamamı ile değişmez sadece kendini dizginleyebilir zamanla

canımsın sen..biliyorum tatlım beni güldürmek için yazdıgını..Allah huzur versin mutluluk versin hepinize..

canım benim ne olur üzülme aramazsa aramasın deme kaç yılını verdin ne emekler verdin kolay değil inan ki ayrılmak...
çözüm de değil...

bizde çok kavga ederiz uzaklık var insan özlüyor hırçın oluyor....ikimzide inat ediyoruz...ben de yüzük müzük çıkarttım ama blöf:1:

az biraz sakin ol sinirinin gecir....sonra gerekirse sen ara arkadaşlarımızın dediği gbi bol stresli sinirli zamanlarımız fevri çıkşlarda bulunmamay çalış...

eminim çok kez konuşmussunuzdur...

böyle olmasın bilmem ne:26:

üzülme kuzum ya eminim düzelicekk...

biz ne laflar ettik aramamm sormam cart crt deniliyor sinirliyen işte ama gercek duygularımız bunlar değil ki...:97:

Eda'cım aman yanlış kararlar verme sakın olurmu?
Gerçi sen mantıklı birisin...

esracım bizde oldu diye sizdede olur demek değil.sizi üzmek için anlatmıyorum sadece böyle şeyleirn olduğunu ve herkesin bu stresi yaşadığını bilin ve sizede olursa skain olmaya çalışın. yoksa bir anda ipler kopabilir allah korusun.

Ben kendimden korkuyorum canımcım, sinir anında çok kırıcı olabiliyorum o nedenle tedirginim.
Nişanlımda sinire gelemiyor hiç çok kızıyor haklı olarak...

oyyy canım benim :38:
sen kendin bilmiyormusun nasıl biri olduğunu
ne kadar düzgün insancıl ve iyi niyetli?
boşver ne derse desin, onun davrandığı gibi sende davran
paranoyaklık yap bakalım biraz hoşuna gidecek mi?
Adaş'ım bak bu adamın huyu tamamı ile değişmez sadece kendini dizginleyebilir zamanla

Allah bi yol çıkarsın karşıma başka bişi istemiyorum adaşım..ya bana sakinlik sabır versin..ya onun kalbine merhamet..ben bi sigara içeyim adaşım..

ben şunu merak ediyorum yakın olan sürekli görüşme imkanı olan daha çok kavga ediyor

acaba zuhal esra meltem sizlerde yoğun tartışmalar oluyor mu daha çok hasretlikten kavga etme gibi bir sıkıntı olmuyor mu nasıl oluyor
denizcim güzel soru bebişim benim yapıma ters zaten kıskanılmak yönetilmek 8 yıl içinde de bunun yüzünden kavga ettiğimizi bilmem.kıskançlık her insanın yapısında vardır hatta hayvanlarda bile kıskançlık oluyor doğal yani ama dozu kaçarsa o ilişki yürümez evlilikte de daha abartısı çıkacaktır. uzaklıkta ki tek problem iletişimsizlik başkada bişi değil :31:

deniz tüketici derneğine mail atmıştım tam tahmin ettiğim gibi bu bir dolandırıcılık suçudur derneğin yapacağı birşey değildir savcılığa başvurun dediler muhtemelen bankada aynısını diyecek:S

bir zamanlar psikolojim bozulmuştu gittiğim bir doktor vardı

çok gerginim ani çıkışalrım oluyor kırıyorum sonra pişamn oluyorum bir anlık demiştim

oda geçmişte yaşadığın sıkıntılar üzüntüler veya çaresizlikler yapmak isteyipte yapamadığın gibi hayatını etkileyen unutamadığın şewyler gibi yaşadıysan bunların birikimi demişti vücüt kaldırmıyor sinirler yıpranmış kendini yenelenmen lazım spor kurs deniz yüzme iyi gelebilir demişti

denizcim güzel soru bebişim benim yapıma ters zaten kıskanılmak yönetilmek 8 yıl içinde de bunun yüzünden kavga ettiğimizi bilmem.kıskançlık her insanın yapısında vardır hatta hayvanlarda bile kıskançlık oluyor doğal yani ama dozu kaçarsa o ilişki yürümez evlilikte de daha abartısı çıkacaktır. uzaklıkta ki tek problem iletişimsizlik başkada bişi değil :31:

kesinlikeee iletişimsizlik!düşünsene ya telefonda ne mimik var ne duygu neyi ne şekilde söylediğini anlamak imkansız!!

özlüyorsun deli gbi görmek istiyorsun öyle bir an gelir ki deli gbi sarılmak isterim yüzüne dokunmak....

insan yapamayınca hırçınlaşıyor....

istn.gttiğim bi gün ikea dayız....bi masa hakkında konuşuyoruz...aynı şeyi söylüyoruz...ama farklı bişey söylüyomuş gbi tartışıyoruz annesi dedi ki çocuklar farkında değilsiniz ikiniz de aynı şeyi savunuyosunuz bi durun!

düşünün yanyana bile bazen anlayamıyoruz birbirimizi...uzaktan uzağa nasıl anlaşılır zor bişey ama bunu başarmak çok güzel!

nurgülcüm hoşgeldin sen ne yaptın davetiye işini aranız düzeldimi

amannn buko valla bi düzeliyor bi bozuluyor ben takmıyorum davetiyeyi nişanlım yapacak senin istediğin sade şık zarif kibar ucuz birşey yap hayatım dedim zaten pek stresli zamanlar ve her kavga ettiğimizde birbirimize daha çok bağlanıyoruz ve şunu sakın unutmayın kızlar TÜTEMEDİK BACA KAVGA ETMEDİK KOCA OLMAZ....

seni gerçekten taktir ediyorum canım nişanlınıda bu kadar duyarlı olmak uzun süre birliktelik huzur yakalamak kolay değil bunun da sırrı anlattıkların sanırım

allah hakkınızda hayırlısını versin artık hepimizin sayılı günleri ayları var:66:

bir zamanlar psikolojim bozulmuştu gittiğim bir doktor vardı

çok gerginim ani çıkışalrım oluyor kırıyorum sonra pişamn oluyorum bir anlık demiştim

oda geçmişte yaşadığın sıkıntılar üzüntüler veya çaresizlikler yapmak isteyipte yapamadığın gibi hayatını etkileyen unutamadığın şewyler gibi yaşadıysan bunların birikimi demişti vücüt kaldırmıyor sinirler yıpranmış kendini yenelenmen lazım spor kurs deniz yüzme iyi gelebilir demişti

Zannediyorum bende öyle şeyler yaşıyorum, ama yavaş yavaş aşıyorum, nişanlımın uyarıları aslında bana ders veriyor...
Öncekine göre daha sakinim, daha güleryüzlüyüm..
.

kesinlikeee iletişimsizlik!düşünsene ya telefonda ne mimik var ne duygu neyi ne şekilde söylediğini anlamak imkansız!!

özlüyorsun deli gbi görmek istiyorsun öyle bir an gelir ki deli gbi sarılmak isterim yüzüne dokunmak....

insan yapamayınca hırçınlaşıyor....

istn.gttiğim bi gün ikea dayız....bi masa hakkında konuşuyoruz...aynı şeyi söylüyoruz...ama farklı bişey söylüyomuş gbi tartışıyoruz annesi dedi ki çocuklar farkında değilsiniz ikiniz de aynı şeyi savunuyosunuz bi durun!

düşünün yanyana bile bazen anlayamıyoruz birbirimizi...uzaktan uzağa nasıl anlaşılır zor bişey ama bunu başarmak çok güzel!

Aynen öyle...

seni gerçekten taktir ediyorum canım nişanlınıda bu kadar duyarlı olmak uzun süre birliktelik huzur yakalamak kolay değil bunun da sırrı anlattıkların sanırım

allah hakkınızda hayırlısını versin artık hepimizin sayılı günleri ayları var:66:

denizcim zaten kıskanılmak uyarı amaçlı yapılırsa güzeldir misal yolda gidiyoruz gömleğimin üst düğmesi açık kalmış onu kapat dedi nişanlım bu normaldir ama senaryo yazarak kendini paralamakta gerçekten hastalık belirtisi :63:

kızlar sabır sabır bakın ben yapıyorum ve çok mutluyum nişanlım çok sinirli hemen parlar anlamadan öfkelenir önemli olan tanımak değil mi.. insanın anlaşmaya gönlü olacak önce... ben nişanlımı tanıyorum o öfke anında onun istediği gibi davranarak hiçbişi kaybetmiyorum.. aksine uzun zamandır beraber olmamıza ramen hiç kavga etmemiş olmanın ve bana seninle kavga etmek mümkün değil demiş olmasının gururunu yaşıyorum... çünkü çok kolay kavga eder o... zordur... benim sabrım iyi niyet anlayış ve şefkatim inanın bana 1 yıl içinde çoook değiştirdi onu...

öfkeye öfkeyle karşılık vermek kolay olan ... ben zoru başarıyorum valla.. onu sakinleştirdiğimi görmek beni mutlu ediyo.. beklenti içine girmiyorum aramıyosa ararım buluşalım demezse buluşalım derim olmazsa çıkar yanına giderim... paslaşarak oynanıyo bu oyun.. ne o tek başına alsın topu yürüsün ne de bizler tek başımıza... paslaşalım ki attığımız gol olsuuunnn:82:

kızlar sabır sabır bakın ben yapıyorum ve çok mutluyum nişanlım çok sinirli hemen parlar anlamadan öfkelenir önemli olan tanımak değil mi.. insanın anlaşmaya gönlü olacak önce... ben nişanlımı tanıyorum o öfke anında onun istediği gibi davranarak hiçbişi kaybetmiyorum.. aksine uzun zamandır beraber olmamıza ramen hiç kavga etmemiş olmanın ve bana seninle kavga etmek mümkün değil demiş olmasının gururunu yaşıyorum... çünkü çok kolay kavga eder o... zordur... benim sabrım iyi niyet anlayış ve şefkatim inanın bana 1 yıl içinde çoook değiştirdi onu...

Nişanlımda beni değiştirdi bu şekilde :1:
Gerçi önceden çok daha sakindi, şimdi diş göstermeye başladı, arada bir boğalığı tutuyor...
Ayy burcunun özelliklerini o kadar taşıyorki, bir boğa gibi gözlerinin kızardığını bile gördüm...

Back
X