• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar günaydın
dün akşam çeyizimi toparlayıp kolilemeye başladık
hem güzeldi hem duyguluydu
annem bana belli etmeden ağlıyodu çok kötü oldum ama ben de ağlarsam devamı gelicekti
o yüzden görmemiş gibi yaptım herşeyi şakaya vurdum o da ağlamasın diye ama
yatağa yatınca ben başladım bu seferde:2:

sıra bana geliyor yavaş yavaş
gerçi ben annemsiz toparlama başladım cünkü annem bu ayın sonunda gelecek buraya o geldikten 1 hafta sonra da çeyizlerim gider ve hızlıca yerleşir diye umuyorum

hayırlısı olsun inşallah canım, cok güzel heyecanlar bunlar
ailelerimiz icin de gurur verici

bence aramasın canım ya sonuçta Eda suçlu veya haksız değilki gidipte gönlünü alsın biraz beklesin bakalım. Baktıki nişanlısı inadından aramıyo o zaman ilk arayan Eda olur

bencede biraz aramasın Adaşım,
bak ben ne desem ne yapsam bensiz yapamıyor bu kız dicek
belke biraz daha burnu sürtsün
sen ararsan da hemen barışma sakın :19:

bence aramasın canım ya sonuçta Eda suçlu veya haksız değilki gidipte gönlünü alsın biraz beklesin bakalım. Baktıki nişanlısı inadından aramıyo o zaman ilk arayan Eda olur

evet tabiki eda haklı ama
böyle araya zaman girince bazı sorunlar çözümsüz olmaya başlıyo
en iyisi zamanında çözmek
şuan ikiside kafasını dinledi
bence haklıda olsan ilk adımı atmak çok büyük bişeydir

kızlar herkese günaydın hayırlı sabahlar ada sorunu hala devam ediyo üzüldüm ... eda aramamalı ancak artık herşey için çok geç demek için aramalı çook sonra bence.. insan hatasını bilmeli ne fenalar ya

günaydın kızlar

ayy betüş yanımdaki showroomda tartısıyolar bir görsen bağrışları ayy çok kötü yaa..muhasebeki kızdan öğrendim listede ben yokusum..ama diğerlerine çok üzüldüm..

edacım senn adına sevndm ama dediğin gbi diğerlerine üzülmemek elde değil Allah herkese geçim kolaylığı versn yardmcıları olsn

Ben bayan mininin duvaklı halini bekliyorum:1:

Sende mi aramadın canım?
Eklicem cnm

kızlar günaydın
dün akşam çeyizimi toparlayıp kolilemeye başladık
hem güzeldi hem duyguluydu
annem bana belli etmeden ağlıyodu çok kötü oldum ama ben de ağlarsam devamı gelicekti
o yüzden görmemiş gibi yaptım herşeyi şakaya vurdum o da ağlamasın diye ama
yatağa yatınca ben başladım bu seferde:2:

oyy kıyamam yaa
çeyiz gittiği gün ben eve gtmek isemedim hiç
ne bilim ev bomboş eşyalarım gitmiş
üzülüo insan
ama bi yandanda mutlu oluo
foto çekmedin mi cnmcım çeyizinden

günaydın kızlar nasılsınız aylinciğim çeyizin gitmiş hadi hayırlısı canım rabbim geçim huzur nasip eylesin arkadaşımmm edoşummm kuşummm nasılsın can ciğer köşemmm

Back
X