• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ooo öyle hayaller boldur :))
Nişanlımda beklemediğim bir şeyle karşılaştım, evimiz için o kadar mutlu ki...
Her gün arıyor, hayatım şunu yada bunu yapalım diye, bana komşular buluyor, hatta bir manavla görüşmüş telefonla sipariş verecekmişim :))
Onu heyecanlı gördükçe bende çok mutlu oluyorum, Rabbim daim etsin...

Betül'cüm öyle zannediyorum birbirimizi tanıyıp karakterlerimizi çözdükçe bişeyler rayına oturuyor...
Bende aynen anlattığım gibiydim, şimdi daha sakinim hatta bolca öfkeyle ilgili yazılar okuyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum...

amin esracım.. bnde okuyorum daha sakin olmaya çalışıyorum bazen yne kontrolü kaybettiğim oluyo ama aşıcaz inşallah

bak bu konuda da ayn yerde buluştuk ben genelde burda okuymayı tercih ediyrodum sonra bir iki yazınca dediğin gbi insanın yazdıkca yazası geliyor...

konuşmak istiyor...

bu sinir mevzusuna gelince...

hlmbtl 'un de dediği gbi...

bana diyor ki hep bizim ilişkinin erkeği senmişsin gbi...

öfke kontrlü yok bende de çok uyracşıyorum sakin olmalıyım diye yapı meselesi bende çok çabuk sinirlerim...
sinirimden de hemen ağlarım...

annem daha bu sabah dediki...

allah ''S'' sabır versin...
:)ama şöle bişi var allah herkese dengini veriyor işte...sinirli insana daha sakin birir denk geliyor vs...

yoksa dediği gbi bu sinirle bizi başka kimse cekmez:27:

Ayy benim annemde aynen onu söylüyorum.
Üzülüyorum nişanlşın adına diyor.Ama umudum var artık senden değiştirecek seni inşallah diyor.
Bende çok çabuk sinirleniyorum ve aynen sinirimden de ağlıyorum.
Ve yine katıldığım başka bir konuda kesinlikle allahım dengini veriyor.
Şükür ki nişanlım daha sakin daha yapıcı bir çok konuda.

ayers sana bişey sorcam. geçenlerde eminönünden aldığın hurçları eklemiştin. ben de baktım eminönünde ama onlardan göremedim. neresinden almıştın acaba söylersen sevinirim.

Merhaba kızlar, benim düğünüm de 3 eylülde inşallah :nazar: uzun zamandır takip ediyorum burayı ama pek yazmadım, genelde eylül gelinleri topiğinde yazıyorum :69:

çook güzelll
çok zariff
sade eteklere baylıorum zatenn
çokda yakışmış
kollarıda çok güzell
mutlulukla giy inş.

kızlar yeni cicime bakarmısınız
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...01402-sonbaharin-ceyizi-102.html#post18543847

kız insan ne cicisi olduğunu söyler pat diye açtım o sırdada kebapçının elemanları geçiyordu zaten her geçişlerinde kafalarını pcme sokuyorlar sinir oluyorum rezil oldum:1: !1 sn bakabildim ama güzelmiş beğendim

Back
X