2011 gelin adayları buyrun sohbete

bebişin yesin seni emiii:9:

o da olsun artık daa herifin damarına damarına bas yıne sussun emin ol bu seferde onun için üzülrüdk topik açardık sevgilim bana hiç kızmıyor diye:9:

ayyyhhh zati evcimen olmayan bi erkeği evlenmeye şey ettmek zor olurdu zaarrr:9::9:

sana dedim kız bebişim diyee ben nişanlıma miniğimmm fındık,fıstığımı ayndı anda derim :52:

kızlar size bişey danışıcam size ben istanblda yasıyorum agustosta evlenicem ve elazıga gelin gidicem fakat eşyalara falan burdan bakıyorum nişanlım burdan bakalım diyo elazgda çeşit olmadgını söylüyo annemde tam tersi elazıgdan al burdan eşyalarını götürürsn eşyalarına zarar gelir çoğu eşyan mahfolur diyo bende şaşırdm ne yapıcagımı bide size soruyım dedim sizce ne yapmalıyım:63:

İyi muhafaza edildikden sonra eşyalara hiç bir şey olacağıını düşünmüyorum.
Sonuçta kurulan bir eşyayı söküp taşımıcaksınız ki öyle olsa zarar görür kolay olmaz derdim.
Ama eşyalar burdan gidicek ve direk evinize kurulacak.Eğer elazığda eşyalar içine sinmesse pişman olabilirsin.Takliyatı iyi bir firmayla gerçekleştirirseniz hiç bir şey olmaz.Ama yinede sen bilirsin tabi canım.

bizde 03.03.2010 da başladık 17.07.2010 da nişanlandık.benimde aklımın ucundan geçmezdi evlilik ama kısmet olunca el kol dil bağlanıyormuş onu anladım :)

Aynen katılıyorum sana bu konuda.
Bir de özellikle erkek kendini hazır hissedince sende otomatik olarak düşünmeye başlıyorsun.
Ben hep en az 25 olana kadar düşünmüyorum derdim ama insanın bazı şeyler elinde olmuyor.
İyikide olmuyor birlikde büyücez sevdiceğimle hiç pişman değilim.Allahım utandırmasın.
Siz maşallah daha hızlı hareket etmişsiniz allahım nazarlardan saklasın.:nazar:

ayy kızlar zor yetiştim ya ne çok yazmışsınız dün gelinliğimin fotolarını eklicektim ama net bi koptu akşama kadar gelmedi. Şimdi ekliyorum yorumlarınızı bekliyorummm :)))))))))

Aynen katılıyorum sana bu konuda.
Bir de özellikle erkek kendini hazır hissedince sende otomatik olarak düşünmeye başlıyorsun.
Ben hep en az 25 olana kadar düşünmüyorum derdim ama insanın bazı şeyler elinde olmuyor.
İyikide olmuyor birlikde büyücez sevdiceğimle hiç pişman değilim.Allahım utandırmasın.
Siz maşallah daha hızlı hareket etmişsiniz allahım nazarlardan saklasın.:nazar:

aminn canım inşallah utandırmaz Allah hiç birimizi ...

merhaba kızlar
offf cok halsizim her yanım ağrıyor:17:
yeni işimle ilgili işlemlerle uğraşıyorum
bu hafta polis haftası cok yogunuz
birda sanırım grip olucam cok fena:50:

Hoş geldin...
Allah yardımcın olsun canım ya.
Aman dikkat et kendine salgın yine baş gösterdi çevremdeki herkes hasta nerdeyse.
İhmal etme kendini.

işte benim gelinliğimmmmm.. :)))

$DSC00124.webp $DSC00123.webp $DSC00122.webp $DSC00125.webp

topicimizde bir de doktorumuz olsaydı ne güsel olurdu nerdeyse 2 haftadır hastayım yaa sürekli uyku halindeyim bademciklerim de şiş ama ben doktora gitmiorum vitamin ve soguk algınlıgı ilacı kullanıorum kızlar siz bogaz agrısı için tarifler vermiştiniz bana aklına gelen olursa yazarsa sevinirim

topicimizde bir de doktorumuz olsaydı ne güsel olurdu nerdeyse 2 haftadır hastayım yaa sürekli uyku halindeyim bademciklerim de şiş ama ben doktora gitmiorum vitamin ve soguk algınlıgı ilacı kullanıorum kızlar siz bogaz agrısı için tarifler vermiştiniz bana aklına gelen olursa yazarsa sevinirim

meltemcim bn hasta olmaya başladığımda annem bi karışım yapıo iyi geliyo bna bkaç kişiye söyledm onlarda iyi geldiğini söylediler istersen dene

1 tatlı kaşığı nane 1 tatlı kaşığı kekik 1 yemek kaşığı elma srkesi yarım limon ve 1 aspiin bnları kaynamş suya atıp demlenmesini bekliyorum sıcak olarak içiyorum ben

işte davetiyemizde bu en sade ve uygun modellerden birini seçtim çünkü davetiye için o kdar masrafa girmeye gerek yok diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 173415

Sade ama basit değil çok şık bence.
Bende nişanda davetiye olayını abarttığım için pişman oldum.
Düğünde daha uygun bir fiyat araştırması yapıcam inşallah.

kız meltoşşş doktor gibi hatunlar var burda her derde devaa:27: boğazın ve öksürüğün var ise ballı zencefil öneririm çok iyi geliyor ve vücudundaki kırgınlık içinde bol meyva yiyeceksin greyfurt portakal limon suyu şart :27:

Ayy özellikle etek kısımına bayıldım esra...
Üst kısmının belden oturması ve kabarıklığı çok hoşuma gitti.
Ben nasıl seçim yapıcam bilmiyorum ki her eklenen gelinliğe bayılıyorum resmen :60:

canım bende aynı şekilde eteği tafta parlak kumaşları sevmiyorum hep organze tül olsun istiyodum. Benimde karar kısmı çok zordu canım ne fatih kaldı ne bakırköy ne kuyumcukent bir sürü yeri gezdim ama baktıkça daha çok kafası karışı insanın en son artık üst kısmı drape ve taşlı altı da tül olsun istiyorum diye karar verdim tam diktiricektim ki bu şekilde hazır buldum çok sevindimmmm:32: tabi bikaç değişiklik olucak

Sade ama basit değil çok şık bence.
Bende nişanda davetiye olayını abarttığım için pişman oldum.
Düğünde daha uygun bir fiyat araştırması yapıcam inşallah.

sağol canım bende beğendim tabi davetiyemi öylesine seçmedim içime sindi. Sende sade ve şık bişey tercih edersin canım masrafa girmeye hiç gerek yok

canım bende aynı şekilde eteği tafta parlak kumaşları sevmiyorum hep organze tül olsun istiyodum. Benimde karar kısmı çok zordu canım ne fatih kaldı ne bakırköy ne kuyumcukent bir sürü yeri gezdim ama baktıkça daha çok kafası karışı insanın en son artık üst kısmı drape ve taşlı altı da tül olsun istiyorum diye karar verdim tam diktiricektim ki bu şekilde hazır buldum çok sevindimmmm:32: tabi bikaç değişiklik olucak

Bende aynı senin gibi düşünüyorum.Parlak kumaşları bende sevmiyorum.
Nasıl desem şık olan modeller var tabi ama bana perde gibi geliyor.Bende tül be güpürden olsun istiyorum alt kısmı.Üst kısmıda işlemeli olsun istiyorum.Ama oda bozcukdan olmicak nasıl desem böyle dantel gibi işliyorlar ya öyle bir şey düşünüyorum bakalım kısmet artık.Ama dediğim gibi özellikle etek kısmı çok hoş.

Back
X