2011 gelin adayları buyrun sohbete

bişi sorucam kızlar bu 100 mesaj olayı nedir resim eklenmiyomuş vsvs???

ben bilmiyorum maaleseff:26:[/B][/FONT]
[/QUOTE]

100 msj yazdıktan sonra resim ekleyebiliyorsun canım...

Bu gelin kimse çok yakışmış yaa, çok güzel olmuş :))

bilmiyorumki canım nette gezerken bulmuşum bu tarz bi kol istediğim için kaydetmişim bi iki tane daha var ama onları yükleyemedim hata verdi fotoların formatından kaynaklandı sanırım

İyi muhafaza edildikden sonra eşyalara hiç bir şey olacağıını düşünmüyorum.
Sonuçta kurulan bir eşyayı söküp taşımıcaksınız ki öyle olsa zarar görür kolay olmaz derdim.
Ama eşyalar burdan gidicek ve direk evinize kurulacak.Eğer elazığda eşyalar içine sinmesse pişman olabilirsin.Takliyatı iyi bir firmayla gerçekleştirirseniz hiç bir şey olmaz.Ama yinede sen bilirsin tabi canım.

saol cnm biraz olsun içimi rahatlattn ne yapıcagımı düşünüp duruyodum günlerdir bnde öle düşünüyorum ama annem işte söylenip duruyo:34:

esracığım valla nie bu duyguyu hissettim bilemedim
nişanlım ilk söledi annem bişiyler aldı sana die
öle tepkisiz davrandım ki.
sonra yaptığıma kendimde kızdım

B]

aminnnnnnnnnnn canlarım inşallah rabbim hepimize sağıkla huzurla giymeyi nasip eylesin. Beğenmenize sevindim fikirleriniz varsa açığım ben staptez olarak kullanmıcam. kol yaptırıcağım ilk fikrim bu mendil kol mu ne diyolar ondan Gamze özçeliğin gibi

Eki Görüntüle 173501 [

bÖYle kollar benimde çok hoşuma gidiyor canım.
bende benimkilerden sana eklim fikir olsun :)

$çok tatlı._n.webp $imagesCAIFBX6N.webp $67326_1493708941455_1195986455_31147747_1790905_n.webp $c0189.webp $180898_10150098243726764_777056763_6201137_3952081_n.webp Eki Görüntüle 173559

gamze özçeliğin gibi salaş duran kollar hoşuma gidio
ama bu şekil dar durunca pek sevmiorum ben
attachment.php

tercih meselesi tabii ama diğerleri çok hoş duruo
hatta kk de bi hatun eklemişti gelinlik bölümünde kızlar onun kolları çok güzeldi bi bakın

saol cnm biraz olsun içimi rahatlattn ne yapıcagımı düşünüp duruyodum günlerdir bnde öle düşünüyorum ama annem işte söylenip duruyo:34:

Canım ben annene hak veriyorum neden dersen, taşınmış olan kiminle görüştüysem eşyaları çok kötü olmuş.
Hatta patronum 2 kere taşınmış (mevkide çok yakın) ayrtıca iyi bir nakliye firmasıyla anlaşmış ama beyaz eşyayı bile çöpe atmış.
Bellona, istikbal gibi mağazalar muhakkak vardır, oralara bakın derim ben...
Bizde Iğdır'dan aldık ama gayet güzel eşyalar, bende model sorunu yaşarız diyordum ama İstanbul'daki modellerden orada bulma şansında oluyor...

esracığım valla nie bu duyguyu hissettim bilemedim
nişanlım ilk söledi annem bişiyler aldı sana die
öle tepkisiz davrandım ki.
sonra yaptığıma kendimde kızdım

aman neyse canım, dediğim gibi tadını çıkart...

evet esrooooo olabilir tabi ama misal ben çiöek sevmem daha otantik bişi düşünürdüm oraya :52:

Valla bende büyük bebek bibloları falan oluyoya öyle bişey düşündüm, ama ben karanlıkta falan görsem tırsarım bee...
Şemsiyelik yada gazetelik gibi bişeyde olabilir...

kızlar öğlen gittim aldım o süslerden
yatak odasına komidinlerin üstüne de bişeyler almam lazım ama
nasıl alayım hiç bilmiyorum yaa :50:

Aman Aylin'cim çok sıkma kendini evlendikten sonrada olur canım yaa...

yaw kızlar bu limango varyaa töbe töbee...

begonville'den aldığımız yatak örtüsü filan zaten mağazsında 100-120yken bu da kalkmış 170 üstüne bi çizgi 99 tl....:53:

nevresime 420 üstne bi çızgı 200 filan aman deyimm aa maa deyip sakın yanılıp limanogodan almayın ya:19:

yaw kızlar bu limango varyaa töbe töbee...

begonville'den aldığımız yatak örtüsü filan zaten mağazsında 100-120yken bu da kalkmış 170 üstüne bi çizgi 99 tl....:53:

nevresime 420 üstne bi çızgı 200 filan aman deyimm aa maa deyip sakın yanılıp limanogodan almayın ya:19:

Bende nevresim almıştım ama pişman oldum...
Gerçi romanson saat aldım, piyasada 500 lira oradan 250'ye almıştım ondanda memnunum...

Bende nevresim almıştım ama pişman oldum...
Gerçi romanson saat aldım, piyasada 500 lira oradan 250'ye almıştım ondanda memnunum...

canım tüh ya neyse sağlık olsun üzülme yani yine aynı fiyata almış oluyosun ama insanları kandırmaya çalışıyolar işte:19:

mağazasında pazarlık payında var...ayrıca 2 hafta kargo yolu beklemiyosun alıp geliyosun:55:

markafoni trendyol öle değil ama:16:

Back
X