- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.041
nasıl canım hepsi istediğin gibi oldu mu?
insan merak etmez olur mu hiç?
ben evi tuttuğumuzdan beri her saniye zihnimde dolapları yerleştiriyorum
misafir ağırlıyorum
annemin türkiyeye geliş tarihi netleşti kızlar,
26 Nisan'da geliyor o gelince de çeyizleri götüreceğiz eve ama maalesef
büytün halı ve perde süreçlerinde cok istememize rağmen yanımızda olamıyor
annen yurt dışındamı yaşıyor eda.?
anneye bak yaaaaaaa.. bende seviyorum senin anneni :))
kave içtim kapadım. 5 dk sonra açıcam şekillere bakıcam alık alık hiç bişi anlamadan. sonra durulucam iyi bişi varsa olsun diye
türk kahvesinde aynısını bende yapıyorum
iyi bişi olunca da düşünüyorum acaba bu falımda cıkmışmıydı diye
evet canım
almanyada yaşıyor annem
annen yurt dışındamı yaşıyor eda.?
anneye bak yaaaaaaa.. bende seviyorum senin anneni :))
kave içtim kapadım. 5 dk sonra açıcam şekillere bakıcam alık alık hiç bişi anlamadan. sonra durulucam iyi bişi varsa olsun diye
eda güzel nostaljik şarkı :)
ne güzel şeler alır alır yollar getirir sana :)
kızlar gelinn çay yaptımm kısır yaptımm hep beraber yiyelim
Annem Esse'nin tavalarını begenmedi kızartma yapmak için biz cem'in seramik tavasını alacagız biz dün annemle tanitoni'den sos tenceresi,arzum'dan da çaycı aldık onu deyicektim ama annem açtırmadı....
benim annemde hiç birşeyi açtırmıyor bende ceminkileri hiç beğenmedim canım kağıt gibiydi essenin seramik tavasından almış annem çok güzel bugün ne tavası aldı bilmiyorum ama:) İyi günlerde kullan canım aldıklarını
seramik tavaları da bir müddet sonra değiştirmek gerekiyormu?
Ben teflon cemin tencerelerini tavalarını aldım. bir kaç sene kullanıp yenilerim.
nekadar dikkatli kullansakta bi müddet sonra teflonların zaten değiştirilmesi gerekiyormuş.
seramikte de aynı şey geçerlimi bilmiyorum.
tabiki zaten teflon tavaların ömrü 2 yıl seramik tavayı da ne kadar dikkatli kullanırsan kullan degiştirmek gerekiormuş bizim aldıklarımızın seramik tavaları da çıkmış canım ihtiyacın varsa bak derim :))
seramik tavaları da bir müddet sonra değiştirmek gerekiyormu?
Ben teflon cemin tencerelerini tavalarını aldım. bir kaç sene kullanıp yenilerim.
nekadar dikkatli kullansakta bi müddet sonra teflonların zaten değiştirilmesi gerekiyormuş.
seramikte de aynı şey geçerlimi bilmiyorum.
Evettt şimdiye kadarr paylaşmadımm ben de artık istedigim gelinligi paylasabilirim Vakko Wedding'den begendim ben fiyatı biraz yüksek eger nişanlım pahalı bulursa babam alıcakrandevumuzu aldık üzerimde görücek ondan sonra karar verecegiz ....
Annemle gelin tacımı yaptık çıkrıkçılar...
Kına gecesinde hint kınası dövmesi yaptıracagım herkese isteyen herkese yapıcak...
Ben yerde oturacagım o yüzden sultan minderi aldık abla elime dövme şeklinde kınamı yakacak ...Eki Görüntüle 173667
Evettt şimdiye kadarr paylaşmadımm ben de artık istedigim gelinligi paylasabilirim Vakko Wedding'den begendim ben fiyatı biraz yüksek eger nişanlım pahalı bulursa babam alıcakrandevumuzu aldık üzerimde görücek ondan sonra karar verecegiz ....
Annemle gelin tacımı yaptık çıkrıkçılar...
Kına gecesinde hint kınası dövmesi yaptıracagım herkese isteyen herkese yapıcak...
Ben yerde oturacagım o yüzden sultan minderi aldık abla elime dövme şeklinde kınamı yakacak ...Eki Görüntüle 173667
dişim apse yaptı yattım kalktım apse en nefret ettiğim şey bu apse ya sinir oluyorum stresten mi ne arada zırtlıyor
dişim apse yaptı yattım kalktım apse en nefret ettiğim şey bu apse ya sinir oluyorum stresten mi ne arada zırtlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?