2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende gelinliğimi beğendim, kaporayı verdik. Provalar nisan sonunda başlayacak.
Benim gelinliğimde tek kolundan askılı, acaba askıyı iptal mi etsem diyorum:69::69::69:

ilk dışarıda kurulmuştu yağmur çiseledi bir kapalı yer vardı dükkan gibi oray geçtik sonra yağmur durdu dışarı çıktık çok kalabalıktı düğün gibi aynen valla nişanlım çaldı ben oynadım güzeldi abiyesini giydi bindallısını giydi sonra gelinliğini giydi sonra kına bitti yolcu ettik

kesinlikle eğer becerebilirsem herşey benim kontrloümde olmalı kağıda liste yapacağım olması gereken sırayı karışıklıkta çok zor oluyor

kızlar şu zamanda altın alınır mı bilginiz var mı yoksa 1-2 ay daha beklenmeli mi düşüş olur mu acaba nişanlıma bilezikleri yavaş yavaş alalım diyorum işçiliği olmadan nasıl bilezik alınmalı adana burması düşünüyorum ben :44:

zuhal fotograf çektim pzt kızlarda gelir ozaman yayınlarız canım şimdi iş başı yapmam lazım malum cumartesi işi bitirip çarşı pazar koşma günü:87:

kızlar şu zamanda altın alınır mı bilginiz var mı yoksa 1-2 ay daha beklenmeli mi düşüş olur mu acaba nişanlıma bilezikleri yavaş yavaş alalım diyorum işçiliği olmadan nasıl bilezik alınmalı adana burması düşünüyorum ben :44:

altın valla pahalı kuzum ya tanıdık varsa oradan alın en azından fiyat da inme olur altın bu hiç belli olmaz bende adana aldım 5 tane. bileziği adana gösteriyor artı satıncada çok da fiyatta zarar olmuyor

altın valla pahalı kuzum ya tanıdık varsa oradan alın en azından fiyat da inme olur altın bu hiç belli olmaz bende adana aldım 5 tane. bileziği adana gösteriyor artı satıncada çok da fiyatta zarar olmuyor

denizcim burma tarzı bileziklerde de fiyat düşürebiliyorlar mı direk gram üzerinden olmuyor mu hesap.ben diyorum gidelim birtane alalım hazırla yavaş yavaş yok toplu alacam diyor eee o zamanda adamda para harcanıyor :63: kaç gram birtanesi bebişim:17:

denizcim burma tarzı bileziklerde de fiyat düşürebiliyorlar mı direk gram üzerinden olmuyor mu hesap.ben diyorum gidelim birtane alalım hazırla yavaş yavaş yok toplu alacam diyor eee o zamanda adamda para harcanıyor :63: kaç gram birtanesi bebişim:17:

şuan gramı ne kadar mesela mesela biz örnek veriyorum gramı 60 ken 57 den aldık ve toptan aldık set yüzük felan hepsi adana tek bileziği 1650x5
set ve yüzükler peşin aldık 10000 tl iken peşin 8500 verdik bir bilzeik kara geçmiş gibi

ay zuhalcim düğün dernek işi zormuş gerçekten birde benim gibi detay düşünen insan dahada zorlaştııyor herşeyi plan çok önemli şimdi ailelerde karışmıyor sıkıntı olmasın diye kendimiz karar veriyoruz herşeye llah güç verdin hepimize

Back
X