- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.121
Aslı artık sayfalarca süren tahmini düğün tarihlerine el sallama vakti geldi :)))
kızlar şimdi muhasebeciyle konuştum bizim patronların arkadaşı birazda güvenemiyorum kendisine adam beni kandırıyormu emin olamadım. diyorki senin maaşın 600 tl 120 de yolparam var akbil paramm o para dahil değil diyor kıdem tazminatı hesaplamaya. sadece 600 tl maaşın üzerinden hesaplayacağız. doğrumu bu
yani bacak ve bikini bölgesindeki tüylenmeden mi bahsediyosun canım
eğer öyleyse düzenli olarak sir ağdaya git bence
ama vücudun başka bölgelerindeki tüylenmeden bahsediyosan hormonel bi bozukluktan kaynaklanıyo olabilir
onun içinde doktora gitmen lazım
evlilikten soğumak yerine çözüm yolları bulmayı dene bence
küboşum zuzu daha iyi bilir ama akbil paranı katmazlar..
sana agi parası vermiyolarmı kübracım..
yani 720 toplam + agi almıyomusun
kübracım bordronda ne görünüyosa onun üzerinden hesaplanıyo diye biliyorum ben
slm bebişlerrrrr izin işlerimi halelttim 20 gün yokummYarından itibaren iznim başlıyorr bana şans dileyin herşey sorunsuz geçsin en çok korktuğum bu iki düğün koşturmaca güzel atlatırım umarım:8 çok şey paylaştık burada son günüme kadar yanımdaydınız çok çok teşekkürler hepinize çok güzel günlerim geçti birlikte:) ve yolun başına mı sonuna mı geldik diyeyimm yuvadan uçuyorum artık yeni yeni tüylerim diken diken olmaya başladı döner dönmez aranızda olacağım zuzuşunuzu unutmayın sevgiyle kalın ...bukommmm ve niloşşşş sıra sizin kuzularımm umarım uğur getirim size...öptüm hepiniziiii
dur kız daha ben evlenmedim
bende daha evlenmedimm
kübra yol paranı hesaplamaları gerekiyor
senin net maaşın 600 brüt maaş x çalıştığın yıl + yan hakların
tazminat öyle hesaplanıyor canım
tazminat hesaplama sitelerinden kontrol edebilirsin
deniz ben çok beğendim kuzey & güney'i
kıvanç tatlıtuğ'un oyuncuğulu gün geçtikçe gelişiyor
ama dizideki karakterler dediğin gibi karıştı birbirine
aşkı memnudaki dadı anne olmuş ama hala esrarengiz:)
yok canım bizimkiler hiç öyle bişey vermiyorlar. tam pinti biizmkiler
maaş bordrom yok canım benim elden alıyorum maaşımı. ama şimdi benim sgortamın ödendiğine dair bir liste geliyor ya orda yazıyor ki 30 gün ücret 840 bu nedemek acaba maaşım 840 mı gözüküyor
evet canım bende kıdem tazminatı hesaplama cetveline baktım yolumu ve yemeğimi katmak zorunda. çünkü orda onlarıda soruyor. ama bizim muhasebeci kurtarmaya çalışıyor heralde bişeyleri söyleyeceğim ona bugün.
bende diziyi beğendim. kıvanç gerçekten oyuncu doğmuş gibi. nasıl bu hale geldi bu adam anlamadımm
brüt maaşın canım 840 sende bunun %70 alıyorsun yani 588 - 600 civarında
hesaplarken de brüt maaşın üzerinden hesaplarlar canım kıdem'i
asla netten hesaplanmaz
babasının kıvanç'ı dövdüğü sahne cok gerçekçiydi
süper rol yapmış
bide askerliğe elverişli olmadığını söyledikleri sahne süperdi mimikleri tepkileri
dizideki annesine bi de abisine çok uyuz oldum
resmen çocuğun hayatını yakmışlar
o zaman kağıt üzerinde brüt 840 gözüktüğüne göre 840 tan hesaplamak zorunda. o zaman iyi para alıcam ya tabi bu adamlar bana bir yamul yapmazlarsa. peki edacım ne kadar süre önce söylemem gerekiyor çıkmak istediğimi. 2,5 yıldır çalışıyorum burda
evlilik nedeni ile ayrılacağın için hemen bugün istifanı yazıp ayrılabilirsin küboş
ama diyosan ki bunca yılın hatrı var yerime birini bulsunlar ben işi devredeyim o zaman ihbar süren 6 hafta canım
kızlar ölüyrm yorgunluktan
kafam allak bullak oldu bişiylere yetişmeye çalışırken
sinirlerim bozuldu patlıcam birine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?