- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.141
30 dan aşağı su gelmiyor ama elektirik bu ay iyi gelir geçen ay klima yüzünden baya yüklü gelmişti.
ayh esra bende gördüm resmi yorum yapmayı unutmuşum. çok şekerolmuş karnın. benimkide buna yaklaşıkanlayamadım şişkinlikmidir nedir pırtladı biraz göbeğim. kaç kilo aldın canım şimdiye kadar
kızlar apartman aidatınız falan var mı kapıcı paranız. bizim kapıcı var o yüzden ayda 35 veriyrouz
Ayy nişanlıyken arada bir bizde aşka gelip arıyorduk, hatta birgün hepimiz aynı anda aramıştık
Bize su 11 lira gelmiş, elektrikte termosifondan dolayı 30 lira...
bana su parası bu ay 24 gelmiş
doğalgaz da 4:))
en cok yazın doğalgaz'ı seviyorum
İlk zamanlar şişkinlik oluyo canım gaz dan falan dolayı normal o hala karnın yumuşaktır benim şimdi baya sertleşti aradaki farkı şimdi anlıyorum canım. Valla en son tartıldığımda daha kilomda bi değişiklik yoktu. Ama şöyle ilk başlarda iki üç kilo verdim ben sonra onları alınca ilk kiloma geri döndüm bundan sonra üstüne çıkmaya başlarım artık
İlk zamanlar şişkinlik oluyo canım gaz dan falan dolayı normal o hala karnın yumuşaktır benim şimdi baya sertleşti aradaki farkı şimdi anlıyorum canım. Valla en son tartıldığımda daha kilomda bi değişiklik yoktu. Ama şöyle ilk başlarda iki üç kilo verdim ben sonra onları alınca ilk kiloma geri döndüm bundan sonra üstüne çıkmaya başlarım artık
Bizim kira : 420
ortak gider : 20
Kışın yakıt parası olacak(
yani bebek çok küçük bende gazdır diye düşünüyorum kabızlıkta var. ilk 3 ay genelde en fazla 1 kilo alınıyormuş. şu şişkinliğimi bir atsam sanki bende şimdi bri kişlo aldım gibi.
Canım hangi ilacı kullanıyosun bana doktor elevit vermişti bana da kabızlık yaptı bıraktım onu. Sadece yaşam destek ürünleri olan kimyasalsız haplardan içiyorum
Esra'cım mide bulantın varmı?
benimki folbiol birde ben guatr için levatiron kullanıyorum acaba o mu yaptı böyle ondan sonra oldu bu şişkinlik. bir bakayım ben ilacın kağıdına . iyiki söyledin hiç aklıma gelmemişti hapların etkisiolabileceği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?