2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayh esra bende gördüm resmi yorum yapmayı unutmuşum. çok şekerolmuş karnın. benimkide buna yaklaşık anlayamadım şişkinlikmidir nedir pırtladı biraz göbeğim. kaç kilo aldın canım şimdiye kadar

Bizim ilk benim çalar saatim çalar müzikle babutsa güzelim :)) onunla uyanmakta ayrı bir güzel
zaten oylanıyoruz kendimize gelene kadar sonra duş al ben o ara yatak toplayıp kıyafetleri hazırlıyorum sonra bu ara kahvaltı yapmak istemioruz balıkların yemini veriyorum kendim ortda bişey kalamsın diye toparlıyorum saçıma bir fırça yola :)

pasaklının önde gideneyim şu sıralar

İlk zamanlar şişkinlik oluyo canım gaz dan falan dolayı normal o hala karnın yumuşaktır benim şimdi baya sertleşti aradaki farkı şimdi anlıyorum canım. Valla en son tartıldığımda daha kilomda bi değişiklik yoktu. Ama şöyle ilk başlarda iki üç kilo verdim ben sonra onları alınca ilk kiloma geri döndüm bundan sonra üstüne çıkmaya başlarım artık

Ayy nişanlıyken arada bir bizde aşka gelip arıyorduk, hatta birgün hepimiz aynı anda aramıştık

Aradım konuştum canımıniçiyle.Buğün hafta ortası buluşma günümüz akşama yanımda kısmetse.

Dünde bu akşam rahat gelsin diye akbil doldurmak için yürüdü,telde konuşuyoruz.
Fıstığımö afferim kocana afferim dedi.Ne oldu hayatım dedim.Akbili yanıma almamışım dedi:)
Afferrim benim kocama dedim başladık gülmeye.

yani bebek çok küçük bende gazdır diye düşünüyorum kabızlıkta var. ilk 3 ay genelde en fazla 1 kilo alınıyormuş. şu şişkinliğimi bir atsam sanki bende şimdi bri kişlo aldım gibi.

Esra'cım mide bulantın varmı?

yani bebek çok küçük bende gazdır diye düşünüyorum kabızlıkta var. ilk 3 ay genelde en fazla 1 kilo alınıyormuş. şu şişkinliğimi bir atsam sanki bende şimdi bri kişlo aldım gibi.

Canım hangi ilacı kullanıyosun bana doktor elevit vermişti bana da kabızlık yaptı bıraktım onu. Sadece yaşam destek ürünleri olan kimyasalsız haplardan içiyorum

Yok canım bizim ev müstakil 3 katlı öyle sorunumuz olmuyor
zaten şu çöp beni deli ediyor bu kadar çöp birikirmi çıkarmı ya hergün atılacak konuma geliyor akşamı bekliyorum eşim atsın diye bana attırmıyor kapılardada çöp kovası yok arkaya gitmek gerekiyo ordaki adamda gelee gçene bağırıp arkasından takip edip çöpü kapının önüne koyuyormuş :))))))))))))))))) attırmak istemiyormuş sanki babasının yeri

Canım hangi ilacı kullanıyosun bana doktor elevit vermişti bana da kabızlık yaptı bıraktım onu. Sadece yaşam destek ürünleri olan kimyasalsız haplardan içiyorum

benimki folbiol birde ben guatr için levatiron kullanıyorum acaba o mu yaptı böyle ondan sonra oldu bu şişkinlik. bir bakayım ben ilacın kağıdına . iyiki söyledin hiç aklıma gelmemişti hapların etkisiolabileceği.

kızlar bize su 22 tl
elektrik 39 tl gelmiş
doğalg. henz gelmedi
geçen ay gelmişti 11 tl
aidatımızda 54 tl.
elektriğe o kadar dikkat ediyrm elime faturayı alınca şoke oldum
tv nin ışığı yanmasın diye düğmeli priz aldım ordan kapıyrm
fişleri çekiyrm
tasarruflu ampül taktım
bizim banyonun ışığı değişik.
spot var tavanda havalandırma gibi bişiyin içinden geliyor
o çok yakıyor olabilir
birde buzluğu yükseltmiştim o da ayrı bir sebep galiba
bu ayda fazla çamaşır yıkadım bu da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…