2011 gelin adayları buyrun sohbete

maşallah eda :)

kışın ayda tüketirsin :)
bütün yemeklerin yanına yapılıyor onsuzda olmuyor ki
ya bulgur pilavı ya normal pilav ya maakarna

maşallah eda :)

kışın ayda tüketirsin :)
bütün yemeklerin yanına yapılıyor onsuzda olmuyor ki
ya bulgur pilavı ya normal pilav ya maakarna

ben bulgur o pirinç pilavı hastası..
evet yapılamadan da olmuyor..
benimde aylin gibi kayınpeder yanlız..kayınvalde memlekette..
çok ıslattım fasulye yarısı ona yarısı bize kalsın..

bende akşam tembelik yapayım dedim. yemeği yedik bulaşığı bıraktım olduğu gibi. evi süpürecektim vazgeçmiştim. görümcem aradı size pasta aldım getiriyorum diye. 15 dakikaya gelirim dedi. ben o panikle hemen kalktım bulaşığı hallettim evi süpürdüm. sonra geldi kapıdan pastamızı verdi gidiyorum dedi içeri girmeyeceğim eltimede almış onunkinide verecekmiş. iyi oldu valla aslında insanın gözünde büüyüyor iş aslında 15 dakikada yapılıyormuş. evim tertemiz şimdi

kızlar rüyamda pazara gittim.papuç bakıyourm
adama tarif ediyorum siyah az topuklu adam bana hep başka renklerde koca topuklu çıkarıyor
yok diyorum benim istediğim şurda duran gibi onu ver sen
o dio olmaz bu daha gzel neyse akşam hava karanıncaya kadar olurdu olmazdı adamla tartışıyoruz ve sonunda barbi bebekli terlik alıyorum
ne alaka acaba

Günaydınnn günümüz aydın olsun kızlarrr

neler yapıyorsunuzz bakalım

ben dün akşam kabak mücver yaptım fırında kızlar ılk defa begndm hafif oldu bide eşime pasta yaptım üstünü yg yazıp süsledm oda güsel oldu:))

zeynepcim güzel ayakkabı almışsın bak tabiri şöyle.
Rahat ve güzel ayakkabı hayır ve berekete, güzel geçime ve dünya rahatlığına, rabbim hayra çıkarsın.

ayy kübra o korku çok güzel oluyo..
ben böyle kenar köşe tertemiz olucak diye bide belimde fıtık var diye ağır iş yaparım..mıy mıyyy..
geçen eşim erken çıkmıs yoldayım geliyorum dedi..
1 saatlik iş 15 dk da bitti..

Aslıcım kayınvalıde ıcın kendını uzmeye bıle degmezz bosverr ama mesafenı korucaksn cokta yüz vermeye gelmıolarr bn bayramda cok kızdım tamm sevıo bnı bnde sevıom ıyı anlasıos falan mısafırlern yannda patavatszlk yaptı delrdm resmen yaa mısafrler gıdınce canını okudum sımdıde hıc aramıom o arıo arada arasada olur aramasada cunku zerre kadr umrum deıll

müjde canım tüm korunmana ve tedbirlerine rağmen kız çocuğun olacak hayırlı olsun şimdiden

rüyalarınız hara çıksın kızlar

ben bu aralar göremiyorum

aa evet byramda hediye fela nkonuşuyoruk yeliz almışmı sana bişey
ne dedi misafirelrin yanında ay bu kaynananalar yokmu

çok kesik kesik uyudum 2 de kalktım 5 kalktım nasıl uykum var anlatamam birde üstüm açılıyormu ne sanki gaz var gibi şiinlik soğuk alınınca oluyordu bende

müjde canım tüm korunmana ve tedbirlerine rağmen kız çocuğun olacak hayırlı olsun şimdiden

bende rüyamda turkcell tim e gidiyorum niye gidiyorsam bir giriyorum bir sürü çamaşır satılıyor iç çamaşırı. ve hepsi bembeyaz . rabbim hayra çıkarsın ama tabiri iyimiş.

beyaz çamaşır iyidir cnm

yok buket ya 2 yöntemle korunuyoruz bişiy olmaz.
ama bu aralar çok midem bulanıyor haha
annem beni keserrr

rüyalarınız hara çıksın kızlar

ben bu aralar göremiyorum

aa evet byramda hediye fela nkonuşuyoruk yeliz almışmı sana bişey
ne dedi misafirelrin yanında ay bu kaynananalar yokmu

denzcm dha oncede dedm gıbı eşek bacagı almış bnaaa tövbe yaaa tövbee
misafirlern yannda hemde cok dedıkoducu ınsanlar oldgunu bıldıgı halde demezmı yelizde cahil dieee herkes bna baktıı bnde dedım tecrubesz demek ıstedı:))))mısafırlr gıdıncede dedm o ne bıcım kelıme hiç hoşuma gıtmedı hlaa ne vr bunda falan dıoo bnde sınırlendım ıyıce arabama atladıgım gıbı cekıp gıttım arkamdan bakakalmışlrr lafa bak cahilmişimm sen kendıne bakk godaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…