- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.081
maşallah eda :)
kışın ayda tüketirsin :)
bütün yemeklerin yanına yapılıyor onsuzda olmuyor ki
ya bulgur pilavı ya normal pilav ya maakarna
kızlar rüyamda pazara gittim.papuç bakıyourm
adama tarif ediyorum siyah az topuklu adam bana hep başka renklerde koca topuklu çıkarıyor
yok diyorum benim istediğim şurda duran gibi onu ver sen
o dio olmaz bu daha gzel neyse akşam hava karanıncaya kadar olurdu olmazdı adamla tartışıyoruz ve sonunda barbi bebekli terlik alıyorum
ne alaka acaba
bende akşam tembelik yapayım dedim. yemeği yedik bulaşığı bıraktım olduğu gibi. evi süpürecektim vazgeçmiştim. görümcem aradı size pasta aldım getiriyorum diye. 15 dakikaya gelirim dedi. ben o panikle hemen kalktım bulaşığı hallettim evi süpürdüm. sonra geldi kapıdan pastamızı verdi gidiyorum dedi içeri girmeyeceğim eltimede almış onunkinide verecekmiş. iyi oldu valla aslında insanın gözünde büüyüyor iş aslında 15 dakikada yapılıyormuş. evim tertemiz şimdi
zeynepcim güzel ayakkabı almışsın bak tabiri şöyle.
Rahat ve güzel ayakkabı hayır ve berekete, güzel geçime ve dünya rahatlığına, rabbim hayra çıkarsın.
ayy kübra o korku çok güzel oluyo..
ben böyle kenar köşe tertemiz olucak diye bide belimde fıtık var diye ağır iş yaparım..mıy mıyyy..
geçen eşim erken çıkmıs yoldayım geliyorum dedi..
1 saatlik iş 15 dk da bitti..
ay cnm hadi inş hayra çıksın.
bolluk bereket içinde olalım her zaman
kızlar rüyamda pazara gittim.papuç bakıyourm
adama tarif ediyorum siyah az topuklu adam bana hep başka renklerde koca topuklu çıkarıyor
yok diyorum benim istediğim şurda duran gibi onu ver sen
o dio olmaz bu daha gzel neyse akşam hava karanıncaya kadar olurdu olmazdı adamla tartışıyoruz ve sonunda barbi bebekli terlik alıyorum
ne alaka acaba
müjde canım tüm korunmana ve tedbirlerine rağmen kız çocuğun olacak hayırlı olsun şimdiden
bende rüyamda turkcell tim e gidiyorum niye gidiyorsam bir giriyorum bir sürü çamaşır satılıyor iç çamaşırı. ve hepsi bembeyaz . rabbim hayra çıkarsın ama tabiri iyimiş.
çok kesik kesik uyudum 2 de kalktım 5 kalktım nasıl uykum var anlatamam birde üstüm açılıyormu ne sanki gaz var gibi şiinlik soğuk alınınca oluyordu bende
müjde canım tüm korunmana ve tedbirlerine rağmen kız çocuğun olacak hayırlı olsun şimdiden
rüyalarınız hara çıksın kızlar
ben bu aralar göremiyorum
aa evet byramda hediye fela nkonuşuyoruk yeliz almışmı sana bişey
ne dedi misafirelrin yanında ay bu kaynananalar yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?