- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.401
Hadi nikah şekerlerini, kına bindallısını, kına güllerini, kuruyemiş paketlerini, sepetlerini hepsini birlikte yapalım hatta gelin parti evimizde kınanınızı mekanımızda keyifle yapalım:)
çok uygun fiyatlar bir göz gezdirmeden olmaz:) www.defnepartystore.com'da 02163606335
Ay bizim köyde ineklerimiiz çalmışlar 50 000 60 000 zarar(((((((
dayımlar kurban için bakıyorlardı 6 tane çalınmış geçim kynağı çok üzülmüşler dayımlar yıkılmışlar
Akşama ne yapmayı düşünüyorsunuz yemek :)
Eşim işten çık p<aetesi istifanı ver dedi o günden bugüne ses yok sanırım sinirden dedi evde duramam çok sıkılırım
Aylin tşk canım sğol annemde açmış telefon ağlıyor şimdi 6 tane inek onlar için herşey sağılıyor
ineğin yavrusuna dana diyoruz biz annem diyorki anlatmışlar köyden açıp danalar diğer ineklerin yanına gidip kokluyorlarmış annelerini bulamıyorlarmış gözlerinden yaş geliyormuş onlar aile gibi olmuşalr annanemde çok ağlamış kim bilir terör mü çaldı pislikler dayım üç gündür arıormuş dağ ova yollarda ah inşallah bulunur bak et emek et en iyileri gitmiş seçilmiş sanki
kabak yemeği :))) yanına da ya çorba ya da makarna yapayım diyorum
hangisini yapayım sizce
Akşama ne yapmayı düşünüyorsunuz yemek :)
inşallah az da olsa gelir içinde acaba kaldımı diye kendim kendimi yerim ben
Aylin tşk canım sğol annemde açmış telefon ağlıyor şimdi 6 tane inek onlar için herşey sağılıyor
ineğin yavrusuna dana diyoruz biz annem diyorki anlatmışlar köyden açıp danalar diğer ineklerin yanına gidip kokluyorlarmış annelerini bulamıyorlarmış gözlerinden yaş geliyormuş onlar aile gibi olmuşalr annanemde çok ağlamış kim bilir terör mü çaldı pislikler dayım üç gündür arıormuş dağ ova yollarda ah inşallah bulunur bak et emek et en iyileri gitmiş seçilmiş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?