2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende konuya vakıf olamadım canım ama senin yazdığına şu yorumu getireyim bende.
Kaçan kovalanır mevzusunda haklısın canım.
Fakat bir olayda hatamız varsa bunuda görüyosak fazla uzatmaya arayı soğutmaya gerek yok. Karşı tarafın hatası varsa o da gördüyse afdilediyse onuda uzatmaya gerek yok :lepi:

Haklısın canım, o detayda var tabi, sonuçta herkesin bir gururu var kaçıcam derken suyunuda çıkarmamak lazım...

ahh bi kaçabilsem..
huyum kurusun hiç kaçamam hep kovalarım..
yanlış anlar diye korkmaktan vazgeçsem yaparım da işte ben böyleyim..
ama üstüne düşmemek için çabalıyorum :(

Bende bir süre önce beceremezdim, aramızda ciddi bir sorun yaşadık, hatta yüzükleri atma noktasına geldik ve anladımki ben ona sevgimi gösterdikçe o farklı yorumluyor. Ama ben sevgimi onun ilgisizliğinden yakınarak gösteriyordum kaydirigubbakcemile3 adamda doğal olarak korkmuş...
Ama şimdi ikimizde akıllandık, ben bi msj atarım ama karşılığını almazsam o atana kadar beklerim ve görüyorumki atmamasının geçerli nedenleri oluyor...
Anam çenem düştü yine...

bizde aynı şehirdeyiz 15 dk mesafe var aramızda..
ama stresimiz bitmiyor..
2497 adın tanyeldi dimi arkadaşım..
canım benim yaa..beni düşünüp durdun öyle mi ? :(
ahh düşününce düzelse yemeden içmeden uyumadan düşünürdüm..

Allahım soğukluk gitsin aramızdan... :((

alsanaalsanasmile

evet tanyeldi canim,
ya vallahi ne bilim ben benimkiyle daha bir senedir beraberim ve böyle bir durumda napardim bilmiyorum ki sen birde 5 senedir berabersin....üzülmemek elde mi ki canim ya senağlama

ama düzelir canim ya, sonucta ne ekersen onu bicersin ve siz 5 senenizi vermissiniz...yani insan istesede kopamaz ki....yani bir an icin belki sinirli bir tepki verir veya soguk olur ama düzelir canim ya...erkekleri anlamak zordur...yani bizim gibi icinde ne varsa disariya sermiyor ki...biz yok sürekli MUTLUYUM; ASGIM; SEVIYORUM diye herkezle paylasmak isteriz ve paylasiriz da ama erkekler duygusal seylerini pek paylasmazlar cevreyle, iclerinde yasarlar savaslarini bu yüzden de ne tepkilerini anlariz ne yardimci olabiliriz....takma canim yani düzelir, ya adam 5 sene seve seve kahrini cekmis ise =) 5 sene aglamani, göz yasi dökmeni, mutluyken cok konusmani =)
ozaman seve seve 30-50 sene daha ceker be canim =)
stresstendir...

basi baglaniyor, kolay degil =)

kızlar istikbal yorgan ve mikrofiber yastıkta indirim var..mikrofiber yastıklar 10 tl ihtiyacı olan varsa..bu arada e. homeden yatak örtüsü aldım 70 tl ye hoşuma gitti.150 den düşmüş ilgilenenlere duyrulur

benim listemde su isimler var,

superisi88 - Züleyha
kradese - deniz
daisyrose - aylin
cimcime eses - esra
m.dilek- dilek
2497- tanyel
eftelyaSanem - Merve

digerlerininkileri hep kaynadi arada =(

söyleyin de eklim kizlar

Son düzenleme:
bende bir indirim gördüm çarşıda ama girip sormadım yaa:))
20 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında BrillantHome ve Brillant Store mağazalarında 1 yorgan alana 1 Yorgan Hediye! Sıcacık bir kış geçirmek için diyorduu... :))))))

baktım zuhalcım ç.kişiliği 80 tl
yani 40 a geliyor
tek kişilik 72 neki acep slikonmuy m.fibermi
bu marka nasıl kullanan fikri olan varmı hatunlar fiyat gayet iyi

superisi88 - Züleyha
kradese - deniz
daisyrose - aylin
cimcime eses - esra
m.dilek- dilek
2497- tanyel
eftelyaSanem - Merve
pandomin- asli
shewal - ayse

digerlerininkileri hep kaynadi arada =(

söyleyin de eklim kizlar

@ züleyha, ya ben biraz isim özürlüsüyümde ayiptir söylemesi, is yerinde kendime teker teker not aliyordum

@ denizkoydumadimi----senide ekliyelim mi?

Son düzenleme:
Back
X