- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.981
öyle canım ya sende şu yüzüğü takta katıl aramıza boll boll eşya alırız kaydirigubbakcemile3
iyi canım sen nasılsın
evleniyoruz mutluyuzzz gelin arabası yazsısı düşündünüz mü yada davetiye ye söz kızlar haydin onlarıda konuşak heyecan olsun
evleniyoruz mutluyuzzz gelin arabası yazsısı düşündünüz mü yada davetiye ye söz kızlar haydin onlarıda konuşak heyecan olsun
gelin arabasına kk gördüm dünya oydu oda benim oldu çok hoş bayıldım onu istiyorum bakalm ne yazdırır o zaman gelince
bugün geliyor nişan davetiyem :)) bakalım ne yazmışlar içinee :))
gelin arabasına kk gördüm dünya oydu oda benim oldu çok hoş bayıldım onu istiyorum bakalm ne yazdırır o zaman gelince
Bu konuda benimkiden değişik yazılar beklemiyorum ben sırnaşık şey
Klasik A & Y naniknanik yazdırır galiba CADIARZU
az kaldı seninde canım salondaydı demi nişanın
nişanda düğün gibi aynı. masraflar telaşe ama çok keyifli yok giriş müziği yok dans müziğievet canım 18 gün kaldı salonda canımm Allah izin verirse
en güzel kararımız biz olduk
nişanda düğün gibi aynı. masraflar telaşe ama çok keyifli yok giriş müziği yok dans müziği
plakaya "GECE DEPREM OLACAK" .... :roflol: gelin arabasınada "ANAMIN İLK GELİNİ" kkde okumuştum bunları :roflol:
plakaya "GECE DEPREM OLACAK" .... :roflol: gelin arabasınada "ANAMIN İLK GELİNİ" kkde okumuştum bunları :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?