2011 gelin adayları buyrun sohbete

uyyy gel gel
naber aylincim varmı babanda değişiklik

sevgilimin çalıştığı yerde çalışan bi tanıdığına sormuş bizimkini
o adam da yeni girdi pek bilmem ama iyi bi çocuk demiş
şimdilik duyduğumuz bu
ama dün sabah benden önce çıkmıştı evden
dün çalışmadığı halde
benden sonra girdi eve
artık nerelere gitti
kimlerle konuştu bilmiyorum

Son düzenleme:

şakkıdı:1ninca:

hmmmm iyi bi araştırmaya girmiş desene

Benimki bankada çalışıyor. Benide yanına aldırcak ama ben istemiyorum banka yı sevmiyorum ne olcak bilmiyorum

cnm boşver memnunsan işinden bankaya bulaşma:umursamaz:ben ve nişanlım da bankacıyız.birbirimizi çok iyi anlıyoruz bu nedenle.yani bankacı bir bayanın aile hayatı çok zor.yetişemiyorsun hiç birşeye.ancak böyle izinlerde zaman ayırabiliyorsun işte kendine.hı ben memnunum çok şikayetçi değilim ama ömründen ömür götürüyor.biz aynı şubedeydik durum ortaya çıkınca şutlandımama iyi oldu benim şubem çok daha rahatzemuszemus

günaydın demeyi unutmuşum tabi
ay dün gece baya geç yattık.teyzemlere gittik nişanlımla(müstakbel teyzem)orda kestane şu bu derken baya zaman geçti.ancak uyandık işte.kayınpeder uyuyor.kayınvalide kuran öğrenmek için kursa gidiyor.kahvaltı bana bakadr bu durumda.iyi gelini oynayayımkaydirigubbakcemile3

ya bu nikah şekeri işini vaktim olsa kendim yaparım diyordum.dün konu açıldı.aa al biz yaparız dedi teyzem.zaten 3 tane bekar teyzem oldumodel bakıcam ucuza geliyorsa ben de onlara yaptırıcam.aslında beğendiğim modellere badem şekeri konsa açılınca tüm özelliği gider.lavantayı da nişandaki şekerimize koydurmuştum.

sen bankada girebiliyomusun inernete rahat rahat
hee sahi sen dün gece nişanlında kalıcaktın dimi
neler oldu anlat bakalım :jeyyar:

günaydın hoşgeldin şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…