2011 gelin adayları buyrun sohbete

senin yorganın ne özelliği var kı CADIARZU

yorgan yüzü yumuşacık birde yün yorgan kalın kalın üşütmüyo beni...
Kardanadam resimleri var yorganımın yüzünde yastığımda da çam ağacı :))
Anneme ben yorganım olmadan uyuyamam dedim, hepsi birden kahkahayı bastı, ne anlama geliyor bilemedim :))

selam lar tekrar yine döktürmüşünüz
bende kahvemi aldım geldim yağmur çamur demeden iş devam bankaya gittim geldim kredi varmış dün ödenmesi grekiyomuş unutmuuşm ((((((((((((( allahtan yatırdım bilmiyorlar yoksa çok hassaslar

bi anlama gerek yokki ilginç evdeki yorganınla aranda duygusal bağ olması:roflol:

onların kahkahası kıza koca alıyoruz daha yorgan istiyor demektir.şekerüm uyuturlar seni yorganında olmadan meraklanma sen sırnaşık şey

bi anlama gerek yokki ilginç evdeki yorganınla aranda duygusal bağ olması:roflol:

dalga geçmeyin kızlar
benimde yastığımla aramda duygusal bi bağ var
çok seviyorum onu başka yastık olunca yadırgıyorum
ama sevgilimin göğsüne başımı koyup uyuduğumda yastık mastık düşünebileceğimi sanmıyorum ohaoldumsmile :asigim:

Şaka maka çok bağlıyız birbirimize...
Annem başka nevresim aldı ama istemedim, yıllardır bu nevresimleri kullanıyorum
:ecrin_bebek:

umarım yeni yatağıma alışabilirim, yoksa koca moca dinlemem kendi yatağımı getirtirim :))

anam bizim kızlara bak..baska ayrılamaycagınız yanınızda götüreceginiz neler var

kızlar ya düğün tarihim az cok netleştide halaaaaaaaaaa balayı için kesin bi fikrim yok..yarın bigün karambole gelsin istemyrm püffffffffffff ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…