- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.241
h.geldin istahsz
gurme
teşekkürler cancağızım sen de olmasan kimse benimle konuşmayacak ben de küstüm gidiyorum senağlama
şaka tabigezmeye gidiyorum sıkıldım evde otur otur hoşçakalın a.s.
buneeeeeeeeeeeee kaç sayfa okuyamadım bileee
senin yorganın ne özelliği var kı CADIARZU
nereye kayboldun
yorgan yüzü yumuşacık birde yün yorgan kalın kalın üşütmüyo beni...
Kardanadam resimleri var yorganımın yüzünde yastığımda da çam ağacı :))
Anneme ben yorganım olmadan uyuyamam dedim, hepsi birden kahkahayı bastı, ne anlama geliyor bilemedim :))
ayy şekerim yemeğe gittim geldim ...
tam gircem sayfaya başımda biri giremedimde kudurdum oturduğum yerde :))))))
yorgan yüzü yumuşacık birde yün yorgan kalın kalın üşütmüyo beni...
Kardanadam resimleri var yorganımın yüzünde yastığımda da çam ağacı :))
Anneme ben yorganım olmadan uyuyamam dedim, hepsi birden kahkahayı bastı, ne anlama geliyor bilemedim :))
anladım hadin bi konu acında konuşak
onların kahkahası kıza koca alıyoruz daha yorgan istiyor demektir.şekerüm uyuturlar seni yorganında olmadan meraklanma sen sırnaşık şey
bi anlama gerek yokki ilginç evdeki yorganınla aranda duygusal bağ olması:roflol:
onların kahkahası kıza koca alıyoruz daha yorgan istiyor demektir.şekerüm uyuturlar seni yorganında olmadan meraklanma sen sırnaşık şey
Şaka maka çok bağlıyız birbirimize...
Annem başka nevresim aldı ama istemedim, yıllardır bu nevresimleri kullanıyorum :ecrin_bebek:
abim battaniyesini götürdü kız onsuz yatamıyo sende götür yorganını :))))))))))))
umarım yeni yatağıma alışabilirim, yoksa koca moca dinlemem kendi yatağımı getirtirim :))
bi anlama gerek yokki ilginç evdeki yorganınla aranda duygusal bağ olması:roflol:
Şaka maka çok bağlıyız birbirimize...
Annem başka nevresim aldı ama istemedim, yıllardır bu nevresimleri kullanıyorum :ecrin_bebek:
umarım yeni yatağıma alışabilirim, yoksa koca moca dinlemem kendi yatağımı getirtirim :))
dalga geçmeyin kızlar
benimde yastığımla aramda duygusal bi bağ var
çok seviyorum onu başka yastık olunca yadırgıyorum
ama sevgilimin göğsüne başımı koyup uyuduğumda yastık mastık düşünebileceğimi sanmıyorum ohaoldumsmile :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?