- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.341
gözleri bana agzı burnu babasına yani kısaca biraz bana biraz ona ama en çok bana
Benim kızım olursa babasına oğlum olursa bana benzesin :roflol:
Tam terside olabilir sırnaşık şey
ben almıyım şimdi yaa
tam nişan zamanı yanlış anlaşılır şimdi
beni saymayın :)))
hım sen niaşnlı degilsin ama uzun zamandır görüşüyosun vardır okadar onu verecek kadar yani samimiyetin mızıkcılıkyapma:1closedeyes:
bende nişanlı değiliiiiimmm =))
ama ben ne zaman görüşcem belli değilki farklı yerlerdeyiz =))
kızım bana benzesin istiyorum..ogluşum babasındanda bişeler alabilir rabbim sağlıckla hepimize nasip etsin inşallah
hım sen niaşnlı degilsin ama uzun zamandır görüşüyosun vardır okadar onu verecek kadar yani samimiyetin mızıkcılıkyapma:1closedeyes:
kargoyla yola adam şok oluyomus..bide ortalık yerde açıyomuş sallaya sallaya:roflol::roflol::roflol:
kargoyla yola adam şok oluyomus..bide ortalık yerde açıyomuş sallaya sallaya:roflol::roflol::roflol:
hiiiii ya kaynanam açarsa yada görümceemm süpriiizzzz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hiiiii ya kaynanam açarsa yada görümceemm süpriiizzzz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
senin sevgilin nerde kız
:roflol::roflol::roflol:hiiiii ya kaynanam açarsa yada görümceemm süpriiizzzz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende onu düşünüyordum şimdi ama şöyle bakınca zuhalin böyle bişe için kaçacagı mümkün degil bi aksilik olmuştur tam onluk bi konu:roflol:Merve herkesi korkuttun kaçırdın sırnaşık şey:roflol:
hahahahahaha
allah versin de kime benzediği önemli değil
bizden bi parça sonuçta
olmaz mı ne samimiyet var bizde bi bilsen :roflol:
Üstüne kişiye özeldir diye not ekle bari ohaoldumsmile
Bizim eve bişi gelse ne annem ne babam ne kardeşim açar bakar.
Ama sonra sorarlar neydi neydi diye sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?