• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacığım ben beğendim canım. yazdım da.
eteğinin altı böle olursa daha güzel olur ama bence de :)

ben olsam merak eder aratırdım heralde.
yine msj filan atar belki cevap alamadı diye. veya yanlışlıkla çekti biri :S

yanlışlık olduğunu sanmıyorum belkide bizi beraber gördü de o mesajı attı diye düşünüyorum açıkçası.tek korkum bir daha mesaj atması.

buna benzer bi durum benimde başıma gelmişti
4-5 yıl kadar önceydi
tabi o zaman sevgiliyiz
nişanlımın ailesi ist de yaşıyodu o dönemler bi süreliğine
nişanlımda burda okuyodu o yüzden burda tek başıan kalıyodu
bigün bunu kızın biri aramış işte ben seni çok özledim
işte aylin senin çamaşırını bulaşığını yıkasın sen gel benim yanıma falan
daha bir sürü mesaj falan
ist de geçirdiğimiz günleri unuttun mu diye
o gün öğle arasında da buluşucaktık
buluşur buluşmaz nişanlım bana anlattı böyle böyle oldu diye
mesajları gösterdi
bi taraftan kızcam diye korkuyo ama kendinden emin olduğu içinde ondan duyayım istiyo
çünkü normalde acayip kıskancımdır
ben bişey demedim tabi kesin dedim bizim arkadaşlardan biri dalga geçiyo
sonra benim yanımda gene aradı kız
ben aldım teli
bana diyoki sen orda onun gelmesini beklerken biz ne güzel anlar yaşadık
sen ancak onun kirli çoraplarını yıkamaya layıksın falan diyo
ben de dedim boşuna uğraşıyosun böyle şeylerle sana yazık dedim
ben böyle saçmalıklara inanıcak kadar salak değilim dedim kapattım
tabi hiç problem olmadı aramızda nişanlımla
sonra bikaç kere gene aramış açmamış nişanlımda
meğer kızkardeşi o zaman ist de biyerde çalışıyodu
ordaki kızlarla birlikte yapmışlar
ve o kızlardan birinin nişanlımda gözü vardı onu da biliyroum yani
görümceme çok sinir olmuştum o zaman
nişanlımda bana dediki çok olgun davrandın ben kızarsın benide suçlarsın diye düşünmüştüm ama teşekkür ederim böyle davrandığın için dedi
sonra görümcemde beni de arayıp özür dilemişti
nişanlım annesine de anlatmış
annesi de çok kızmış görümceme ohh iyi oldu ama :63:

ya işte yine nişanlının dışında gelişen bir olay ve sende bence zor ama en doğrusunu yapmışsın. bende çok zorlandım hatta aağladım:58:. seni kimsenin özlemesiniz istemiyorum dedim.
oda bana bak evimiz hazır düğün alışveirşi yapıyoruz benim karım sensin dedi.:69:

organze daha ucuz benim bildiğim kadarı ile
ben gelinlikcimden önce eminöününde hep sordum kumaşları en ucuzu organze idi

kız eda kadın beni kekliyor he beynini akıtmam mı ben onun görsün bakalım kakalayacaktı bana

sende bir araştır ama ben kendim gittim araştırdım cünkü maalesef terziler insanı kandırmaya çalışabiliyorlar
bitane terzi bana senin gelinliğin eteğine 50 metre tül gider demişti
o öyle söyledikten sonra kumaşcıya modelimle gittim adamın gözlerin yerinden fırlayacaktı nerdeyse 50 metre tülle 3 gelinlik dikilir dedi

edacım neden öyle diyosun canım yaa
bende çok beğendim
gayet sade ve şık bi model hemde değişik
snaırım hepimiz aynı psikolojideyiz
beğendiğimiz bişey için illa tam anlamıyla onay almak istiyoruz
bende böyleyim
ama ben gerçekten çok beğendim bence seninde içine sindiyse
beğenmeyen olsa da dert etme bence

yanlışlık olduğunu sanmıyorum belkide bizi beraber gördü de o mesajı attı diye düşünüyorum açıkçası.tek korkum bir daha mesaj atması.

ya işte yine nişanlının dışında gelişen bir olay ve sende bence zor ama en doğrusunu yapmışsın. bende çok zorlandım hatta aağladım:58:. seni kimsenin özlemesiniz istemiyorum dedim.
oda bana bak evimiz hazır düğün alışveirşi yapıyoruz benim karım sensin dedi.:69:

ayy kıyamam :5::5: çk gzel söylemş nişanlın kübra

organze daha ucuz benim bildiğim kadarı ile
ben gelinlikcimden önce eminöününde hep sordum kumaşları en ucuzu organze idi

kız eda kadın beni kekliyor he beynini akıtmam mı ben onun görsün bakalım kakalayacaktı bana

ama aklım almadı nurgün organize olmazsa fiyat düşer dememiş mi e organize yaptırma düşürsün fiyatı o zaman

bence sende en doğrusu yapmışsın canım
nişanlında doğru söylemiş
sonuçta şu an onun yanında sen varsın ve seninle evleniyo
adamın teline mesaj geldiyse ne yapsın ki yani
cevap verip yüz vermediği sürece böyle mesajlara aramalara tamah etmediği sürece sorun yok bence
boşver tatlım hiç takma boşuna kendini de kocişini de üzme

edacımmm gelinliğin gerçekten cesaret işi dal gibi olman ve uzun boylu olman lazım kendine güvenip seçtiğine göre çok yakıştırmışsın ben üstünü çok beğendim alt kısmıda zaten fiziğine uyuyordur gayet şık bence ama alt kısmı benim tercih edemeyeceğim bir model olurdu:26:

henüz bişeye karar veremedim canım.
gelinlik mevzusunda en kararsız gelin adayı benim şimdilik.

ben yarın unutmazsam diktirmek için düşündüğüm modeli tarayıcı felan becerebilirsem atarım buraya
bence kollu istiyorsan fransız daltelli düşünebilirsin. gibi bişeyler yaparsan kol kısmınıda uydurmak kombine etmek iyi olur gibi bende çok baktım kafam allak bullak oldu bü yüzden biliyorum stresini

bence sende en doğrusu yapmışsın canım
nişanlında doğru söylemiş
sonuçta şu an onun yanında sen varsın ve seninle evleniyo
adamın teline mesaj geldiyse ne yapsın ki yani
cevap verip yüz vermediği sürece böyle mesajlara aramalara tamah etmediği sürece sorun yok bence
boşver tatlım hiç takma boşuna kendini de kocişini de üzme

sağolun kızlar içim içimi yedi bütün gece. ferahladım hamdolsun :61:

sende bir araştır ama ben kendim gittim araştırdım cünkü maalesef terziler insanı kandırmaya çalışabiliyorlar
bitane terzi bana senin gelinliğin eteğine 50 metre tül gider demişti
o öyle söyledikten sonra kumaşcıya modelimle gittim adamın gözlerin yerinden fırlayacaktı nerdeyse 50 metre tülle 3 gelinlik dikilir dedi

organze ucuzsa bende keklendim :59:

ben yarın unutmazsam diktirmek için düşündüğüm modeli tarayıcı felan becerebilirsem atarım buraya
bence kollu istiyorsan fransız daltelli düşünebilirsin. gibi bişeyler yaparsan kol kısmınıda uydurmak kombine etmek iyi olur gibi bende çok baktım kafam allak bullak oldu bü yüzden biliyorum stresini

bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim :26:

iyim bende hafta sonu fuar vardı bir beyin yorgunluğu var anlatamam
hayırlısı ile gelsin inşallah düğün ne zamana bu yaza olacak mı

Allah kolaylık versin canım. Canım askerden gelip iş bulması lazım bir kaç ay toparlanması derken büyük bir ihtimal ekim ayında felan olur henüz ne dersem yalan söylemiş olurum.

Back
X