• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

organze ucuzsa bende keklendim :59:

canım yinede sizde sorun lütfen yanlış bişey söylemiş olmak istemem
bana kumaşcı öyle söyledi ama ben tutup da belki pahalı tülün fiyatını sordum o yüzden
siz beğendiğiniz gelinliği olduğu gibi kabul edin kurcalamayın yoksa daha çok kafanız karışır
herzaman daha güzeli oluyor çünkü

aslında biz zorlaştırdık ben öyle düşünüyorum çok baktıkça onun altı onun üstü onun kolu netleştirilmiyor

kafandaki tasarladığın düşünce bir model vardır mutlaka tatlım

aynen öyle kendi kendimize zorlaştırdık özellikle ben okadar çok baktım ki
artık bakasım gelmiyor inan. bazen giyesim bile gelmiyor :))
sıkıldım.
kafamdaki model edanın gelinliğinin tarzındaydı. çok benzeriydi ama üstüme giyince duba gibi oldum.
kısa gösterdim fiziğime gitmedi. aklım çorba oldu o yüzden :))
nasibimde vardır bişi bakalım :)
bu hafta karar vericem kesin bişeye. olmazsa yedek bi gelinlik modeli daha vardı dantelli filan onu diktiririm :)

edacımmm gelinliğin gerçekten cesaret işi dal gibi olman ve uzun boylu olman lazım kendine güvenip seçtiğine göre çok yakıştırmışsın ben üstünü çok beğendim alt kısmıda zaten fiziğine uyuyordur gayet şık bence ama alt kısmı benim tercih edemeyeceğim bir model olurdu:26:

canım 1,70 boyum 55 kiloyum..zuzucum ön bu şekilde olmucak straplez olucak hayatta giyemem zaten bu şekilde..

aylincim kübracım betüşüm ayrı ayrı teşekkür ederim..içimi rahatlattınız sağolun...kızlar heğpinize tşk ederim..neyseki o moddan çıktım..kübracım bende aynı tepkiyi verirdim çok iyi yapmıssın..hattını değiştirebilir aslında nişanlın.:26:

Son düzenleme:
şimdi bime baktım da internetten metal raf var
fiyatı uygun garantiside var banyoyada koyulabilir mutfağa kullanışlı bişeye benziyor bakın işinize yararsa

14.5 fiyatlı. güzele benziyor.
balkonada patetes soğan filan koyulur.
$1_buyuk_1092813_sepet.webp

kızlar bilginiz varmı bazı insanların yıldızı düşük oluyor sanırım özellikle benim hemen azara geliyorum.
hafta sonu nişanlımla makyaj malzemesi almaya girdik orda 6 tane kızvardı bana makyaj yapıldı orda nişanlımda çok güzel oldun dedi hemen evet demek istiyorum bazen böyle espriler yapar. :69:

hiç bişeyim yoktu ordan çıktım burnumun kenarında bir sızı oldu elimi bir attım kocaman bir şiş bu ne dedim nişanlım allah allah dedi az önce makyaj yaptılar hiç görmedim dedi. bir anda oldu. ayhh çok kötü yaa. gerçekten nazar alabiliyor insan. aman dikkat

kızlar bilginiz varmı bazı insanların yıldızı düşük oluyor sanırım özellikle benim hemen azara geliyorum.
hafta sonu nişanlımla makyaj malzemesi almaya girdik orda 6 tane kızvardı bana makyaj yapıldı orda nişanlımda çok güzel oldun dedi hemen evet demek istiyorum bazen böyle espriler yapar. :69:

hiç bişeyim yoktu ordan çıktım burnumun kenarında bir sızı oldu elimi bir attım kocaman bir şiş bu ne dedim nişanlım allah allah dedi az önce makyaj yaptılar hiç görmedim dedi. bir anda oldu. ayhh çok kötü yaa. gerçekten nazar alabiliyor insan. aman dikkat

ayyhhh canım
dikkat et bende aynı şeyden çekiyorum maalesef
bol dua etmelisin bi de üzerinde taşı
çok kötü yahuu
allah nazarlardan korusun bizi:nazar:

Back
X