Selam kızlarr ben geldim...
Allahım hepimizi nazarlardan saklasın inşallah...
Bende hiç tartışmayız diyordum kuzenime,nazarlara geldik.
Sevdiceğim pazar izinliydi normalde cumartesine almışlar gecede 10 da haber verdiler.
Bizimde pazara kahvaltı yapma niyetimiz vardı.Neyse cumartesi olsun dedik.
Bende hava güzel ya etek giydim..Çok kısa olmayan dizlerde üzerinede kısa kollu gömlek giydim montumu aldım spor ayakkabılarım filan.Neyse gittim nişanlımın evine.Güzelce kahvaltıyı yaptık çıkdık.
Hayatım sence kısa değil mi etek dedi.Herkes sana bakıyor dedi.Böyle giyceğini bilsem hiç çıkma evden ben seni alırım derdim dedi.Hiç ses etmedim.Mağzaya gittik pantalon aldık eteği çıkardım rahatladık.Dün de öyle kitap okuyorum.Aklıma geldi birden.Benim kıyafetimle ilgili sakın yorum yapma bir daha dedim.Ne istersem onu giyerim dedim.Başladım söylenmeye.Sevdiğim şoklarda tabi.Yinede özür diledi.O şekilde giyindiğinde aklım sende daha çok kalıyor fıstığım dedi.Bayırı inerken yağmurda kaydı mı,otobüse yetişti mi,karanlıkda yolda ilerlerken önüne biri çıkdı mı sürekli seni düşünüyorum dedi.Niye o kadar tepki verdim bende bilmiyorum.Ama şu ara çok sitresliyim.Zaman hızla ilerliyor sanki korkuyorum da bilmiyorum evliliğe hazır değilim belkide off offf[/QUOTE
anneciiiim banane ya ben nişanlanmayacağım gözüm korktu