• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Slm kızlaar, işler çok yoğun, gider ayak yüklediler boynuma bütün işleri :((
Aslı'cım bugün nüans modada senin beğendiğin modeli gördüm, mankenin üzerinde harika duruyordu..
.

canım onun tıpkısının aynısından bizim evde var kulanıyoruz çekim gücü çok iyi ama tüm evi temizlemek istediğinde belin iki büklüm olmazktan çok ağrıyor diye ben rowentanın dik şarjlısını alacağım

bende bosch dan aldım hem dik kullanıyorsun hemde çıkıyor.sapıda uzatılabiliyor du galiba:26:

çok kullanışlı oluyor canım bunlar hemn bunun baya bir parçası varmış fonksiyonları daha fazla. bence rengi falanda güzel. bana hediye gelmiş fakirin ama eski modeli daha sonra yenisini alırım artık

canım onun tıpkısının aynısından bizim evde var kulanıyoruz çekim gücü çok iyi ama tüm evi temizlemek istediğinde belin iki büklüm olmazktan çok ağrıyor diye ben rowentanın dik şarjlısını alacağım

bebişimmmm fakirinnn tercih edilen modellerinden güzel diye duymuştum :31:

kızlar nişanlm anlıyor elektronk eşyalardan o da çekim gücü ii dedi buket senn gbi.. bz evde kısa hali olan varya ona benzer bi modelini kullanıyoruz o da fakirin memnnz bnun çekim gücü daha iyiymş ve iki trlü kullanılablio alayım diyorum.. hemde fakirin kendsnde 200 tl bi stede nişanlm 130 tl ye bulmş buket senn istediğin dik şarjlı nasıl

merhaba kızlar herkese tünaydın demek istiyorum..

sabah eğitimlerim vardı ancak oturdum bilgisayar başına...

edanın gelinliği hakkında yorum yapmak istiyorum ben beğendim valla hem kendide zayıfmış çok yakışacagını düşünüyorum güle güle giymek nasip olsun inşallah :)

Selam kızlarr ben geldim...

Allahım hepimizi nazarlardan saklasın inşallah...

Bende hiç tartışmayız diyordum kuzenime,nazarlara geldik.
Sevdiceğim pazar izinliydi normalde cumartesine almışlar gecede 10 da haber verdiler.
Bizimde pazara kahvaltı yapma niyetimiz vardı.Neyse cumartesi olsun dedik.
Bende hava güzel ya etek giydim..Çok kısa olmayan dizlerde üzerinede kısa kollu gömlek giydim montumu aldım spor ayakkabılarım filan.Neyse gittim nişanlımın evine.Güzelce kahvaltıyı yaptık çıkdık.
Hayatım sence kısa değil mi etek dedi.Herkes sana bakıyor dedi.Böyle giyceğini bilsem hiç çıkma evden ben seni alırım derdim dedi.Hiç ses etmedim.Mağzaya gittik pantalon aldık eteği çıkardım rahatladık.Dün de öyle kitap okuyorum.Aklıma geldi birden.Benim kıyafetimle ilgili sakın yorum yapma bir daha dedim.Ne istersem onu giyerim dedim.Başladım söylenmeye.Sevdiğim şoklarda tabi.Yinede özür diledi.O şekilde giyindiğinde aklım sende daha çok kalıyor fıstığım dedi.Bayırı inerken yağmurda kaydı mı,otobüse yetişti mi,karanlıkda yolda ilerlerken önüne biri çıkdı mı sürekli seni düşünüyorum dedi.Niye o kadar tepki verdim bende bilmiyorum.Ama şu ara çok sitresliyim.Zaman hızla ilerliyor sanki korkuyorum da bilmiyorum evliliğe hazır değilim belkide off offf

iyi fiyat çıkarmış canım eğer kiralık olmayacaksa. Çok yakışacak fıstığıma gelinliği:13: İncilileri bende daha çok beğeniyorum ama karar senin

saolll canımmm tesekkür ederimmm inciler çok hoş geldi gözüme ...

Kübra ben olsam orda ooo neler yapardım ...benim nişanlım o konuda benden çok çekiyoor biz sinemadayız telefonu titreşime almış telefon çaldı bak telefonuma mesaj geldi dedim baktı kayıtlı olmayan bir numaradan aşkım seni çok özledim mesajı hemen yüzükleri eline verdim numarayı aldım sinemanın önüne çıktım kendi cebimden kızı aradımm kızımm sen kimsin diyorum kız ordan bagırıo asıll sen kimsinnn benim erkek arkadasımın yanında ne geziyorsun ben çıldırdım neyse kız yanlış msj atmış benimkinin telefonundan arasaydım ortaya çıkacaktı ama parmagında yüzük olup da asılan o kadar kız gördüm ki ne ahlakları kalmış ne de başka seyleri .....

Eda alt kesim çok değişik geldi bana üst güzel ama ben belini anlayamadım yanlış anlama arkadasım madem yorum istedin bel kısmı bana çok basit geldi sanki böyle parça fırlamış gibi ...

edanın gelinliği hakkında yorum yapmak istiyorum ben beğendim valla hem kendide zayıfmış çok yakışacagını düşünüyorum güle güle giymek nasip olsun inşallah :)

ayyy gamzecim çok teşekkür ederim.. edanın gelinliği hakkında yorum yapmak istiyorum deyince madde madde sıralıcan sandım..
1) begenmedim 2)çok kabarık :1:

Edoşş gelinliğin çok hoş canım...

Üst kısmı yoğun işlemeli olduğunda daha hoş duracakdır kesinlikle.
Etek kısmına gelince ilk defa böyle bir model gördüm vede çok hoş.
Sende boy var fizikde çok yakışır bence.Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

ayyy gamzecim çok teşekkür ederim.. edanın gelinliği hakkında yorum yapmak istiyorum deyince madde madde sıralıcan sandım..
1) begenmedim 2)çok kabarık :1:

ay neden öyle sandım edacım ben okadar kötümüyüm:1::1:

ben begendim ya bakgerçekten..

ayrıca kabarık olması ne güzel işte ben kabarık gelinlik seviyorum kabarık olsunki gelin oldugun belli olsun:34:

ay valla mutlulukla kullan şekerim ağız tadıyla giy inşallah :81:

hoşgeldin gamzee

Sevdiceğim pazar izinliydi normalde cumartesine almışlar gecede 10 da haber verdiler.
Bende hava güzel ya etek giydim..Çok kısa olmayan dizlerde üzerinede kısa kollu gömlek giydim montumu aldım spor ayakkabılarım filan.Neyse gittim nişanlımın evine.Güzelce kahvaltıyı yaptık çıkdık.
Hayatım sence kısa değil mi etek dedi.Herkes sana bakıyor dedi.Böyle giyceğini bilsem hiç çıkma evden ben seni alırım derdim dedi.Hiç ses etmedim.Mağzaya gittik pantalon aldık eteği çıkardım rahatladık.Dün de öyle kitap okuyorum.Aklıma geldi birden.Benim kıyafetimle ilgili sakın yorum yapma bir daha dedim.Ne istersem onu giyerim dedim.Başladım söylenmeye.Sevdiğim şoklarda tabi.Yinede özür diledi.O şekilde giyindiğinde aklım sende daha çok kalıyor fıstığım dedi.Bayırı inerken yağmurda kaydı mı,otobüse yetişti mi,karanlıkda yolda ilerlerken önüne biri çıkdı mı sürekli seni düşünüyorum dedi.Niye o kadar tepki verdim bende bilmiyorum.Ama şu ara çok sitresliyim.Zaman hızla ilerliyor sanki korkuyorum da bilmiyorum evliliğe hazır değilim belkide off offf

canım stresli oluyoruz nedense. kokrular birikiyor dün ben nişanlıma belki kırk kere sordum beni seviyormusun diye. garip bir ruh halim var gereksiz gereksiz kuruntularım çıkmaya başladıç. bunun bilincinde olup o ruh halinden sıyrılmak gerekiyor canım. hiç bişey için birbiriniz kırmayın kolay iileşmiyor kırgınlıkllar

Kübra ben olsam orda ooo neler yapardım ...benim nişanlım o konuda benden çok çekiyoor biz sinemadayız telefonu titreşime almış telefon çaldı bak telefonuma mesaj geldi dedim baktı kayıtlı olmayan bir numaradan aşkım seni çok özledim mesajı hemen yüzükleri eline verdim numarayı aldım sinemanın önüne çıktım kendi cebimden kızı aradımm kızımm sen kimsin diyorum kız ordan bagırıo asıll sen kimsinnn benim erkek arkadasımın yanında ne geziyorsun ben çıldırdım neyse kız yanlış msj atmış benimkinin telefonundan arasaydım ortaya çıkacaktı ama parmagında yüzük olup da asılan o kadar kız gördüm ki ne ahlakları kalmış ne de başka seyleri .....

Eda alt kesim çok değişik geldi bana üst güzel ama ben belini anlayamadım yanlış anlama arkadasım madem yorum istedin bel kısmı bana çok basit geldi sanki böyle parça fırlamış gibi ...

evet canım bende diyorum acaba bizi gördü o yüzden mi mesaj attı. öyle kızlar var ki. rabbim korusun bizi kötü niyetli insanlardan.

Sinirr oluyorumm kübra öyle kızlara ne oldu senin yanında görüncemi kıymete bindi daha önce aklın nerdeydi ...sen emek veriosun zaman harcıyosun ilişkini rayına oturtuyorsun...

Kızlarrr belkii batıll inanç nazardan bahsetttik sonuçta biz birbirimizi tanıyoruz ziyaretçisi de oluyor okuyanı d oluyor düğün resimlerinizi koyun düğün olmadan önceki gelinlikle resimlerinizi paylaşmayın

kadın istedigin gibi yaparım dedi oda hava katmıs diye çıkarttırmadım canım..belki kumasından dolayı basit duruyo olabilir bilemedim :26:

Hayatım sence kısa değil mi etek dedi.Herkes sana bakıyor dedi.Böyle giyceğini bilsem hiç çıkma evden ben seni alırım derdim dedi.Hiç ses etmedim.Mağzaya gittik pantalon aldık eteği çıkardım rahatladık.Dün de öyle kitap okuyorum.Aklıma geldi birden.Benim kıyafetimle ilgili sakın yorum yapma bir daha dedim.Ne istersem onu giyerim dedim.Başladım söylenmeye.Sevdiğim şoklarda tabi.Yinede özür diledi.O şekilde giyindiğinde aklım sende daha çok kalıyor fıstığım dedi.Bayırı inerken yağmurda kaydı mı,otobüse yetişti mi,karanlıkda yolda ilerlerken önüne biri çıkdı mı sürekli seni düşünüyorum dedi.Niye o kadar tepki verdim bende bilmiyorum.Ama şu ara çok sitresliyim.Zaman hızla ilerliyor sanki korkuyorum da bilmiyorum evliliğe hazır değilim belkide off offf[/QUOTE
anneciiiim banane ya ben nişanlanmayacağım gözüm korktu:5:

canım ben nişanlıların birbirlerinin kıyafetlerine karışmalarını gayet normal buluyorum ama gidip pantolon almak banada biraz garip geldi...

evliliğe hazır olmadıgını da düşünme canım hazırsın demekki ki nişanladın sen:34:

canım strestendir, nazar boncuğu olmuş sıkma canını:)
yinede nişanlın alttan almış bu çok güzel, özür bile dilemiş sert çıkmana rağmen:nazar:
evliliğe hazırsındır yaa, hemencik koyverme çok mutlu olucaksın inşş.
bizde kavga edip barışınca, evlendikten sonra etmeyelim diye şimdi ediyoruz diyo benimki:27:

Aslıı Ank'ya gelebilseydin seni burdaki gelinlikçime götürürdüm o kadar tatlı bir ablaki biz en yakın arkadsımla gittik düğün tarihlerimiz aynı gelinlik 21'de arkadasım bir gelinlik begendi fiyatını aradık sorduk 3.500 tl ve kumaşı fabrikadan lazer kesimli bir kumaşmış Türkiye'de yapılmasının imkanı yokmuş ben yapamam dedi aldı bizi karsısına vucut tipimize göre nasıl gelinlik olacagına kadar tek tek anlattı kaç bedensin canım?

Back
X