• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok teşekkürler kızlar zekam size kurban olsun ablanız sizi çok seviyor.
bu arada edacım bamladın dedin ama anlamadım ben.
estug hoşgeldin canım.
edacım mobilyaların çok güzel canım ayna çok enteresan öyle kenarları çarpı çarpı mı
beytepe canım adını unuttum özür dilerim resimlerime yorum yapmışsın çok teşekkür ederim.
Allah hepimize huzur versin.

kusura bakmayın kızlar nolur çok kötü bi dönemden geçtim, yürümeye mecalim yoktu, yeni yeni kendimi toparlamaya başladım, o günden sonra başka başka şeyler oldu, büyük sorunlar çıktı, az kalsın nişan bozuluyodu, bi şekilde orta yol bulundu ama düğünümüz ekime ertelendi fln
orta yolun bulunması güzel özlem vardr yaşananlarda bi hayır şu an zor bi dönem olsada geçicek öyle düşün cnm
bu salon için oturma grubu
Eki Görüntüle 170738
yemek odası vitrini
Eki Görüntüle 170739
konsolu
Eki Görüntüle 170740
bu aynası
Eki Görüntüle 170743

bu yatak odam ama dolabındaki ayna çiçeksiz olucak, duvarları gül kurusuna boyattık
yatak örtüm de pudra pembesi o tonlara yakın da fon perde alacağım
Eki Görüntüle 170741
Eki Görüntüle 170742

bi de oturma odasına
füme renginde L koltuk yaptırıyoruz puflu

sizce nasıl?

bnce çk hoş eda bnde bu tarz moblyalara bakıyorum hatta yatak odanın markasını ve fiyatını sorabilirim yatağı güzel duruyor :1:içini ferah tut bnce herşeyn çok gzel güle güle kullan cnm

Eki Görüntüle 170738
yemek odası vitrini
Eki Görüntüle 170739
konsolu
Eki Görüntüle 170740
bu aynası
Eki Görüntüle 170743

bu yatak odam ama dolabındaki ayna çiçeksiz olucak, duvarları gül kurusuna boyattık
Eki Görüntüle 170741
Eki Görüntüle 170742

bi de oturma odasına

sizce nasıl?
selamlar kızlarr
çok yoğunum geliorum arada ama yazmaya vaktim olmuor
çok beğendim cnm özelliklede koltuk tak.ımların süper.
mutlulukla kullanın inş.

estug hoşgeldin canım.
edacım mobilyaların çok güzel canım ayna çok enteresan öyle kenarları çarpı çarpı mı
beytepe canım adını unuttum özür dilerim resimlerime yorum yapmışsın çok teşekkür ederim.

hoşbulduk canım biranönce senin yerinde olmak istiyorummmmmm:9:

Eki Görüntüle 170738
yemek odası vitrini
Eki Görüntüle 170739
konsolu
Eki Görüntüle 170740
bu aynası
Eki Görüntüle 170743

Eki Görüntüle 170741
Eki Görüntüle 170742

bi de oturma odasına

sizce nasıl?

bayıldımö bayıldım bayıldım valla hepsine baıldım ..tam benim tarzım adaş

Eda bende çok beğendim mobilyalarını güle güle kullan canım hem herkesin zevki farklı sen spor seviyosan ki bence mobilyaların o kadarda spor değil tercihinin o yönde olması lazım. Sağlılıkla huzurla mutlulukla kullan hepsini inşallah:32:

estug hoşgeldin canım.

benim bamlamam bulmak demek..yani facede seni gördüm :70:

yok canım artık bitti doğu görevi çok şükür diyorum
cok zor günlerdi atlattık
darısı ablanlara inşallah bir an önce biter zorlu günleri
doğu görevinin tek olumlu yanı şark tazminatı olması
en azından bekarken paramızı biriktirdik diye dua ediyorum
ama bida git deseler gitmem
parasıda kalsın...

inşallah nesroşcum bizim içinde zaman geçer silopiden kurtulur ferah günlere kavuşuruz banada dua edin:61:

estug hoşgeldin canım.

Amin Ayşe'cim
evet aynanın kenarları çarpı çarpı, kılıç ayna diye geçiyor aldığımız yerde
ben cok severim öyle değişik şeyleri

orta yolun bulunması güzel özlem vardr yaşananlarda bi hayır şu an zor bi dönem olsada geçicek öyle düşün cnm

bnce çk hoş eda bnde bu tarz moblyalara bakıyorum hatta yatak odanın markasını ve fiyatını sorabilirim yatağı güzel duruyor :1:içini ferah tut bnce herşeyn çok gzel güle güle kullan cnm

sağol canım
yatak odamı reel mobilya'dan aldım canım. Ataşehir de bir de pendik'te yerleri var
3000 toplam fiyatı, bazalı visko yataklı, bi de komodini var ama onun fotosu yok maalesef
selamlar kızlarr
çok yoğunum geliorum arada ama yazmaya vaktim olmuor
çok beğendim cnm özelliklede koltuk tak.ımların süper.
mutlulukla kullanın inş.

sağol canım beğenmenize sevindim kızlar
hepimiz mutlulukla kullanırız inşallah :31:

bayıldımö bayıldım bayıldım valla hepsine baıldım ..tam benim tarzım adaş

bende diyodum adaşım niden yorum yapmiiii
doğrusu cok beğenerek aldım mobilyalarımı, seninde beğenmene cok sevindim

Eda bende çok beğendim mobilyalarını güle güle kullan canım hem herkesin zevki farklı sen spor seviyosan ki bence mobilyaların o kadarda spor değil tercihinin o yönde olması lazım. Sağlılıkla huzurla mutlulukla kullan hepsini inşallah:32:

sağol canım benim,
ne bileyim canım öyle evler görünce dedim ki acaba cok mu spora kaçtım
ama haklısın herkeşlerin zevki farklı

Eda'cım hepsi çok güzel, ancak konsolun aynasının tozunu almak zor olur yaa...

beğendikten sonra bende vaz geçecektim toz konusunu düşününce
ama toz tutmayan özel bir cila ile boyandığını söylediler
toz pufu gibi bişey varya onlarla silerim artık
napiim çok beğendim:1:

Eki Görüntüle 170738
yemek odası vitrini
Eki Görüntüle 170739
konsolu
Eki Görüntüle 170740
bu aynası
Eki Görüntüle 170743

Eki Görüntüle 170741
Eki Görüntüle 170742

bi de oturma odasına

sizce nasıl?

Güzel günlerde mutlu mesut kullan canım. Aynaya bayıldım çok orjinalmiş. Halılarını aldın mı?

shewall

"beytepe canım adını unuttum özür dilerim resimlerime yorum yapmışsın çok teşekkür ederim.
Allah hepimize huzur versin"

Bende isim konusunda çok kötüyüm. sürekli unutuyorum bir yere yazacağım artık hepsini :))
Benim ismim Hatice kızlar. İş yerindeki bilgisayardan arkadaş ekleyemediğim gibi yorumları beğenemiyorum da. Dün akşam eve gidip arkadaş olarak eklemeye çalıştım. Ankara da yaşıyorum; Antalyalıyım. Düğünüm Antalya'da olacak. 25 Haziranda kendimle ilgili özet geçtim :)) Bir süredir yazıyorum; ama hep takip ettim sizleri artık aranızda aktif olarak olmaya çalışıyorum; iş el verdiği sürece.

Güzel günlerde mutlu mesut kullan canım. Aynaya bayıldım çok orjinalmiş. Halılarını aldın mı?

shewall

"beytepe canım adını unuttum özür dilerim resimlerime yorum yapmışsın çok teşekkür ederim.
Allah hepimize huzur versin"

Bende isim konusunda çok kötüyüm. sürekli unutuyorum bir yere yazacağım artık hepsini :))
Benim ismim Hatice kızlar. İş yerindeki bilgisayardan arkadaş ekleyemediğim gibi yorumları beğenemiyorum da. Dün akşam eve gidip arkadaş olarak eklemeye çalıştım. Ankara da yaşıyorum; Antalyalıyım. Düğünüm Antalya'da olacak. 25 Haziranda kendimle ilgili özet geçtim :)) Bir süredir yazıyorum; ama hep takip ettim sizleri artık aranızda aktif olarak olmaya çalışıyorum; iş el verdiği sürece.

hatice canım şimdi hatırladım antalya hakkında yazmıştın.
çok kolay gelsin telaşların.
gel sık sık.

inşallah zuzucum

hç gelmiyor ayşe :50:

edacım yatak ve baza dahil 3000 tl mi

betüşüm nişanlısının tayini çıkacaktı. şimdi baktım arkadaş listeme göremedim de.
inşallah iyidir
didoşşş duy sesimizi. :27:

Son düzenleme:
Back
X