- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #63.661
gıslar ben yemeğe çıkıyorum
öğleden sonra görüşürüz
afiyet olsun hepinize
öğleden sonra görüşürüz
afiyet olsun hepinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gıslar ben yemeğe çıkıyorum
öğleden sonra görüşürüz
afiyet olsun hepinize
ewt kura çekecek filan diyodu ama uzun zamandr yok inşallah iyidir ayşecmhatice canım şimdi hatırladım antalya hakkında yazmıştın.
çok kolay gelsin telaşların.
gel sık sık.
betüşüm nişanlısının tayini çıkacaktı. şimdi baktım arkadaş listeme göremedim de.
inşallah iyidir
didoşşş duy sesimizi.![]()
evet canım yatak ve baza dahil 3000 TL ama biz hepsini aynı yerden aldık
o yüzden baya indirim yaptılar normal fiyatı yataksız bazasız 4200
özlem zor bir dönem ama hamdolsun geçmiş. şu an iyimisin peki
ewt kura çekecek filan diyodu ama uzun zamandr yok inşallah iyidir ayşecm
sağol canm tekrr güle güle kullan inşallah bzde içimze snen bişeyler bulablriz
daha iyiyim allaha şükür ama ertelnmesine çok üzüldüm, bitmediğine şükrediyorum sadece , 1,5 ayım kalmıştı, şu an hala 7 ayım var =(
sağol canım gözükücem inşallah...bende 2,sınıftayım harcımı yatırmadım kaydım umarım donmustur..evlenicem çalışamam diye harç yatırmadım..ama akbilim 1,75 atıyo buna çok sinir oldum :84:herkese selam kızlar :)
şimdi geldim eğitimden yazılarınızı okudum şimdi öğle tatiline çıkmadan bir selam vereyim dedim...
cafelatte senin mobilyaların çok hoşmuş canım ben begendim valla güle kullan..
xeddax geçmiş olsun canımhastalık ihmale gelmez mutlaka bi doktora gözük...
gerçi bende tirodilerimi göstermeye korkuyorum ama o ayrı
kübracım bence kıyafetinin altına elbisenin renginde ayakkabı hoş durur..
diğer bütün hatunlara hepinize selam öpüyorum sizleri..
vede buketcim bende giricem aöf sınavına ama hiç çalışamadım sadece sorulara bakmaya çalısıyorum ama eğitimlerden fırsat kalmıyor..ay nerden başladım zaten bin pişmanım![]()
hepinizeee mutluuu,huzurlu 1 gün diliyorummm....
Edoş sen bir de sigara içiyordun demi canımm?bırakmak için hiçbir sey yaptınmı?ben bırakmak istiyorum artıkk bırakmam lazımm bebek olmadan vucudumun temizlenmesi lazımm...şunu çok iyi biliyorum kızlarr bizim evimiz de sigara içilmezzz sülale de kimse içmezz ben sigaradan nefret ederdim ama nerden basladımm bilmiorum
herkese selam kızlar :)
şimdi geldim eğitimden yazılarınızı okudum şimdi öğle tatiline çıkmadan bir selam vereyim dedim...
cafelatte senin mobilyaların çok hoşmuş canım ben begendim valla güle kullan..
xeddax geçmiş olsun canımhastalık ihmale gelmez mutlaka bi doktora gözük...
gerçi bende tirodilerimi göstermeye korkuyorum ama o ayrı
kübracım bence kıyafetinin altına elbisenin renginde ayakkabı hoş durur..
diğer bütün hatunlara hepinize selam öpüyorum sizleri..
vede buketcim bende giricem aöf sınavına ama hiç çalışamadım sadece sorulara bakmaya çalısıyorum ama eğitimlerden fırsat kalmıyor..ay nerden başladım zaten bin pişmanım![]()
meltemcim merhaba
dün sormuştun canım benimde nişanlımla aramda yaş farkı yok
yaş ile alakası da yok muhtemelen ruhlarında var değişkenlik :)))))))))))))))
Hepinizeee mutluuu,huzurlu 1 gün diliyorummm....
Edoş sen bir de sigara içiyordun demi canımm?Bırakmak için hiçbir sey yaptınmı?Ben bırakmak istiyorum artıkk bırakmam lazımm bebek olmadan vucudumun temizlenmesi lazımm...şunu çok iyi biliyorum kızlarr bizim evimiz de sigara içilmezzz sülale de kimse içmezz ben sigaradan nefret ederdim ama nerden basladımm bilmiorum
betüşüm yarın senin mi aöf sınavın vardı çalıştın mı?
canım atlatıcaz elele..vardır bi hayır bunda...insanın nikah ve ölüm günü belliymiş..Rabbim bu olacaklara bi kılıf geçirdi sadece..Allah huzurumuzu eksik etmesin..