• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet canım 130m2, 2 balkonu varmış, yatak odasında ebeveyn banyosu varmış, ayrıyetten banyo ve tuvalet ayrıymış...
Yengemde bana aht etti, eve girdiğimde 1 hafta koşup balkonda çay içecekmişim :))
Büyük ve balkonlu ev hayali vardır, bende nişanlımı koştururum artık...

İnşaAllah canımcım, hepimiz mutlulukla oturalım...

ayyy bebeğimmm çok sevindimmm darısı bizlerinde başına inşallah..Rabbim huzur geçim versin evinize hayırlı olsun bebüşümmm

kız bende utanma duygusu kalmadı sanırsam :1::1: gecen bi gecelik aldım siyah tamamen güpür..tuttum anneme valla baya harcadım ee bu paraya bunlarmı tuttu dedi yok bunuda 25 tlye aldım bakıyım dedi gösterdim geceliği..kız sen varya iyice azıttın dedi..aa niye be kkda herkesde var anne dedim..oda kk azmış diyo :60::60::60:

Anamm ben annemden köşe bucak saklıyorum çamaşırları...
Birisi kitaplığımda kitap gibi kutusu var diye oraya koydum, umarım kitap okumaya özenmez annem...

Özlem'cim başınız saolsun, sorunları atlattığınıza sevindim...
Aylin'cim çok geçmiş olsun, düğün üzeri fazla yorma kendini...

Kızlaar şuan itibariyle evimizi tutmuş bulunuyoruz :))
Nişanlımın sesi çok iyi geliyordu, mayıs ortasında ev sahibi boşaltacak evi, nişanlımda ölçüleri verdi...
Bu sorunuda hallettik çok şükür...
Darısı isteyen herkesin başına olsun...

bende çok sevindim valla oh ne güzel bir dertten daha kurtulmuş oldunuz :87::87:

güle güle oturun inşallah:87::87:

Evet canım 130m2, 2 balkonu varmış, yatak odasında ebeveyn banyosu varmış, ayrıyetten banyo ve tuvalet ayrıymış...
Yengemde bana aht etti, eve girdiğimde 1 hafta koşup balkonda çay içecekmişim :))

[/B]
artık sen mi nişanlını nişanlın mı seni koşturursun orasına karışamam esroooooşş:52:

kız bende utanma duygusu kalmadı sanırsam :1::1: gecen bi gecelik aldım siyah tamamen güpür..tuttum anneme valla baya harcadım ee bu paraya bunlarmı tuttu dedi yok bunuda 25 tlye aldım bakıyım dedi gösterdim geceliği..kız sen varya iyice azıttın dedi..aa niye be kkda herkesde var anne dedim..oda kk azmış diyo :60::60::60:

bende gelinlik altına giyeceğim büstiyeri ve iç çamaşırını annemle birlikte aldım
artık bunda gizlenicek bişey kalmadı
d.kontrol hapı kullandığımı da biliyor
utanmıyorum ben artık annemden

ayhhh canım jakuzi konusunu ve diğer konuları hatırladıkca
korkuyorum ya:17:

ohh ne güzel tanıdıgım simalar var sadecene
xeddax ozlmygt+ spicy_+ DENİZKOYDUMADIMI+ hom+ akasya22+ caffelatte+ cimcime eses+ estug03+ sonbahar14+ daisyrose+

İnşaAllah canımcım, hepimiz mutlulukla oturalım...

bizimde balkonlarımız hep ince uzundu dar olunca uzun olması pek işe yaramıyor benimde geniş balkonlu ev hayalim vardı çok şanslıyım evimizin mutfak balkonu kare epey geniş alt kattakiler salıncak koymuşlar bende dün paylaştığım bambu takımı koyacağm:62:

bizimde balkonlarımız hep ince uzundu dar olunca uzun olması pek işe yaramıyor benimde geniş balkonlu ev hayalim vardı çok şanslıyım evimizin mutfak balkonu kare epey geniş alt kattakiler salıncak koymuşlar bende dün paylaştığım bambu takımı koyacağm:62:

sonra da oturursun o balkonda çay kahve içersin INŞALLLAAAAAAHHHH

[

Şimdiden söyledim seni koşturucam diye, oda yanlış anladı sanırım haspam, çok memnun oldu :))

:23:

Özlem'cim başınız saolsun, sorunları atlattığınıza sevindim...
Aylin'cim çok geçmiş olsun, düğün üzeri fazla yorma kendini...

Kızlaar şuan itibariyle evimizi tutmuş bulunuyoruz :))
Nişanlımın sesi çok iyi geliyordu, mayıs ortasında ev sahibi boşaltacak evi, nişanlımda ölçüleri verdi...
Bu sorunuda hallettik çok şükür...
Darısı isteyen herkesin başına olsun...
hyırlı olsn esracım huzurla oturun inşallah

Zannediyorum o kadar geniş değildir, ama en azından masa sığması bile yeterlidir...

kızlar yarın kına alışwerişine çıkıcaz el gülleri varya kınadaki szce onlardan toplu mu alınmalı yksa sadece kendimemi alayım

kızlar yarın kına alışwerişine çıkıcaz el gülleri varya kınadaki szce onlardan toplu mu alınmalı yksa sadece kendimemi alayım

bende sadece kendine alman taraftarıyım canım...

aslında onlardan bende istiyorum ama ben kınayı sevmediğim için yakılır yakılmaz yıkıycam elimi..

o zamanda gereksizmiş gibi geldi off o konuda bende ço kararsızım acaba ne yapmalıyım:97::97:

Back
X