• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar yarın kına alışwerişine çıkıcaz el gülleri varya kınadaki szce onlardan toplu mu alınmalı yksa sadece kendimemi alayım

benim kayınvalidem fiyatlarına bakmıs yok araba havlusu yok çerezlik kese yok kına tepsisi eldiveni bunlara bakmıs kendi alıcakmıs sanırım normalde kız tarafı almıyomu onları kızlar :26:..

benim kayınvalidem fiyatlarına bakmıs yok araba havlusu yok çerezlik kese yok kına tepsisi eldiveni bunlara bakmıs kendi alıcakmıs sanırım normalde kız tarafı almıyomu onları kızlar :26:..

bnm bildiğim erkek tarafı alır edacım ama araba havlusunu bz alıcaz kınalık malzemeleri onlar alıcak bn düğün salonunu tuttm sadece güller hoşuma gdio ama kına örtüsünn içinde eldiveni filan oluo onu takmam gerekmezmi

kızlarrrr bu bambunun her hali çok güzel değil mi böyle bir vazo alıp mutfak masamın üstüne koyayım diyorum sizce nasıl durur?

$saksida-bambu.webp

peki kına örtüsüde varya zeynep onn eldvenlerni takmycanmı kınada gülü nasl kullanmayı düşünüosn

ben kırmızı duvak aldım cnm örtü almadım öle
gösteremedim size simleri var dökülüo çok
onun eldiveni yoktu
ama örtü alıcaksan gül alma takım eldiveni tak ben eldven çok istiodum
kayınvaldem olmaz duvağına uymaz gül olsun dedi öle aldık

kızlar bugün elektriğimiz suyumuz açılıo
doğalgaz işlemleri uzun sürüomuş 2 gün fln başvurusu yapılcakmış bugün yetişirse

ben kırmızı duvak aldım cnm örtü almadım öle
gösteremedim size simleri var dökülüo çok
onun eldiveni yoktu
ama örtü alıcaksan gül alma takım eldiveni tak ben eldven çok istiodum
kayınvaldem olmaz duvağına uymaz gül olsun dedi öle aldık
kızlar bugün elektriğimiz suyumuz açılıo
doğalgaz işlemleri uzun sürüomuş 2 gün fln başvurusu yapılcakmış bugün yetişirse

anladm cnm sağol

şebnemcim çeyizlerini gördükçe bana afakanlar basıyo kendime kızıyorum..zamanında yapmadım hiçbişeyimi şimdide :18::18: tırnaklarımı yiyorum..Maşşallah kırkbinkere herşeyin tmm canım..Allah mutluluk huzurla kullanmanızı nasip etsin..Tv lerimiz aynı aynı marka aynı inç:60:

teşekkürler canım sağolasın
tv mizi biz cok seviyoruzzz..:69:

şebnemcim çeyizlerini gördükçe bana afakanlar basıyo kendime kızıyorum..zamanında yapmadım hiçbişeyimi şimdide :18::18: tırnaklarımı yiyorum..Maşşallah kırkbinkere herşeyin tmm canım..Allah mutluluk huzurla kullanmanızı nasip etsin..Tv lerimiz aynı aynı marka aynı inç:60:

Nesrin'cim MaşaAllah diyeyimde nazar değmesin :nazar:
4*4'lük bir çeyiz gerçekten, cidden nazar duası okut bence, Rabbim güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip etsin...

CUMARTESİ DAVETİYE SİPARİŞİ VERECEĞİZ

BENİM HOŞUMA GİDEN

Mutluluk Paylaşmaksa Eğer;
Biz 'EVET' Derken
Birlikte olmak Herşeye Değer

NASIL SİZCE DAHA ÖNCEDE BİR KAÇ ÖRNEK BURADA PAYLAŞMIŞTIM
DİĞERLERİ DESTAN GİBİ UZUN GELDİ

Back
X