• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bu kadına yapılan makyaja ve üstündeki abiyeye bitiyorum..:31:
$197065_10150144392815759_244577140758_7055236_2427644_n.webp

selam kızlarrr.... nasılsınız bakalım ?
artık eskisi kadar çok fırsat bulup yazamıyorum :97:
ev bulucam diye 4 klio verdim netten bak olmadı git gez gör uff ne zor şeymiş ve hala bulamadık. :43:
mayıs 1 de eşyalarımız gelicek o zamana kadar bulamazsak hiç şaşırmıcam artık :18:

selam kızlarrr.... nasılsınız bakalım ?
artık eskisi kadar çok fırsat bulup yazamıyorum :97:
ev bulucam diye 4 klio verdim netten bak olmadı git gez gör uff ne zor şeymiş ve hala bulamadık. :43:
mayıs 1 de eşyalarımız gelicek o zamana kadar bulamazsak hiç şaşırmıcam artık :18:

yakınma emoi ben varım buralardayım o topic senin bu topic benim geziyorum..Allah yardımcımız olsun..ev bulmak zordur bizde 15 gün sonra bakınıcaz..vede bulamıcaz eminim ..:55:

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti yarın gelecek olanlara ii akşamlar tatil yapanlara gelmeyecek olanlara ise ii tatiller diliyorum öpüyorum sizi çokkk :16::16:

günaydınn kızlarr
dün çok yoğundum gelemedim fzla
nesrin güzel günlerde kullan cnm aldıklarını.
iş çıkışı nişanlım geldi almaya
beyaz eşyalarımızı söyledik servise çarşamba gelicekler kısmetse
ordan da fotocuya gittik
daha öncede gitmiştim o kadına ztn çok beğenmiştim fotolarını
bir büyük albüm 2 cep albümü
baya büyük bi foto ve çerçevesi
ama ben bir küçüğünü alıcam çünkü o kadar duvarım yok :)
dış çekim olucak kuaförde başlıcak
nikahtada studyo çekimi yapılcak.
450 tl civarı tutar ama sizin beğeniceğiniz poz sayısına göre hesap edelim dedi
20 pozluk düşünüyrz bizde
geri kalanınıda cd ye atıcaklar.
ayrıca düğün yerimizde biliosunuz ki salon değil oturduğumuz sitenin havuzbaşıydı
orayada baskı mak. kuralım dedi
fkt istemiorum çünkü düğünlerde herkes çektirio ama fotolarını alan pek olmuo
yakın akrabalarına dostlarınada sen al denmior
onun için başka bi tanıdık fotocumuz var o gelicek.
tanesi 1.5 tl anlaştık.hatta erken gelrse burda yine devam edicez çekime.
sizce nasıl fiyatları

birde kızlar ben kamera istemiorum
nefret ederim düğünlerde kamera olunca
insan rahat edemio kasılıo gibi gelio
ben doğal olsun istiyrm çünkü en başta ben kasılıcam o çekerken
kamera içinde kına düğün 200 tl demişti

Son düzenleme:
günaydın buket zeynep

zeynep fiyatlar gayet güzel bence

biz dış çekim felan artık vazgeçtik hergün ayrı bir borç fırlıyor zaten bu ayın ortalarında kayınvalidemler samsuna gidiyorlar bir sürü masraf olacak durduk yerde birşeyler çıkıyor sinirlerim bozuluyor

günaydın buket zeynep

zeynep fiyatlar gayet güzel bence

biz dış çekim felan artık vazgeçtik hergün ayrı bir borç fırlıyor zaten bu ayın ortalarında kayınvalidemler samsuna gidiyorlar bir sürü masraf olacak durduk yerde birşeyler çıkıyor sinirlerim bozuluyor

cnm daha önce sorduğumuz yerlerde 900 fln dı
kadın kampanya başlatmış mayıs ayında evlenenlere bu fiyat
ama dio poz sayın arttıkça fiyatıda artar
istersen 10 15 pozdan yaparız 350 400 dedi
normal albümlerle fiyatıda 300 dedi
panoramik albüm olcak bu.cnm normalde izin fln alınıor kadının anlaşmalı yerkleri varmış
fotoları fln çok hoşuma gitti
benim nişanda fotolarım güzeldi ama fotocuyu sevmemiştim
çok sıkıntı yarattım kendime
şimdi kendime yakın olan fotocuyu aradım
gerçekten herşey masraff
setüstü ocağım yok daha taksitle alıcaz artık.

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba. Benim için öok önemli bi konuda bilginize ihtiyacım var. acil tarafından hem de:) biz nişanlımla dün nikah günümüzü aldık. ama ben kendi soyadımı da kullanmayla ilgili bi başvuru yapmayı telaştan unuttum. bunu nikah işlemleri yapılırken mi yapmak gerekiyo veya 2-3 gün sonra evlendirme dairesine gitsem yine de kabul ederler mi? bilginiz var mı bu konuda?

arkadaşlar herkese merhaba. Benim için öok önemli bi konuda bilginize ihtiyacım var. acil tarafından hem de:) biz nişanlımla dün nikah günümüzü aldık. ama ben kendi soyadımı da kullanmayla ilgili bi başvuru yapmayı telaştan unuttum. bunu nikah işlemleri yapılırken mi yapmak gerekiyo veya 2-3 gün sonra evlendirme dairesine gitsem yine de kabul ederler mi? bilginiz var mı bu konuda?

kabul ederler sanıyrm ama çok geç kalma gitmekte yinede
sıcağı sıcağına git

ben de unuttum ama sonra araştırdım. nüfus kağıdını değiştirirken dilekçe yazarsan nüfus kağıdında 2side yazıyormuş ama evlilik cüzdanında sadece eşininki kalıyormuş. ben de sonradan ekletmek istedim ama nikah düğün salonunda olacak. dilekeçyi nereye vereceğimi bilemedim kaldı. ben de nüfusu değiştirirken başvuracağım problem olmaz inşallah.

Back
X