- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #63.801
Kızlar günaydın ben bu gün işten ayrılıyırum malım dğünüm var.görüşemesekte hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlığınız çok güzeldi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın ben bu gün işten ayrılıyırum malım dğünüm var.görüşemesekte hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlığınız çok güzeldi.![]()
Ben kendi adıma iyiyim Nurgül sen nasılsın?
kızlar merhaba;
yorucu bir gündü.perdeciye gittik kabataslak bir fiyat çıkarttırdık.geçen hafta biz almştık ölçüleri.bizim ölçülerimize göre evin tüm perdeleri peşinde 2.500e falan geliyor.tabi peşin verirsek indirimi var.perdelerin markası brillant.
mutfağa zebra perde,misafir odasına kruvöze,oturma odasına ve çocuk odasına normal desenli tül,yatak odasına tül ve fon perde yaptırıcam.stor olacak güneşlikler.
bu sene böyle simli gibi sakallı perdeler çıkmış.misafir odasına ve yatak odasına ondan seçtim.pırıl pırıl parlıyor.oturma odasına köşenin renginin biraz daha açığı desenleri olan bir tül diktiricem.çocuk odasına ucuz bir tül seçtim.onu ileride değişirim çünkü.fon perdeyi yatak odasına istedim sadece.aynı fonun kumaşından 200tl ye de yatak örtüsü dikicekler
zebra baya tuzlu.80tl katalog fiyatı.yani yatak odası ile mutfağı biz ödeyeceğiz ve normalde 900tl peşinde adam 700tl ye olur dedi düşünün yani:26:
aşkıma da düşen kısım 1600tl.onu da peşin 1250 dedi.acayip uygun geldi bize.sizce????
bi de yatak odası ve konsol dolaplarına örtü diktiriyoruz.onu da verdik terziye.uyku seti aldım.çeyiz topiğime ekledim.
öle işteeeee.bi de gelinlikçiye provaya gittim.perşembe ve cuma tekrar gidicem.yavaş yavaş şekil alacak![]()
Ne yapacaksın Buket tüm evde zebra perdeyi?eve ofis havası katar bizim evde mutfakta kullanıyoruz biz kullanım açısından da en rahat mutfak bence oturma odasında da stor var annem senin mutfagına da yaptırcam dio ama ben stor istiorum yaa offf kararsız kalıorum işte ...
Aysun bu ipli perdelerin bir adı varmı?ben de onları çok begeniorum iyi günlerde kullan canımm benim dolapların içine kapitone kumasdan annem dikti 200 liraya da yatak örtüsü çok uygun olmus ben de henüz yatak örtüsü almadım belki bende öyle yaparım...
valla tüm eve değil de mutfağa en uygun perde kesinlikle zebra.her odaya hoş olmaz bencede.ama spicynin kararı tabikleo mutfağa yaptır bencede.bende sade stor diye düşünüyordum ama zebra perde naylon birşey.yani temizliği kolay olur mutfakta.adam da kesin zebra dedi.normal stor önermedi temizlik açısından mutfakta.
ip perde basit durduğundan onun adını bile anmadı adamyatak örtüsü fikrini kendisi koydu aklımıza.kendi kızına da yapmış yeni.değişik bir havası olacak bakalımmm.bizde kapitone aldık.6 metresi 30.kenarının fistosu 10.artık işçilik ne olur bilemem
![]()
aynen temizlik açısından en kolay zebra bir de mutfakta balkonun varsa diger perdelerde kapalı oldugu için giren çıkan filn çok kirleniyor annem de o yüzden zebra yaptırdıipli perdelerde degişik geldi gözüme eger konsol aldıysan konsolun içine de örtünü diktir yemek takımlarını filan koyarsın temiz olur tekrar iyi günlerde kullan canım
Ne yapacaksın Buket tüm evde zebra perdeyi?eve ofis havası katar bizim evde mutfakta kullanıyoruz biz kullanım açısından da en rahat mutfak bence oturma odasında da stor var annem senin mutfagına da yaptırcam dio ama ben stor istiorum yaa offf kararsız kalıorum işte ...
Aysun bu ipli perdelerin bir adı varmı?ben de onları çok begeniorum iyi günlerde kullan canımm benim dolapların içine kapitone kumasdan annem dikti 200 liraya da yatak örtüsü çok uygun olmus ben de henüz yatak örtüsü almadım belki bende öyle yaparım...
Eeeee Buket heyecanlımısın yarın tanışma olucaktı degil mi?Neler hazırladınız?
valla tüm eve değil de mutfağa en uygun perde kesinlikle zebra.her odaya hoş olmaz bencede.ama spicynin kararı tabikleo mutfağa yaptır bencede.bende sade stor diye düşünüyordum ama zebra perde naylon birşey.yani temizliği kolay olur mutfakta.adam da kesin zebra dedi.normal stor önermedi temizlik açısından mutfakta.
ip perde basit durduğundan onun adını bile anmadı adamyatak örtüsü fikrini kendisi koydu aklımıza.kendi kızına da yapmış yeni.değişik bir havası olacak bakalımmm.bizde kapitone aldık.6 metresi 30.kenarının fistosu 10.artık işçilik ne olur bilemem
![]()