• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Cumartesi günü taç'ın küçük bir fabrika satış mağazası vardı, oraya sordum
3'e 3 perdeyi 270 liraya dikiyorlar, perdesi, farbesi ve tülü var sadece güneşlik extrad diktiriliyor, çok uygun geldi bana, oraya diktirmeyi düşünüyorum...

herkese günaydınlar kızlar...

hepinizde ayrı bir heyecan var ne kadar mutlu oluyorum sizleri böyle görünce...

bende hafta sonu nasıl geçti anlamadım misafir odamın süslerini aldım ufak odalarımın perdelerini aldım vede tüllerin siparişini verdim..

nişanlım hafta sonu ailesinin yanına ankaraya gitti her gidip gelmede bir vukuat valla bıktım artık dünden beri ruhum daralıyo aman neyse öğlene kadar geçer heralde inşallah galiba..

bu arada meltemcim doğum günü kutlu olsun...

evlerinin işlerini halleden vede resimlerini paylaşan hatunlar ben resim göremiyorum malesef ama eminim güzeldir evleriniz..zaten aslında en önemlisi Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah gerisi boş valla..

cimcime eses hatun sende heyecansızım diye hiç sıkıntı yapma ben zamanında çok heyecanlıydım ama artık bende değilim çünkü içimdeki bütün hevesleri kırdılar artık hiç birşeyden mutluluk duyamıyorum valla..

neyseeee bende bu kadar kızlar:6:

herkese günaydınlar kızlar...

hepinizde ayrı bir heyecan var ne kadar mutlu oluyorum sizleri böyle görünce...

bende hafta sonu nasıl geçti anlamadım misafir odamın süslerini aldım ufak odalarımın perdelerini aldım vede tüllerin siparişini verdim..

nişanlım hafta sonu ailesinin yanına ankaraya gitti her gidip gelmede bir vukuat valla bıktım artık dünden beri ruhum daralıyo aman neyse öğlene kadar geçer heralde inşallah galiba..

bu arada meltemcim doğum günü kutlu olsun...

evlerinin işlerini halleden vede resimlerini paylaşan hatunlar ben resim göremiyorum malesef ama eminim güzeldir evleriniz..zaten aslında en önemlisi Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah gerisi boş valla..

cimcime eses hatun sende heyecansızım diye hiç sıkıntı yapma ben zamanında çok heyecanlıydım ama artık bende değilim çünkü içimdeki bütün hevesleri kırdılar artık hiç birşeyden mutluluk duyamıyorum valla..

neyseeee bende bu kadar kızlar:6:

Ayy canım kırılmasın heveslerin, mutlu bir yuvanın temelini atacaksınız bunu düşün bence...

günaydın kızlar stresli gelin geldi midemde kramplar başladı. bana dua edinnnnnn:52:

Ayy 6 GÜN inanamıyorum :1:
Kız evleniyosun, gördükçe ben bile heyecana kapılıyorum :))
Kübra mikrofon sende bacım bugün, sana şunu sorayım, benim şimdi 2,5 ay varya, sence bu 2,5 ay nasıl geçer, çabukmu yoksa iplemi çekmek gerekiyor?

brillanta sordum ben salona güneşlik fln yaptırmıcam
parlak tülden seçtim.
uzun olucak kenarlara toplamalı
300 dedi
sonra baktı adam ben ağız burun büküorum
camın madem küçük ben sana bi başka model gösterim dedi
biri yaptırmış elinde topu kalmış ancak senin camına olur dio. benim beğendiğimin modelinde parlak yine
190 tl dedii
:1:

bende bi düşüneyim dedim çıktım başka yerede bakıcam ama uygun geldi tülüde çok beğendim
benim istediğim gibi tam :1:
iyimi kızlar sizce

Ayy canım kırılmasın heveslerin, mutlu bir yuvanın temelini atacaksınız bunu düşün bence...

Ayy 6 GÜN inanamıyorum :1:
Kız evleniyosun, gördükçe ben bile heyecana kapılıyorum :))
Kübra mikrofon sende bacım bugün, sana şunu sorayım, benim şimdi 2,5 ay varya, sence bu 2,5 ay nasıl geçer, çabukmu yoksa iplemi çekmek gerekiyor?

son 2 ay nasıl geçti anlamadım ama şu 10 gün geçmek bilmiyor sanki.

ayy canım allah yardımcın olsun
dualarımız seninle
bu hafta da çalışıyomusun
izne ne zaman ayrılıyosun

çarşamba son iş günüm ama bugünde öğleden sonra izin almam lazım kına falan alacağız

parlak tülden seçtim.
300 dedi
biri yaptırmış elinde topu kalmış ancak senin camına olur dio. benim beğendiğimin modelinde parlak yine
190 tl dedii

bende bi düşüneyim dedim çıktım başka yerede bakıcam ama uygun geldi tülüde çok beğendim
iyimi kızlar sizce

Çok uygunmuş canımcım, peki camın kaça kaç?

parlak tülden seçtim.
300 dedi
190 tl dedii

iyimi kızlar sizce

canım senin camına uyuyorsa be istediğin gibiyse nedne olmasın fiyatı çok güzel

günaydın kızlar stresli gelin geldi midemde kramplar başladı. bana dua edinnnnnn:52:

dularımız seninle canım inşallah mutlu huzurlu bir düğün geçirirsin :)

[/B]

bunları düşünüyorum tabiki canım ama rtık çok psikolojimi bozdular ama bu akşam nişanlımla dışarda yemek yicez parçalıcam onu elimde kalıcak artık:47::47:

Oy oy oy inanamıyorum ya son 6 gün.
Allahım herşeyi gönlüne göre versin canım herşey dilediğin gibi olsun.
Çok mutlu olun.Huzurla,sağlıkla,mutluluk içinde ömrünüzü tamamlayın inşallah.
Boy boy çocuklarınız olsun.El ele göz göze yaşlanın ve torunlarınızı sevin.
Allahım pişman etmesin utandırmasın...Allahım nazarlardan korusunnn :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
olsa amenna zuzu taksit yaptırdım aldıgımda üç parça şey taç pamuk saten nevr.takımı + ..yemek örtüsü tkm aldım + bide bambu bornoz tkm aldım ..ee bide evkurdan alınca .... neyse :32: kayıncalidemde oradaydı bana gelin seti aldı oda pamuk saten bembeyaz çok güzeldi..annemde yatak odamın halılarını aldı..öyler yani..borçlarrrrrr:84:

kurban olayım ben sana güle güle kullan canım benim kayınvaliden kaç paraya aldı gelin setini goptaki evkurdanmı aldınız

kübraa ben burda heycanlanıorum seni düşünemiorum valla
Herşeyin istediğin gibi olur inş. cnm

dularımız seninle canım inşallah mutlu huzurlu bir düğün geçirirsin :)

bunları düşünüyorum tabiki canım ama rtık çok psikolojimi bozdular ama bu akşam nişanlımla dışarda yemek yicez parçalıcam onu elimde kalıcak artık:47::47:

teşekkürler kızlar allah razı olsun.eliim ayağım tutmuyor sanki

son 2 ay nasıl geçti anlamadım ama şu 10 gün geçmek bilmiyor sanki.

Ayy benim için niye zaman durdu yaa, şu nisan çabuk geçsin istiyorum...
Aslına bakarsan çok hızlı geçiyor, daha geçenlerde yiğenimin doğum günü heyecanı vardı, üzerinden 3 hafta geçti şimdi...

öyle canım geçmişe bakacaksın hep geçen zamana önündekine hiç bakma

parlak tülden seçtim.
300 dedi
190 tl dedii

iyimi kızlar sizce

Beğendiğin model birde ve banada fiyatı çok uygun geldi canım.
Gerçi ben henüz tül perde olaylarına girmediğim için bilemiyorum sen yinede bir araştır bakalım belki daha uyguna gelir.

Back
X