• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

dün aşkım bize geldi annemle babamla tanıştı çok güzel geçti 1 saat durur kalkarım diyordu 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi babamda çok efendi çocuk dedi herşey çok güzeldi kızlarr:nazar::nazar:

cnm çok sevindim.
insan çok heycanlanıyor
ben daha çok heycanlıydım nedense
çok mutlu oldum ama senin adına.

dün aşkım bize geldi annemle babamla tanıştı çok güzel geçti 1 saat durur kalkarım diyordu 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi babamda çok efendi çocuk dedi herşey çok güzeldi kızlarr:nazar::nazar:

buketcim kusura bakma valla aklım 2 gündür git gellerde aslında sorcaktım ama unutmuşum..

güzel geçmesine sevindim canım maşallah diyim Allah tamamına erdirsin inşallah...

çarşambada çalışacağım ondan sonra 2 hafta yokum inşallah evlendikten sonra ekleyeceğim buketçim

aminn canım.çok teşekkrüler hayırlısıyla hepiniz görün bu günleri inşallah.

kızlar size tekrar yaşamış biri olarak nacizane bir tavsiyem var. son günlerde sabır taşı olmanız gerekiyor. sakın ama sakın sevdiceğinizle tartışmayın gerekirse alttan alın. çok sıkıntılı zamanlar keyfini çıkaramıyorum hafta osnu maddi manevi ailevi bir sürü gereksiz sıkıntı geçirdim. zor ama sabrediyorum bazı şeylere. bunu bilin bu herkeste oluyor bunun bilincinde olursanız daha kolay atlatırsınız olumsuzkları . rabbim yardımcımız olsun aminnn

kübracım ne gibi sıkıntılar ya lütfen bir paylaşırmısın valla düğün yaklaştıkça insanların pervasızlıgından kafayı yiyecek durumdayım..

sen ne gibi durumlardan bahsediyorsun paylaşırmısın çok özel değilse

yatak odası için yolluk alacağım 3 lü olacak çünkü oda bayağı geniş
ben katologdan çektim resimleri kızlar 6050a ile 5570 arası kaldım beyaz yatak odası ortasından ceviz çizgi geçiyor hangisi daha uyumlu olur şaggi

çarşambada çalışacağım ondan sonra 2 hafta yokum inşallah evlendikten sonra ekleyeceğim buketçim

aminn canım.çok teşekkrüler hayırlısıyla hepiniz görün bu günleri inşallah.

kızlar size tekrar yaşamış biri olarak nacizane bir tavsiyem var. son günlerde sabır taşı olmanız gerekiyor. sakın ama sakın sevdiceğinizle tartışmayın gerekirse alttan alın. çok sıkıntılı zamanlar keyfini çıkaramıyorum hafta osnu maddi manevi ailevi bir sürü gereksiz sıkıntı geçirdim. zor ama sabrediyorum bazı şeylere. bunu bilin bu herkeste oluyor bunun bilincinde olursanız daha kolay atlatırsınız olumsuzkları . rabbim yardımcımız olsun aminnn

valla bende en çok o olumsuzluklardan ve gereksiz yere nişanlımı kırmaktan korkuyorum
çokta fevriyim hemen parlıyorum engel olamıyorum kendime
sonradan yaptığımın farkına varıyorum
allahtan nişanlım daha sakin yapılı bi insanda çabuk atlatıyoruz
allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor zamanlar yaşıyoruz şuan hepimiz
valla bugün zaten tüm duygusallığım üstümde
sabahta kalktım sanki nişanlıma bişey olmuş gibi hissettim
sanki onu kaybedivericekmişim gibi geldi
anneme de bişey belli etmemeye çalışıyorum
ama kendimi evden zor attım
hemende aradım nişanlımı sesini duyayım rahatlayayım dedim
bide şimdi sen böyle şeyler söyleyince ağlayasım geldi
gözlerim doldu şu an
bi an önce geçsin bitsin şu günler yaa

Güzel geçmesine çok ama çok sevindimm buketcimm :)
Allahım hayırlısıyla yüzüklerinizide takmanızı nasip etsin inşallah.

Kızlar sıkıntı dedikte aklıma geldi, dün şahit olduğum bir olayı anlatayım...
Bahçeden etrafa bakıyordum, aşağıya bir baktım bir adam arabadan çıkıp kadının üzerine atlıyor.
Ama nasıl bağırıyor, kadın şok oldu sessiz kaldı, duvara bir yapıştı adamın vurmasıyla.
Allah'tan yanlarında arkadaşları vardı sakinleştirdiler, ama kadın nasıl şaşkın arabaya binip gittler.
Tabi ben çok tedirgin oldum, Allah muhafaza yaa ben böyle bişey yaşasam üzerimden atmak zaman alır, çok zorlanırım :((

kübracım sabır bükülmeyen bilek sağır olacaksın bazı şeylerde kör düğün üstü gerilim stres bunlar boşver diyeceksin yoksa takacaksın kafana bütün zaman atamayacaksın salla boşver üzülmene sıkılmana izin verme sakın güçlü olduğunu düşünüyorum

buket canımcın çok sevindim inşallah hayırlısı olur ilk izlenim her zaman önemlidir :))

yatak odası için yolluk alacağım 3 lü olacak çünkü oda bayağı geniş
ben katologdan çektim resimleri kızlar 6050a ile 5570 arası kaldım beyaz yatak odası ortasından ceviz çizgi geçiyor hangisi daha uyumlu olur şaggi

ben 6050 yi daha çok beğendim canım
benimde yatak odama uyucak hole de bu tarz bişey düşünüyorum ben

bukettt çok sevindimm canımm.insan nasıl mutlu oluyor sevdiği kişinin ailesi tarafındanda desteklenince değil mi

gözün aydın bukooooo artık bi gelişinde de yüzüklerle gelir:)))az kaldı az:52:

cnm çok sevindim.
insan çok heycanlanıyor
ben daha çok heycanlıydım nedense
çok mutlu oldum ama senin adına.

buketcim kusura bakma valla aklım 2 gündür git gellerde aslında sorcaktım ama unutmuşum..

güzel geçmesine sevindim canım maşallah diyim Allah tamamına erdirsin inşallah...

kübracım ne gibi sıkıntılar ya lütfen bir paylaşırmısın valla düğün yaklaştıkça insanların pervasızlıgından kafayı yiyecek durumdayım..

sen ne gibi durumlardan bahsediyorsun paylaşırmısın çok özel değilse

Güzel geçmesine çok ama çok sevindimm buketcimm :)
Allahım hayırlısıyla yüzüklerinizide takmanızı nasip etsin inşallah.

ne güzel yaa ben hiç böyle şeyler yaşayamadım
kendimi de geçtim nişanlımın adına çok üzülüyorum
nişanlandı hayatında hiçbişey değişmedi nerdeyse
senin adına çok sevindim buketçim inşallah böyle devam eder :nazar:

Oh maşaAllah, güzel geçmesine sevindim...
Erkek arkadaşın nasıl bulmuş, rahatmıydı geldiğinde?
Nişanlım çok konuşmuştuda :)) herkes çok konuşuyor demişti :))

Teşekkür ederim kızlar dediğiniz gibi darısı yüzüklerimizin başına inşallah:69: Normaldede çok konuşkan biri değildir esracım benden pek fırsat kalmıyor:1: Daha çok babam konuştu:) Olsun aylincim herşeyde bir hayır vardır hiç birimizin hiç birşeyi 4-4 lük olmuyor ki

benim yatak odamda pek yer kalmıcak
o yüzden bişiy almıcam
kendi ördüğüm paspasımı yayıcam
ama küçük holuma lazım
fiyatları ne kadar acep

o yüzden bişiy almıcam
ama küçük holuma lazım
fiyatları ne kadar acep

Bizim evde büyük yaa, bir odada 2 cam varmış, odanın 2 duvarını perde kaplayacak onu nasıl yapsak yaa, duvardan duvara perde zorunlumudur?

Mutfak halım 1,20'ye 3 metre yine mutfakta 2'ye 3'müş, neyseki mutfak halısını iyi almışız...

o yüzden bişiy almıcam
ama küçük holuma lazım
fiyatları ne kadar acep

benim yatak odamın baya bi kısmı boş kaldı ayak ucu az bişey kaldı bitek
gardırobu çocuk odasına kurdurduğum için yatak odası çok ferah oldu kızlar
hiç boğmuyo
dün azcık yattık yatağın üstüne bkalım nasılmış diye :60: :60:

kızlar ben çıkıyorum afiyet olsun hepinize

Back
X