- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #63.981
Ah Kübra'm yaa bende ondan çok korkuyorum, ben sabırsızım dayanamıyorum patlayıveriyorum hemen(
İnşaAllah olumsuzluk yaşamayız, yaşasak bile çabucak aşarız(
Birde beni hemen korkular alıyor bir problemde, acaba bu evlilikte problem olurmu diye düşünüyorum hep...
Esra yemin ederim okurken kendimi gördüm.
Bende aynı böyleyim işde.Hafta sonu benimde inanılmaz sıkıntılı geçti.
Gerçi toparladık ama kolay olmadı.
Nişanlımın dedesine valiz hazırlamıştım.Hediye aldım birde nişan fotolarını ekledim.Ama köye kargo yada posta gitmiyor.Bu yüzden annem kaynanamı aradı.Oda otobüsle göndeririz tanıdık var dedi.Nişanlım kahvaltıya geldi.Sonra valizi aldık çıktık.Valizle gezmiyelim diye evlerine bırakalım dedik.Annesi evde yoktu aradık yakınmış bizde onlara geçtik.Tam biz girdik montları çıkardık annesi geldi.Beni gördü surat bin karış.Bende alttan alayım diyorum çeyiz aldım ya onları anlatıyorum.Nişanlımda kalkalım diye kol hareketi yapıyormuş anlamadım tabi.Efendim neymiş neden uyku seti almışım çok zararlıymış.Gereksiz para vermişim.Yorgan yapıcakmış bana.Fazlasına gerek yok dedim.Misafirin gelir dedi.Sinir oldum tavrına ben misafir sevmem dedim.Bizimkiler alışdı zamanla sizde alışırsınız huyuma dedim.Bohça getircez diyorum mırın kırın edip bizde düğünde getirir kız tarafı dedi iyi dedim bizde düğünde getiriz.Sonra çıkdık moral bende sıfır.Nişanlımda haklısın anlatma anneme tepkileri sana eleştiri gibi gelir ben alıştım konuşmuyorum dedi.Açdım ağzımı yumdum gözümü.İnsan bir gurur duyar gelinim çalışıyor eksiklerini görüyor maşallah bir beklentisi yok diye.Ama nerdee anca aldıklarımı küçümsesin.Off çok dertliyim uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım...