• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar o dış mekan fotografa baktınızmı 330 tl karkaponda..alsakmı acaba:59:

canım güvenilir bir fotoğrafcı mı ki?
fiyatlar genelde 330dan yüksek oluyor
sitelerinden araştırıp emin olduysan alabilirsin
ben nişanda fotolarımızı çeken arkadaşıma çektireceğim
150 TL ye 2 kişi gelecekler

kızlar azönce farkettim kredi kartım kullanılarak aveadan 100 tllik alışveriş yapılmış aradım net üzerinden yapılmış aradım netten yapılmış araştırılacak inş. mağdur kalmam

kızlar belki daha önce konuşulmuştur ama ben bilmiyorum...

dini nikah mevzsunu ne yaptınız??

nişan da mı evlenirken mi olucak ?

he birde mehir mevzusu var o nasıl olucak ??

kızlar azönce farkettim kredi kartım kullanılarak aveadan 100 tllik alışveriş yapılmış aradım net üzerinden yapılmış aradım netten yapılmış araştırılacak inş. mağdur kalmam

Geçenlerde de benim başıma gelmişti, Eskişehir'den 15 liralık alışveriş yapılmıştı...
Az bir mebla ama nasıl olduğunu anlayamadım, dilekçe falan istemişlerdi...

haydaaa nasıl olmuş yaa:18:

sen netten çok alışveriş yaparmısın??

yaparsan şayet herkesin kullanbilceği bilg.dan mı yaparsın??

neden soruyorum çünkü bende online alışverişi çok sık kullanıyorum kredi kartı mağduru olmayalım inşallahh:18:

bebişim kardeşimin kartındanda turkcelden kontör yüklenmiş bi ara netten. siteyi aradık tc verilmeden yüklenemez asla dedi müşteri hizmetleri bu nette ne dolaplar dönüyor ya? 30 tl güme gitti umarım sende de olmaz yüklenen numarayı aradık telefon kapalı çözemediler kaldı öyle :((

ne g...zekalı insanlar var ya:41:
mağdur olmazsın canım hemen fark edip aradığına göre banka takip edecektir ve alışverişi yapan kişiyi tespit eder senden almaz o parayı

cnm bunun için kırma nişanlını
inan hiç bişiye değmior
onlar bize yapmıyorda bizim bişiyimiz eksik mi kalıo hayırr
çok şükür nişanlılarımız herşeyimizi temin ediyr
anası iyi olupta kendi kötü olsa daha zor ya
o yüzden dert etme insan bi zaman sonra alışıyor

Haklısın canım.
Umarım bende alışabilirim.Gerçi alışılcakda bir şeyde yok.
Nişanlımın dediği gibi anlatmam uzak dururum tamam.

bebişim kardeşimin kartındanda turkcelden kontör yüklenmiş bi ara netten. siteyi aradık tc verilmeden yüklenemez asla dedi müşteri hizmetleri bu nette ne dolaplar dönüyor ya? 30 tl güme gitti umarım sende de olmaz yüklenen numarayı aradık telefon kapalı çözemediler kaldı öyle :((

haydaaa nasıl olmuş yaa:18:

sen netten çok alışveriş yaparmısın??

yaparsan şayet herkesin kullanbilceği bilg.dan mı yaparsın??

neden soruyorum çünkü bende online alışverişi çok sık kullanıyorum kredi kartı mağduru olmayalım inşallahh:18:

Geçenlerde de benim başıma gelmişti, Eskişehir'den 15 liralık alışveriş yapılmıştı...
Az bir mebla ama nasıl olduğunu anlayamadım, dilekçe falan istemişlerdi...

ne g...zekalı insanlar var ya:41:
mağdur olmazsın canım hemen fark edip aradığına göre banka takip edecektir ve alışverişi yapan kişiyi tespit eder senden almaz o parayı

Ayın 28 inde yapılmış bugün farkettim:S Hemen kapattırdım kartı vet neten çok alışveriş yapıyorum bakalım incelesinler bakalım inş. yüklenen numaraya ulaşabilirler de parası benden çıkmaz 100 tl az para değil

kızlarr lütfen okuyun cevaplarınızı merak ediyorum:26:

bilgilendirin benii lütfenn:26:

canım biz 3 yıldır nişanlıyız dini nikah yaptırmadık ve resmi nikahtan öncede olmamalı mehiri de takılan altınları gösterebilirsiniz :44:

Kız çok şaşırdım he ben netten çok alışveriş yapmam hatta hiç.

O yüzden ilk defa duydum böyle bir şeyi.Umarım çözülür.

canım biz 3 yıldır nişanlıyız dini nikah yaptırmadık ve resmi nikahtan öncede olmamalı mehiri de takılan altınları gösterebilirsiniz :44:

teşekkür ederim canım bende altınları gösteririz diye düşünüyorum...

biz dini nikahımızı bu ay sonunda kıydırıcaz galiba...bohca getrdikleri zaman kıydıralım demiş k.babam...

mehir olayını sordum nişanlıma haberi yok böle bişiden şaşırdım bende haberi olmamasına netten bakıcaktı ama şu anda çalışıyor ilgilenemiyor sinirleniyor bende kendi kendime diyorum ki böle mevzu açtığım için sinirlendi mi bana acaba gereksiz yere alınıyorum galiba:26:

teşekkür ederim canım bende altınları gösteririz diye düşünüyorum...

biz dini nikahımızı bu ay sonunda kıydırıcaz galiba...bohca getrdikleri zaman kıydıralım demiş k.babam...

mehir olayını sordum nişanlıma haberi yok böle bişiden şaşırdım bende haberi olmamasına netten bakıcaktı ama şu anda çalışıyor ilgilenemiyor sinirleniyor bende kendi kendime diyorum ki böle mevzu açtığım için sinirlendi mi bana acaba gereksiz yere alınıyorum galiba:26:

Mehir olayı gayet normaldir, sinirlenmesini gerektirecek bir durum yok yani..
İlla altın olacak diye bir kaide de yok farklı şeylerde istenebilir.
Ama bildiğim kadarıyla mihir zaten, boşandıktan sonra erkeğin vereceği nafaka gibi bişeydir, kadının mağdur olmaması için...
Bize hoca hiç sormadı mihir olayını, siz aranızda ayarlamışsınızdır dedi, kayınvalidemde 5 bilezik 1 kelepçe dedi kapandı konu...

ya dans müziği düşündünüzmü giriş için çok kararsızım aklınızdakılerı benımlede paylasırmısınız:21:

Mehir olayı gayet normaldir, sinirlenmesini gerektirecek bir durum yok yani..
İlla altın olacak diye bir kaide de yok farklı şeylerde istenebilir.
Ama bildiğim kadarıyla mihir zaten, boşandıktan sonra erkeğin vereceği nafaka gibi bişeydir, kadının mağdur olmaması için...
Bize hoca hiç sormadı mihir olayını, siz aranızda ayarlamışsınızdır dedi, kayınvalidemde 5 bilezik 1 kelepçe dedi kapandı konu...
[/QUOT

anladım canım...

bilmiyorum konuşuruz bu konuyu daha ama ben nedense psikoljk midir nedir kendim utanıyorum ya bunları konuşunca sanki o sinir yapıyomuş gbime geliyor....

onun sorunu iş yerndeyken fazla mesajlaşıp konuşamamak bende soru sorup arayınca zor durumda kalıyor...sinirleniyor :47:

sonra bende bu tarz seyler için yaptı sanıyorum:30:

ya dans müziği düşündünüzmü giriş için çok kararsızım aklınızdakılerı benımlede paylasırmısınız:21:

ya canım benimde sıradaki karar vermem gereken konum bu:54:

ben hareketli&nostaljik olsun istiyorum....

kafamda hep erkin koray var...
senden başka
sevince
gönül salıncağı

birde kıracın çeşminazını çok seviyorum birde

gülü susuz seni aşksız bırakmamaı ama ahmet özhandan....

çok kararsız kalıyorum lakin...

giriş...dans....pasta...

nişanda olucağı için yüzükler takıldıktan sonra sonra tekrar dans olur onun için:97:

üffff:82:

anladım canım...

bilmiyorum konuşuruz bu konuyu daha ama ben nedense psikoljk midir nedir kendim utanıyorum ya bunları konuşunca sanki o sinir yapıyomuş gbime geliyor....

onun sorunu iş yerndeyken fazla mesajlaşıp konuşamamak bende soru sorup arayınca zor durumda kalıyor...sinirleniyor :47:

sonra bende bu tarz seyler için yaptı sanıyorum:30:[/QUOTE]

Böyle durumlar için sıkıntı yapmayın, bırakın büyükler düşünsün, sende yat-kat isteyecek değilsin zaten...
Benim nişanlımda gün içinde çok yoğun olur, msj yazdığımda cvp gelmezse anlarım yoğun olduğunu...
Bazen inadına yazarım, çaresiz kalıp müsait değilim yazıyor
:1:

Back
X