- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #64.061
ben 3 ya da 5 bilezik isticem dedim
bişiy demedi nişanlım
mehir istemek gayet normal
Kuran da da yazıo ztn
bişiy demedi nişanlım
Kuran da da yazıo ztn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım...
bilmiyorum konuşuruz bu konuyu daha ama ben nedense psikoljk midir nedir kendim utanıyorum ya bunları konuşunca sanki o sinir yapıyomuş gbime geliyor....
onun sorunu iş yerndeyken fazla mesajlaşıp konuşamamak bende soru sorup arayınca zor durumda kalıyor...sinirleniyor
sonra bende bu tarz seyler için yaptı sanıyorum![]()
ben 3 ya da 5 bilezik isticem dedim
bişiy demedi nişanlım
Kuran da da yazıo ztn
ben yıllardır yaparım ilk defa başıma geldi
evet okudum bende kuzum Allah tarafından kadına verilen haktır diyor...
bunun için ayıplanmaz kınanmazmış bilemm:97:
Böyle durumlar için sıkıntı yapmayın, bırakın büyükler düşünsün, sende yat-kat isteyecek değilsin zaten...
Benim nişanlımda gün içinde çok yoğun olur, msj yazdığımda cvp gelmezse anlarım yoğun olduğunu...
Bazen inadına yazarım, çaresiz kalıp müsait değilim yazıyor![]()
buket nasıl olmşki inşallah bnka senden almaz gderr skıntını.. netten zaman zaman bnde alışverş yapıyorumkızlar azönce farkettim kredi kartım kullanılarak aveadan 100 tllik alışveriş yapılmış aradım net üzerinden yapılmış aradım netten yapılmış araştırılacak inş. mağdur kalmam
ne isticeksin cnm sen
sırf adı olsun die istiyrm ben
ama isticem yani hemde kaynanamın gözünün içine baka baka isticem![]()
aa nasıl olmuş kiii![]()
Kadını kalpten götüreceksin :))
buket nasıl olmşki inşallah bnka senden almaz gderr skıntını.. netten zaman zaman bnde alışverş yapıyorum![]()
hiçbir fikrim yok canım internet üzerinde aveadan 100 tl yüklenmiş harcama itirazında bulunacağım araştıracaklar
kaç gr diyim
yada toplam 3 bilezik kaç gr altın yapar
öle söyliyeyim belki daha etkili olur
şimdi içi içini kemircek
oğlumun paralarını yiyo die![]()
aman ağzım yandı kızlar ders olsun size sanal kart kullanın bende yeni kartım gelsin sanal kart kullanacağım
aman ağzım yandı kızlar ders olsun size sanal kart kullanın bende yeni kartım gelsin sanal kart kullanacağım
valla gram olayını bilmiyorum da ben nişanda takılcak olan 2 erzurum buramsını isticem şimdi aklıam geldiiii bide hac istesem diyorum çok mu abartmış olurum zaten takılcak o altın hem mehir oluverir...bi tanes i 70 gram ammmmaakaç gr diyim
yada toplam 3 bilezik kaç gr altın yapar
öle söyliyeyim belki daha etkili olur
şimdi içi içini kemircek
oğlumun paralarını yiyo die![]()
3'lü burmaların en ucuzu bildiğim kadarıyla 20gr...
Bana 15 gr dediler(
Neyse hiç yoktan iyidir, şimdi söylüyorum bileziklerimi vermem diye, nişanlım hiç sesini çıkarmıyor![]()
3'lü burmaların en ucuzu bildiğim kadarıyla 20gr...
Bana 15 gr dediler(
Neyse hiç yoktan iyidir, şimdi söylüyorum bileziklerimi vermem diye, nişanlım hiç sesini çıkarmıyor![]()
bi gelişme varmı canım aveaya kontür yüklemişlerdir..bende az önce çok kötü bi haber aldım..arkadasımın evine hırsız girmiş.ananesiyle altlı üstlü oturuyolar.o gece herkes yukarıda kalmıs adam elini kolunu sallayarak camdan gir..107 ekran tv pc ve dig.makineyi götür...........hiç yemesin
faks çektim araştıracaklar canım 40 gün içinde belli olurmuş ben şimdi mecburen bu paeayı ödeyeceğim eğer benim yapmadığım ispatlanırsa geri yatıracaklarmış. AAA koca tv yi nasıl çıkartmış ya