- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #64.141
mrb kzlar bizde düğünü ekim gibi dü$ünüyrz acaba hava nasıl olurki yaa
Allahn bileceği i$ elbetteki ama kı$a yakın olduğu için tatile çıkamycaz bu seferde. çookk karı$ık durumlardayım ççook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl olacak eda ya fikrin var mı
spicyy canımm yaa valla geçmişide okudum ama tanışma olayınızın nasıl olduğunu anlatmışsan da bulamadım.nasıl geçti tatlımm merak ettim...
muhasebeci cnm ama izinli 1 hafta
ondan gelip gidio
birde çeyiz götürmek için gelmişti bugün.
benide gezdircek tabee üzülmeyim diee
kızlar ben kaçar öpüldünüzz
Görüşürüz canımcım, nişanlısından uzak olanların yerinede gez :))
eda yaaa
he canım benim..öyle ama betüşümmm babaların babası canım babamm amanda aman bıyıkmı bırakırmışş bide..hadi gelin bide lapotop alayım dese bu laflardan sonraa...ahh ahh.
![]()
sen yazılı beyan ettiysen hiç merak etme avukata başvurursun
alamazlar senden o parayı ama uğraştırırlar
canım aveayı aradım savcılığa başvurun dediler
buketcim geçmiş olsun
canım birde bizim iş yerlerindede bu tarz problemler oluyor mesela 200 tl lik plastik eşya almışız kredi kartında kömürxü yazıyor allah allah dedik ne kömürü zaman geçince anlamadık sonra farklı ünvanlarla olduğu çıktı ne ilginç plastikçi kömürcü .))
bir gün onu bulmakla geçmişti zaman bu tarz bişey olabilir mi o tutarda alış veriş yaptınmı peki
yarın sabah ilk iş savcılığa gidip başvur canım
herhangi bir ücret istemiyorlar diye biliyorum ben
avukat arkadaşım var ona sordum o da savcılığa şikayet ediyor eğer dava açılırsa araya avukat girerse ücret alınır ama kazanırsa davayı kaybeden öder dedi
yani sen şuan savcılığa gidersen bişey olmicak
ayrıca ekstrene de itiraz edecekmişsin Kredi Kartı ekstrene yani
sağol canım sanırım paşa paşa ödeyeceğim. Çok güzel geçti canım 1 saat dururum demişti aşkım 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi baabmda efendi çocuk dedi![]()
he canım benim..öyle ama betüşümmm babaların babası canım babamm amanda aman bıyıkmı bırakırmışş bide..hadi gelin bide lapotop alayım dese bu laflardan sonraa...ahh ahh.
![]()
Alemsin eda ya
ayy canım sevindim...hayırlı uğurlu olsunn...
kredi kartı ekstrem daha gelmedi canım daha kesilmedi yani iyiki önce fark ettim yine 1oo tl ile iyi kurtardım kime dava açılacak ki ben anlamadım zaten ortada muhtabım yok
cnm sen hangi siteden alışveriş yapmıştın ki böle oldu anlamadım beni bi aydınlatır mısın çünkü bende internetten alışveriş yapıyorum.
cnm sen hangi siteden alışveriş yapmıştın ki böle oldu anlamadım beni bi aydınlatır mısın çünkü bende internetten alışveriş yapıyorum.
hangi numaraya kntr yüklendiğinden de yola çıkılabilir onu öğrenemiyor musun ?