• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

mrb kzlar bizde düğünü ekim gibi dü$ünüyrz acaba hava nasıl olurki yaa :59: Allahn bileceği i$ elbetteki ama kı$a yakın olduğu için tatile çıkamycaz bu seferde. çookk karı$ık durumlardayım ççook :43:

spicyy canımm yaa valla geçmişide okudum ama tanışma olayınızın nasıl olduğunu anlatmışsan da bulamadım.nasıl geçti tatlımm merak ettim...

nasıl olacak eda ya fikrin var mı

canım şimdi sen o harcamanın sana ait olmadığını beyan edip takibini talep ediyosun
müşteri şikayetlerine önce yazılı olarak gönder (varsa müşteri temsilcine) avea'yı da ara cünkü hangi numaraya yükleme yapıldığı yazmalı orda geri çekilmesini istemen icin biraz geç olabilir ama itiraz etmelisin, ayrıca avea'yı da tehdit et
savcılıklar da başvurular icin herhangi bir ödeme almıyorlar
tamamen ücretsiz avukatlar para alır ama banka 100 lira icin mahkeme başvurmaz diye düşünüyorum
önce itiraz dilekceni gönder
avea'yı ara bu işlem bana ait değil de
numarayı bulmaya çalış
baktın ki umursamıyorlar, hemen savcılığa git

spicyy canımm yaa valla geçmişide okudum ama tanışma olayınızın nasıl olduğunu anlatmışsan da bulamadım.nasıl geçti tatlımm merak ettim...

sağol canım sanırım paşa paşa ödeyeceğim. Çok güzel geçti canım 1 saat dururum demişti aşkım 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi baabmda efendi çocuk dedi:69:

buketcim geçmiş olsun

canım birde bizim iş yerlerindede bu tarz problemler oluyor mesela 200 tl lik plastik eşya almışız kredi kartında kömürxü yazıyor allah allah dedik ne kömürü zaman geçince anlamadık sonra farklı ünvanlarla olduğu çıktı ne ilginç plastikçi kömürcü .))

bir gün onu bulmakla geçmişti zaman bu tarz bişey olabilir mi o tutarda alış veriş yaptınmı peki

canım aveayı aradım savcılığa başvurun dediler

yarın sabah ilk iş savcılığa gidip başvur canım
herhangi bir ücret istemiyorlar diye biliyorum ben
avukat arkadaşım var ona sordum o da savcılığa şikayet ediyor eğer dava açılırsa araya avukat girerse ücret alınır ama kazanırsa davayı kaybeden öder dedi
yani sen şuan savcılığa gidersen bişey olmicak
ayrıca ekstrene de itiraz edecekmişsin Kredi Kartı ekstrene yani

buketcim geçmiş olsun

canım birde bizim iş yerlerindede bu tarz problemler oluyor mesela 200 tl lik plastik eşya almışız kredi kartında kömürxü yazıyor allah allah dedik ne kömürü zaman geçince anlamadık sonra farklı ünvanlarla olduğu çıktı ne ilginç plastikçi kömürcü .))

bir gün onu bulmakla geçmişti zaman bu tarz bişey olabilir mi o tutarda alış veriş yaptınmı peki

yok canım bankayı aradım zaten aveanın internet sitesinden 100 tllik kontür yüklenmiş benim avea hattım bile yok

yarın sabah ilk iş savcılığa gidip başvur canım
herhangi bir ücret istemiyorlar diye biliyorum ben
avukat arkadaşım var ona sordum o da savcılığa şikayet ediyor eğer dava açılırsa araya avukat girerse ücret alınır ama kazanırsa davayı kaybeden öder dedi
yani sen şuan savcılığa gidersen bişey olmicak
ayrıca ekstrene de itiraz edecekmişsin Kredi Kartı ekstrene yani

kredi kartı ekstrem daha gelmedi canım daha kesilmedi yani iyiki önce fark ettim yine 1oo tl ile iyi kurtardım kime dava açılacak ki ben anlamadım zaten ortada muhtabım yok

kredi kartı ekstrem daha gelmedi canım daha kesilmedi yani iyiki önce fark ettim yine 1oo tl ile iyi kurtardım kime dava açılacak ki ben anlamadım zaten ortada muhtabım yok

cnm sen hangi siteden alışveriş yapmıştın ki böle oldu anlamadım beni bi aydınlatır mısın çünkü bende internetten alışveriş yapıyorum.

Back
X