- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #64.381
Aynı mesaj iki kere gitmiş düzelttim...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar meraba, ben aranıza yeni katıldım. Ben de 2011 gelini olucam inşallah, düğünüm de 16 temmuzda olacak. Nişanlım da şu an askerde malesef ve 15 mayısat gelecek hayırlısıyla.. Aranıza katılmaktan mutluyum :):)
İnsan düğün yaklaştıkça saçmalamaya başlıyo, acaba doğru insan mı, ervleniyorum ama erken mi davranıyorum yoksa, pişman olcak mıyım, evlendikten sonra tavırları değişcek mi vs vs vs :S:S
Şu an bu duygularla savaşıyorum malesef :S:S
Konuştuğunuz konuya göre değişir.
Benimki o cümleyi kurdu.Çünkü annesiyle konuşuyorduk oda kalkalım diye el kol işareti yapıyormuş.Bende annesine dert anlatıyorum hala.Buz gibiydi dedim hatam mı oldu acaba?Orda annesiyle konuşmayıp kalkıcakmışım.O annesiyle konuşmazmış bir şey paylaşmazmış uzak dururmuş.Annesi eleştiri yapmayı severmiş.En güzeli üzerine gitmemekmiş.Nerde durman gerektiğini biliceksin dedi.Bende ben nerden bileyim senin annenin huyunu suyunu.Madem kalkalım diceksin el kol işareti yapıcağına yanıma gelip kalkalım deseydin dedim,mesaj atsaydın yada çağrı atsaydın dedim.O zamanda şey dedi işde.Annemin moralinin bozuk olduğu aklıma gelmedi.Dayımlarla ilgili bir durum vardı dedi.Ben senin kadar zeki değilim olaylara anında yorum katamıyorum dedi.Bende bunları ben bilemem o yüzden bana söylediğin cümleye dikkat et dedim.Ben hep böyleydim eğer istemiyorsan sen bilirsin dedim.O zaman sinirlendi işde pastanın mumlarını yakmak istemedi yemicem dedi.![]()
hepsi ayrı dünyadillerini çözücez işte kolay değil anlamak anlaşmak
sen şimdi mutlu günlerini yaşa sonra sıra bize de geleceeeekBende biraz keçi damarı var genelde alttan alan nişanlım olur hatta hep.
Ama bende onu kırıcak hiç bir şey yapmam hatalı olduğunu bildiği içinde genelde benim dediğim oluyor.
Annem sen evlenince görüceksin diyor gerçi ama olsun![]()
Kızlar meraba, ben aranıza yeni katıldım. Ben de 2011 gelini olucam inşallah, düğünüm de 16 temmuzda olacak. Nişanlım da şu an askerde malesef ve 15 mayısat gelecek hayırlısıyla.. Aranıza katılmaktan mutluyum :):)
İnsan düğün yaklaştıkça saçmalamaya başlıyo, acaba doğru insan mı, ervleniyorum ama erken mi davranıyorum yoksa, pişman olcak mıyım, evlendikten sonra tavırları değişcek mi vs vs vs :S:S
puhahahah allah sizi ne etmesin yaaa pastanın mumları sen hiç bişi görmemişsin canım gerçek hiddetle karşılaş da gör bakim.. ama konu çok önemli tabi dediğin gibi
Bende biraz keçi damarı var genelde alttan alan nişanlım olur hatta hep.
Ama bende onu kırıcak hiç bir şey yapmam hatalı olduğunu bildiği içinde genelde benim dediğim oluyor.
Annem sen evlenince görüceksin diyor gerçi ama olsun![]()
işte rabbim herkesi farklı yaratmış.. ama kendimize uygununu buluyoruz işte.. bende çok sakin anlayışlı hep olumlu biriyim çok zor benimle kavga etmesi o da tam tersi anında parlar sonra geçer ama anlatana kadar dilimde tüy biter bu da böle işte tencere yuvarlanır kapağını bulur... aynı karakterler anlaşamaz kesinlikleGerçek hiddet gösterdiğinde ne olucağını bilir.
Benimki yengeç burcu ben koç.Duygusaldır,mantıklıdır,hep pozitif yaklaşır.
Ancak damarına basarsan onunda keçi damarı tutar.Ama uzatmaz.
Bende tam tersi anında parlarım,uzatırda uzatırım aklıma ne gelirse söylerim.
Çokda keçiyim hemen geri adım atmam.Çabuk kırılıyorum tepkimide kendimi geri çekerek gösteriyorum.
Nişanlımda çekse kendini ipler kopar bilir.Aslında değişiyorum değişmeye çalışıyorum.Benim huyumda kötü.
Bende önceden alttan almazdım pat diye söylerdim, birgün ciddi ciddi tavrını gösterdi, artık yapamıyorum. Aslında yapmakta istemiyorum, çünkü o sessiz sedasız dinliyor ben cadılar gibi haykırıyprum karşısında...
işte rabbim herkesi farklı yaratmış.. ama kendimize uygununu buluyoruz işte.. bende çok sakin anlayışlı hep olumlu biriyim çok zor benimle kavga etmesi o da tam tersi anında parlar sonra geçer ama anlatana kadar dilimde tüy biter bu da böle işte tencere yuvarlanır kapağını bulur... aynı karakterler anlaşamaz kesinlikle
senin yaş kaç kiAynen öyle tencere yuvarlanıp kapağını buluyor.Birbirimizin eksilerini artıya çevirmeyi öğreniyoruz.
Her ikimizde değişiyoruz büyüyoruz.Bizim her ikimiz içinde erkendi belkide.Ama bir yandan da birlikde büyüyoruz...
ciccime yaş kaç ki? isimden ötürü 20 21 canlanıyo gözümde
herkes yaşıyo ve sağlıklı çok şükür gerisini de çenemizle çözeriz animallah:82:herkese merhaba kızlar 2-3 gündür gelemiyorum. iş yoğunluğundan dolayı umarım herkes iyidir..
herkese merhaba kızlar 2-3 gündür gelemiyorum. iş yoğunluğundan dolayı umarım herkes iyidir..
senin yaş kaç ki