- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #64.401
25 canım, yaşlandık be yaa...
Nişanlıma göre 28 yaşında 2 çocuk sahibi olmalıyım...
bende 27 aman sanki bana şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 canım, yaşlandık be yaa...
Nişanlıma göre 28 yaşında 2 çocuk sahibi olmalıyım...
mutlu yıllar sağlıklı mutlu bol kazançlı sevdiklerinle beraber hayırlı bi ömür senin olsun inşallah.. pasta canavarlarıDün 22 oldum :) (Pasta muhabbetide ordan geliyor)
Nişanlımda 24 olacak temmuzda :)
herkese merhaba kızlar 2-3 gündür gelemiyorum. iş yoğunluğundan dolayı umarım herkes iyidir..
mutlu yıllar sağlıklı mutlu bol kazançlı sevdiklerinle beraber hayırlı bi ömür senin olsun inşallah.. pasta canavarları![]()
Kızlar meraba, ben aranıza yeni katıldım. Ben de 2011 gelini olucam inşallah, düğünüm de 16 temmuzda olacak. Nişanlım da şu an askerde malesef ve 15 mayısat gelecek hayırlısıyla.. Aranıza katılmaktan mutluyum :):)
İnsan düğün yaklaştıkça saçmalamaya başlıyo, acaba doğru insan mı, ervleniyorum ama erken mi davranıyorum yoksa, pişman olcak mıyım, evlendikten sonra tavırları değişcek mi vs vs vs :S:S
Şu an bu duygularla savaşıyorum malesef :S:S
adaşım biraz mutsuz
kübrada çok heyecanlı
onun dışında günlük koşuşturmalar canım
sen nasılsın
10 nisan da gidiyo iki tane gelincik anne ve babaları düşünemiyorum
o gelinlerden biri benim![]()
ay canım o sahne aklıma geldikçe fena alıyorum hem mutluluk hem alışkanlık evimiz annemiz![]()
ay canım o sahne aklıma geldikçe fena alıyorum hem mutluluk hem alışkanlık evimiz annemiz![]()
üzülme kübracım istersen sıranı bana verebilirsin![]()
puhahahaha topikteki hatunlar kudurduyok olmaz ben hem ağlar hem giderim
![]()
yok olmaz ben hem ağlar hem giderim
![]()
yok olmaz ben hem ağlar hem giderim
![]()
herkes yaşıyo ve sağlıklı çok şükür gerisini de çenemizle çözeriz animallah:82:
sen nasılsın
bende iyiyim sürekli yeni işler çıkıyor. bugün taşınacağımız eve kablolu tv bağlanacaktı. apartmanda kablolu tv yokmuş olamaz böle bişiiiiiiiiiiii. şuan şaşkınımmm![]()