• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende kilo veriyorum ama gül senin kadar hızlı değil
yemek yedikten sonra midem bulanmaya başladı benimde cok enteresan bir şekilde
d.kontrol'den mi oluyor acaba diye düşünmeye başladım ama biraz daha izleyeceğim

kızar yarın iş yerimdeki son iş günüm o yzüden bu ara işler yoğun kusuruma bakmayın

bunca stresi arkanda bırakmaya bu kadar az kalmışken :1:
ayhh kübra geceleri uyuyabiliyormusun?

valla stresten heyecana fırsat kalmıyor. eltim aradı şimdi dün stersli olduğumu anlamış takma kafana bunlar geçer diyor bu heyecanlı günlerinin tadını çıkar. ama ah ahh çıkartamıyorum ki

Rabbim kazasız belasız sağ salim telinle duvagınla evine girmeyi nasip etsin kübracım..Hep mutlu olun inşallah

aminn canımm rabbim isteyen herkese yaşatsın.

valla kübra sen napıyosun ya:10: benim 1 ay var uyuyamıyorum yiyemiyorum boyuna içiyorum

uyku sorunum yok hatta tam tersi işe geç kalıyorum hep yorgunluktan sızıp kalıyorum

canım çok az kaldı ya az önce seni andım heyecan tavan yapmıştır şimdi diye. umarım her şey yolundadır

hamdolsun işte stresten kaynaklanan gerfinlikler var ve ben bunların streste olduğunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum ki daha büyük sorunlar yaşanmasın.aman kızlar tedbirli olun parlamayın hemen.

küpra bize hemen cevap ver bizi hemen aydınlat benim paçalarım tutuştu 1 ay kaldı uyku yok yemek yok... son günlere geçiyo mu hepsi hemen bilgi sun bize:86:

son günler yavaş geçiyor yorgunluktan uykusuzluk gibi bişey olmuyor. saflaşıyorsun valla.

çok tabi ellerim sürekli üşüyo ideal kilom 57 60 arası biri vermedikçe yemiyorum yemek falan adet dönemine girince çok fazla kaybediyorum kilo... bu gidiş iyi değil

beytepenin dediği gibi sendede bendeki gibi b12 eksikliği var git ölçtür bak düşük çıkacak aynı sorunları bende yaşıyorum çünkü

valla nişanlımda son güne kadar çalışacak birde elektirkçi elleir hep yara bere içinde matkap bile deldi elini geçen. diyor böyle elleir olan damatta ilk ben olacağım heralde:50:

o eller helali ile ekmek parası kazanan eller
benim icin dünyanın en güzel elleri de kübracım sende
Sen sevginle merhem olursun yaralarına geçer hemen

Son düzenleme:
Banada arkadaşlarım kızıyor hala neden çalışıyorsun diye, paraya ihtiyacım var ve yaklaşık 1 ay önce çıkacağım zaten.
Gerçi ayrıldığımın ertesi günü Iğdır'a gidiyorum, umarım haziranda kilo veririm :((

Back
X