• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

gülcüm gelinliğinide bende çok begendim..

kübracım dualarımız seninle..:nazar:Hayırlısıyla baş göz edicez inşallah senii...Gönlünü ferah tut

Herkese günaydın kızlaar...
Gül'cüm gelinliğin çok hoş, Eda'cım inşaAllah hatasını anlar enişte, ama bana kalırsa anlayacak yaa, sende de ne sabır varmış ben konuşmadan duramıyorum bee ya bitecek, ya devam edecek...

gülcüm gelinliğinide bende çok begendim..

kübracım dualarımız seninle..:nazar:Hayırlısıyla baş göz edicez inşallah senii...Gönlünü ferah tut

allah razı olsun kızlarrrrr

gül gelinliğin çok hoş bence de
kübracım şimdi senin kınan ne zaman düğün mü vardı yoksa sadece nikahmıydı

cuma akşamı kına olacak. pazar günü akşam 7 de düğün nikahta düğün salonunda olacak

Herkese günaydın kızlaar...
Gül'cüm gelinliğin çok hoş, Eda'cım inşaAllah hatasını anlar enişte, ama bana kalırsa anlayacak yaa, sende de ne sabır varmış ben konuşmadan duramıyorum bee ya bitecek, ya devam edecek...

günaydın esracım hoşgeldin..canım bu benim son şansım..evlenmeye nasipse eğer az kaldı..ben bunun herseyi önüne serersem affet olmuyo barışalım ben küs kalamıyorum seni merak ettim desem birdahaki kavgada daha beterini yapacaktır bana.ona muhtaç oldugumu düşünmesin..herşeyi yakarsa bi kibritte ben tutarım..o küs kalabiliyosa gücü varsa bende de var..Hiç kimse kızlar hiç kimse herşeyi söyleyebilme cesaretinde olmamalı..kendinizi asla ama asla ezdirmeyin

evet canım pazartesi inşallah arabayla izmir tarafına gideceğiz kuşadsı bodrum geze geze bir hafta geçireceğiz.
hımm haftaya bugn kmblr nerelerde olcaksn kocişinn kollarında süpermş hayatım :))
günaydın esracım hoşgeldin..canım bu benim son şansım..evlenmeye nasipse eğer az kaldı..ben bunun herseyi önüne serersem affet olmuyo barışalım ben küs kalamıyorum seni merak ettim desem birdahaki kavgada daha beterini yapacaktır bana.ona muhtaç oldugumu düşünmesin..herşeyi yakarsa bi kibritte ben tutarım..o küs kalabiliyosa gücü varsa bende de var..Hiç kimse kızlar hiç kimse herşeyi söyleyebilme cesaretinde olmamalı..kendinizi asla ama asla ezdirmeyin

çk çk haklısın eda hatasını anlamalı bırak arasın

eda senin gözün kara... nasıl göze alabiliyorsun kaybetmeyi ben yapamam bir kibrit de ben tutamam hatasını anlatmaya çalışırım anlamazsa elbette yapacak bişi yok hatasını anlatırım ve tekrarlamazsa sorun yok... hepimiz insanız hata bizlere mahsus canım ya bu kadar katı olma

Back
X