2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylincimm benim 1 günde oldu alışverişimm
biliyosundur babam rahatsız o yüzden ço acele oldu
ama o yola girince buluyosun istediğin gibii

:1::1::1: Büyümüşümmüüüüüüüü

ayy canım geçmiş olsun
bilmiyodum ben babanın rahatsız olduğunu
söylemişsindir ama ben kaçırmışımdır kesin
çözümsüz bişey değildir umarım
allah tez zamanda şifasını versin inşallah

meltem merhaba hani kınada koltuk gibi oturacağım demiştin ya bende minder istiyorum yerde etrafımda kızlar otursun annem dedi hiç dediğin gibi olmaz millet üçüşür başına sandalyede otur bende istemiyorum sandalyede oturmak birde kınada kızı havaya kaldırıp damadın ismini söyletiyorlar minderden nasıl kaldırsınlar dedi seni
nasıl olacak

Bende minder istiyordum ama olmazki yaa :((
Hatta bir ara yuvarlak mumlar yapsak ortasında otursam dedim ama bi sakatlık falan çıkar, çoluk çocuk yanar diye vazgeçtim...

aylincimm benim 1 günde oldu alışverişimm
biliyosundur babam rahatsız o yüzden ço acele oldu
ama o yola girince buluyosun istediğin gibii

:1::1::1: Büyümüşümmüüüüüüüü

İvit büyümüşte, nişanlanmış :43:

esracım evet canım şuan konusuyoruz..barıştık canım sağol düşündüğün için :29:

ohh sevindim ve içim rahatladı ne yalan söyleyeyim
olumunekankayizsmile.gif

umarım bidaha olmaz böyle şeyler

2011'in güzeller güzeli gelin adayları hızınıza yetişemiyorum artık :) Burdaki resimleri görünce çok özendim. Benim nikahım da 27 mayısta nişanlımın doğumgününde olacak. Aslında nikah şekeri düşünmüyordum ama böyle görünce benim de yaptırasım geldi az sayıda :)

Bu arada Pandomim beni de ekelr misin listeye 14 temmuz kına - 16 temmuz da düğün.

2011'in güzeller güzeli gelin adayları hızınıza yetişemiyorum artık :) Burdaki resimleri görünce çok özendim. Benim nikahım da 27 mayısta nişanlımın doğumgününde olacak. Aslında nikah şekeri düşünmüyordum ama böyle görünce benim de yaptırasım geldi az sayıda :)

Bu arada Pandomim beni de ekelr misin listeye 14 temmuz kına - 16 temmuz da düğün.

hoşgeldin canım
benimde 7 mayıs nikah düğün bi arada
benimde nişanlımın doğum günü

nurgüldü sanırım tşk ederim canım çok sağol

kız toprak :nazar::nazar::nazar: Nede güzel olmuşun kız sen kırmızı yakışmış nişanda kırmızı giymiştim bende :))
sağoll toprağımmm
sağolll

gördüm canım kırmızıda çok yakışmış allah tamamına erdirsin inşallah darısı başıma:) bende kırmızı istiyorum kıyafetini nerden almıştın?

amin canımmmmm darısı başınaaa:1::1:
Halitten aldık kuzummm çok çeşit var ordadaa

ayy canım geçmiş olsun
bilmiyodum ben babanın rahatsız olduğunu
söylemişsindir ama ben kaçırmışımdır kesin
çözümsüz bişey değildir umarım
allah tez zamanda şifasını versin inşallah

doğrudur alincimm bende sık sık gelemiyomm
kaçırıyom arada
sağol amin

bende minder istiyordum ama olmazki yaa :((
hatta bir ara yuvarlak mumlar yapsak ortasında otursam dedim ama bi sakatlık falan çıkar, çoluk çocuk yanar diye vazgeçtim...

ivit büyümüşte, nişanlanmış :43:

nişanlandımmmm :66::66::32::32::64::64:

Hoş gelmişsin
Bende nikah şekeri düşünmüyordum ama benimde aklım kaldı.
50 adet de benim için yeterli.150 TL olan anahtarlık 175 TL olan dolap süsü magnetli 225 TL olanda notluk.Hepsi birbirinden hoş sankim bakalım kısmet.

$2010-nikah-şekeri.webp
bende buna bayılıyorum bende 100 tane falan çok yakın akraba ve arkadaşlara dağıtmak için istiyorum bakalım
magnetli olucak malzemesini alıcaz bi arkadaşım yapıcak
yani çok maliyetli olmıycak sanırım bizim için

Arkadaşlar bombayı patlatıyorum.
Gelinliğimi seçtim çok şükür :) (sonunda)
Okadar hafifledim ki kuş gibiyim sanki.
Birde kayınvalidemle nişanlımla ufak tefek sorunlarımız vardı.
Onları hallettik çok şükür. Bütün sıkıntılarım geçti... :66: :64: :62:

meltem merhaba hani kınada koltuk gibi oturacağım demiştin ya bende minder istiyorum yerde etrafımda kızlar otursun annem dedi hiç dediğin gibi olmaz millet üçüşür başına sandalyede otur bende istemiyorum sandalyede oturmak birde kınada kızı havaya kaldırıp damadın ismini söyletiyorlar minderden nasıl kaldırsınlar dedi seni
nasıl olacak

selamlar kızlarr güzel bir hafta diliyorum geçmişi okudum hemen yorumlarımı yapıyım;Zeynep güneşlik olmadan perde zarar görür canım mutlaka güneşlik yaptır;petegin üzerinde uzun teli tavsiye etmiyolar kızlar perdeyi sarartıyormuş eklediginiz uzun modeller çok güzel benim de gözüme Zeynep'in dedigi gibi simli filan ipler takılıyor çok güzel duruyor...

Züleyha baban için geçmiş olsun diliyorum canım ben resmini göremedim bir ömür boyu mutluluklar:nazar:

Zuhal hasır,trabzon burması,adana burması aldırabilirsin hasırlar bak şık duruyor özel bir günde de takabilirsin hem de degerde kaybetmez bana hasır takıldı...

Denizzz ayakkabın çok sık altına ismimizi yazacakmısın?bizde damadın gelini kaçırması adeti yok canım ben kına yakılırken sadece oturmak için aldırttım anneme hep oturmayacagım ben oturuyum kızlar da etrafımda dolassınlar die düşündüm?

Kübya'da mutluluklar kızın şansından dün hava da çok soguktu...

Aylin ve zeynep evinizin de resimlerini beklioruz...

Arkadaşlar bombayı patlatıyorum.
Gelinliğimi seçtim çok şükür :) (sonunda)
Okadar hafifledim ki kuş gibiyim sanki.
Birde kayınvalidemle nişanlımla ufak tefek sorunlarımız vardı.
Onları hallettik çok şükür. Bütün sıkıntılarım geçti... :66: :64: :62:

geçmiş olsun canım
hayırlı olsun gelinliğinde nasıl bişey resmi varsa eklesene

Back
X