Gelinlik Modelleri 2011 Gelinlik Modelleri, 2012 Gelinlik Modelleri, Gelinlik resimleri

nicebeauty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
7
0
36
Amasya
2011 Gelinlik Modelleri, 2012 Gelinlik Modelleri, Gelinlik resimleri, Gelin, Gelinlik, Gelinlik Resimleri, Her Kızın Hayali Gelinlik Resimleri

$03.webp $02.webp
$04.webp $05.webp
$06.webp $07.webp

Son düzenleme:
fotoğrafları

Gelinlik Resimleri

Eklentiler

• $001.webp
    $001.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 172
  • $002.webp
    $002.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 150
  • $003.webp
    $003.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 186
  • $004.webp
    $004.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 159
  • $005.webp
    $005.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 121
  • $006.webp
    $006.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 198
Son düzenleme:
hiç biri beğenmedim ne bileyim bana göre gelinlik dediğin kabarık olur

2012 miiii 2011 dede vardı bunlar herkesın kendı tercıhı ama gelınlık demeye 1000 şahit ister

bu tarz şeyler ne bileyim düz beyaaz bi elbiseden farkı yok hele bazı modeller rezil ya ne öyle saçmalamışlar valla ben asla giymem yinede saygı duyuyorum tarz meselesi

ben birçoğunu çok beğendim, zaten modeller yurtdışı sitelerinden alınmış, yurtdışında kabarık, taşlı, pullu gelinlik pek tercih edilmiyor, herkes zarif gelinlik tercih ediyor. İngiltere prensesi veya twilight taki bellanın gelinliğinden örnek verebilirim. Arap ülkelerinden bahsetmiyorum tabii, orada fazlasıyla abartı var. Kabarıkta hoşuma giden prenses model ama sadece eteği tülden kabartılmış olanları beğeniyorum. Bence yukarıdaki gelinlikler gelinin güzelliğini, saflığını ortaya çıkartıyor, odak noktası gelin olmalı, her yeri kabarık, toplamalı etekli, bol taşlı , upuzun kuyruklu, upuzun taşlı/ simli duvaklı gelinliğin içinde kaybolmak olmamalı. Taşlıysa taşlı olsun,kuyruğu ihtişamlıysa sadece o olsun, kabarıksa kabarık ama bunların hepsi tek bir gelinlikte olunca sadece kargaşa görüyorum.

Gelinliklere elbise diyen arkadaşlara duvak meselesini hatırlatırım. Bir kere, zaten gelinlik dediğin de bir tür elbisedir, başka ne olabilir ki? Ayrıca düğüne duvakla ve beyaz kıyafetle gelen başka davetli var mıdır acaba? Bizim düğünlerde olmaz...

Bu gelinlikler pronovias markasının birkaç sene önceki modelleri. Zaten o kabarık olmayan türde modellerini genelde her sene "fashion" diye bir seride çıkarır. Tüm gelinlikleri bu tarz değildir, konu sahibi arkadaşımızın da paylaştığı üzere gayet de kabarık, gösterişli modelleri de vardır. Bu tipleri ise metropollerde yaşayan, batı modasının sıkı takipçisi, zengin, kariyer sahibi "sex and the city" tipi kadınlar için üretiyor ve onlar tarafından tercih ediliyor tahminimce...

Ayrıca belki ayrıntıları az ama kumaşları çok kaliteli...

Son düzenleme:
tabikide tercih meselesi saygımmız var

Back
X