2011 hamileleri nasıl gidiyor hamilelik?

deryam160510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
5.168
5
0
Hatay
kızlar ben bugün öğrendim hamile olduğumu,adet günüm 4 gün geçti,çok mutluyum,çok duygulandım,çok ağladım,Rabbim bizi bebişlerimizden ayırmasın inş.:66::66::66::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin insallah
allahim kucagina almayi nasip etsin insallah
benimde üçüz kizlarimvar bende cok duygulanmistim hamile oldugumu ogrenince

merhaba canım bende 1 nisanda öğrenmiştim:) sanırım ikizmiş..çok heyecanlıyım:) keseleri gördünüzmü?bize dr um 15 nisanda dedi..

merhaba canım bende 1 nisanda öğrenmiştim:) sanırım ikizmiş..çok heyecanlıyım:) keseleri gördünüzmü?bize dr um 15 nisanda dedi..

ben de 1 nisanda öğrendim,keseyi yarın görcez,ben de ikiz istiyom,vücudum bazen 1 bazen 2 yumurta üretiyomuş,1 ayda demirim çok azalmış,sürekli acıkıyom,inş. benim ki de ikizdir,sen nerden anladın canm,keseyi mi gördünüz

ben de 1 nisanda öğrendim,keseyi yarın görcez,ben de ikiz istiyom,vücudum bazen 1 bazen 2 yumurta üretiyomuş,1 ayda demirim çok azalmış,sürekli acıkıyom,inş. benim ki de ikizdir,sen nerden anladın canm,keseyi mi gördünüz

canım ben tüp bebek ile hamiş kaldım...beta hcg m çok yüksek geldi...dr ölee dedi...son adet tarihinin ilk günü nedir?benim 7 mart..tam 4 haftam bitti.. senin kaç hafta?bende hiç bi belirti yok ama 3 gündür bende müthiş acıkıorum..karnım kazıono:)

bel ağrım yok,göğüslerim yumuşacıktı ilk defa,adete 1 gün kala sertleşti,şişti,hala da şişiyo,büyüdü,kocaman oldu,adete 1 gün kala 1 damla kahverengi akıntm oldu,başım dönüyodu sabahları,akşamları başım ağrıyodu,karnım gaz doluydu,şişkinlik vardı acayip gaz giderici bile kulandm,sürekli miğdem ekşiyodu,kaşıntılı akıntım vardı,hala da var ve arttı,akşamları şiddetli baş ağrısı,sürekli halsizlik,düşük tansiyon,sürekli acıkma var,sanki çimde canavar var:60::60::60:

bel ağrım yok,göğüslerim yumuşacıktı ilk defa,adete 1 gün kala sertleşti,şişti,hala da şişiyo,büyüdü,kocaman oldu,adete 1 gün kala 1 damla kahverengi akıntm oldu,başım dönüyodu sabahları,akşamları başım ağrıyodu,karnım gaz doluydu,şişkinlik vardı acayip gaz giderici bile kulandm,sürekli miğdem ekşiyodu,kaşıntılı akıntım vardı,hala da var ve arttı,akşamları şiddetli baş ağrısı,sürekli halsizlik,düşük tansiyon,sürekli acıkma var,sanki çimde canavar var:60::60::60:

canım kaç haftalık şimdi?

canım kaç haftalık şimdi?

5+2 olması lazım,troit ilacından dolayı idrarda çıkmadı,adet günümümn 3. gecikmesinde,4. gün 94.5 çıktı kanda,7. gün 480 çıktı,yani geç gözüktü ama hızlı bişekilde artıyo,onun için şu kadarlık diyemeyecem,yarın kesesini görürsek anlaşılır herşey,sat 28 şubattı

canım bende troid ilacı kullanıyorıum:( hadi bakalım yarın inşallah iki tane kese görürsünüz..hangi hastaneye gidiosun cnm?

kan grubun 0 - mi,inş. tek yumurta ikizidir,ikisininde kan grubu aynıdır ve 1. çocukta problem yok,2. riskli,inş. 2 sini de aradan çıkarmış olursun,Allah bebişlerini sana bağışlasın canm

kan grubun 0 - mi,inş. tek yumurta ikizidir,ikisininde kan grubu aynıdır ve 1. çocukta problem yok,2. riskli,inş. 2 sini de aradan çıkarmış olursun,Allah bebişlerini sana bağışlasın canm

canım çift yumurtadır.çünkü 2 emb.transfer edildi bana...benim kan grubum 0 negatif eşimin b pozitif :) kan uyuşmazlığı var inş. bi problem yaratmaz:(

ankaradamı canım?canım benim transferden sonra daha adetime 5 gün kala falan 97 çıktı 2 gün sonra 205:) yaa ben de şimdi özele gidiorum ama devlete gitmek istiorum..

hayır canım hatayda yaşıyom ben,burda bi tane kadın doğum hastanesi var özel,başka da yok zaten,mecburen oraya gidecem

bugün keseleri görceksin canım...inşallah 2 tanedir:):nazar::nazar::nazar:

inş. canım,senin başın dönüyo mu,benim acayip dönüyo,pazt.tsh 3.65 çıkmıştı,2 hafta öncesinde 1.86 ydı,hamile olunca artmış biraz,ilacı yarıma çıkardık,değişen hormonlara karşı savaşıyo ilaç,ondan mı dönüyo başım acaba,bi de rahim büyüyünce beyne baskı yapıyomuş,buna bağlı olarak ta dönebiliyomuş,senin var mı böyle bi şikayetin

inş. canım,senin başın dönüyo mu,benim acayip dönüyo,pazt.tsh 3.65 çıkmıştı,2 hafta öncesinde 1.86 ydı,hamile olunca artmış biraz,ilacı yarıma çıkardık,değişen hormonlara karşı savaşıyo ilaç,ondan mı dönüyo başım acaba,bi de rahim büyüyünce beyne baskı yapıyomuş,buna bağlı olarak ta dönebiliyomuş,senin var mı böyle bi şikayetin

yok canım benim başım dönmüyo..en son transfer öncesi baktırmıştım tsh ma..yükselmişmidir ki?benim belirti olarak sadece çok sık acıkıorum...bölleee karnım kazıonıo resmen:)

Back
X