• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar biz geldikkkkkkkkk:3:

off bende sıkıntımı sölim bare :37:

2 gündür vajına kemiklerim mi desem çatım mı desem bilemiyorum neresi ordaki kemiklerim acıyor oturup kalkarken ağrı yapıyor ya:43:

bacaklarımı açıp kapatamıyom neden ki sizde de aynı şikayette olan var mı:26:

aynısıııııı oluyoooooo bendede iki günde bi..:26: korkutuyooooooooo..

Primim ayım yanmayacak derken ne demek istedin ??? Anlamadım...
Gün olarak görünmeyecek, yani 120 gün işlemeyecek...Raporlusun ya, günlerin ilerlemeyecek, işyerin senin için ssk parası ödemeyecek, ama 120 gün sonunda sen gidip paranı alabileceksin...Geçen sordurdum da asgari ücretli 2800 tl.alabiliyor dediler ssk.dan...Çok geldi ama, inşallah veriyorlardır o kadar...

günlerim görünmeyecek yani diye sormustum ama yine ssk lı olarak doktora falan gidebileceğim o 4 ayda heralde cok karısık geldi :) teşekkür ederim yanıt için

Sağol canım kahvedemi yiyim onuda deneyim doktoru aramak istemiyorum cumartesi zaten gidecem bugün arasam hemen gel der serum bağlar yatırır ..... ya ekerin hazır tatlısından hergün yedim kesin o yaptı

geçmiş olsun canım. ben kivi yediğim zaman da oluyor. kivi tüketme bence bu ara.

Sağol canım kahvedemi yiyim onuda deneyim doktoru aramak istemiyorum cumartesi zaten gidecem bugün arasam hemen gel der serum bağlar yatırır ..... ya ekerin hazır tatlısından hergün yedim kesin o yaptı

Şekersiz bol telveli kahve yap iç, telvesini de yeee...Kulağa pek hoş gelmiyo ama, ben kahve tiryakisiyim zaten telveleri de sıyırırım, tdı güzel kız..İyi glir inşallah..

günaydın cnm
fmgde ishal oldu.magnezyum ve kalsiyumdan mı diyede sordu hatta. farklı bişey mi yedin yoksa..

canım ben magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorum elevit ve ferro zaten ishal yapmaz diyorumki ekerin hazır tatlısı çok yedim o yapmıştır diye düşünüyorum ebebğe bişey olmasında bugün toplarım inşallah

Primim ayım yanmayacak derken ne demek istedin ??? Anlamadım...
Gün olarak görünmeyecek, yani 120 gün işlemeyecek...Raporlusun ya, günlerin ilerlemeyecek, işyerin senin için ssk parası ödemeyecek, ama 120 gün sonunda sen gidip paranı alabileceksin...Geçen sordurdum da asgari ücretli 2800 tl.alabiliyor dediler ssk.dan...Çok geldi ama, inşallah veriyorlardır o kadar...

benimde asgariden ödeniyor 2800 iyi valla allah bereket versin. bizim elden alamadıklarımız ne olcak yanacak vermezlerdd..
maaşın yarısı gitti.

kuzu sen 8 nisanda nasıl izine ayrılıyorsun benim 32. haftam 11 nisanda sen benden sonrasın..

karakan ben de ishal oldum ama kesin kalsiyumla magnezyumdan.
yan etkilerinde yazıyor zaten. dün tuvalete taşınmaktan mahvoldum.
muz ye bide kahve-limon'u dene. geçmiş olsun.

Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?

bende yoğunluğua son hızda devam..bu yoğunluk bel ağrımı arttıyor..deli gibi bel ağrısı çekiyorum..ankarada 4 gün yoğun kar yağdığı gün 4 gün evden çıkmadım bi güzel dinlendim çok iyi geldi..patronum saolsun...ama işler çok yoğun..biri bitmeden yeni işler..ama az kaldı..mayısın başında ayrılcam izne..evde de net yok,pc bozuk sizi takip edemeyeceğim..buna çok üzülüyorum :(

bu arada güzel kızımın adınnı ADA koymaya karar verdikk sizce nasıl kızlar...:69::69: ctesi 4 boyutlu için randevu aldım..110 tl cd resim de dahil...biraz pahalı ama napalım :49: değerr..:16::16:
bu arada diyete devam ediyorum şekerim yüksek çıktığı için...hayırlısıyla doğursaydık bi :66::66:

sizlerde yaramaz birşey yoktur umarım...nasıl gidiyor hamişlik..bebişler nasıll...kocaişleriniz nasıl..sizler naıslsınızzzz....sizi çok özlüyorumm..

Blu kanaman olmuş çok üzüldüm..dikakt et cnaım benim..dr rapor el dmeişse bildiği vardır..ve bol bol dinlen...ilerde pişmanlık yaşayacak bir şey yapma..bebişlerimiz için herşeye katlanacağız...

Anne Dostu Hastane Projesi kapsamında İstanbul Doğum Akademisi olarak Doğuma Hazırlık Kurslarını halka açık olarak düzenleyeceğiz. Bu kurslar İstanbul Cerrahi Hastanesinde yapılacak ve ücretsiz olacak.
İlk grubun medya duyuruları yapılmadan önce sizlerden oluşmasını istiyorum. Bunun için, 15 kişilik olacak bu kurslara katılmak isteyenler
lütfen bana ulaşsınlar. Ayrıca uygun saatleri bildirirseniz planlamamızı ona göre yapabiliriz.

Çevrenizdeki tüm hamileleri de bu konuda bilgilendirebilirsiniz.

Cevaplarınızı bekliyorum.

Op.Dr.Hakan Çoker LCCE(Lamaze Certified Childbirth Educator)---HypnoBirthing® Practitioner
İstanbul Doğum Akademisi
Tel 0 212 2405935 / 0 5422151473

kızlar bu da İstanbulda. telefonları arayarak randevu ve bilgi alabilirsiniz sanırım. umarım faydası olur..

inş canım moralim yerinde hiç canımı sıkmadım, oğlum oynamaya devam edince iyi hissettim kendimi :)kocalar hissedince çok mutlu oluyorlar tabi onlar bizim gibi bebeği hissetmedikleri için anca böyle dışardan tekmelerle idare ediyorlar :)) doktor günde 1 ped kadar gelse bile sorun değil dedi ama gelmedi çokşükür. bi daha ev işi falan yok valla evi şey de götürse umursamıcam :))

sağol oykumcum valla malesef farkında olmadan yapıyoruz hata aslında işte..dikkat etmek lazım çok. doktor da dedi her bünye kaldıramıyor dedi. bu arada arkadaşına gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin böyle şeylerle imtihan etmesin. maşallah topiğimizin bebişleri çok sağlıklı öyle de doğacaklar inşallah.. :nazar:

Amin canım benim..senin niye ağrıdı ki başın, ilaç da alamayınca baş ağrısı çok gıcık..
ya kızlar çok duygulandım valla böyle destek görünce insan çok mutlu oluyor. canlarım benim yaa hepinizi çok seviyorum :71::71:

Canım ben ilk gebelikte çok hareketliydim ama bunda gerçekten çok yoruluyorum.. doktor dedi ki yürüyüş yap ama yorgun hissedince ara ver otur dedi.. Yani aslında vücut sinyal veriyor aslında.. Bende bunda bir nazlı hamile oldum anlatamam.. Valla çok dikkat ediyorum.. iki ütü yapıyorum, iki dinleniyroum hiç yormuyorum kendimi, birde siz çalışıyorsunuz. Çok yormayın kendinizi, bunun keşkesi yok yani..

canım ben magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorum elevit ve ferro zaten ishal yapmaz diyorumki ekerin hazır tatlısı çok yedim o yapmıştır diye düşünüyorum ebebğe bişey olmasında bugün toplarım inşallah

ishal iyidir ya kabız olan birisi olarak sempatim var bu hale :D
karakancım bir tatlı kasıgı kahveye bir kaç damla limon damlat su ile yut
ya da
bir tatlı kasıgı normal kuru siyah cayi su ile yut
bunlarda benden sana koca karı tavsiyeleri
birde coca colada iyi gelir bak tutar
ayva varsa ayva da ye
patates, pilav lapa yiyorsundur zaten

ayyyy nefes alamıyoruuuummm.
ya takma be fatma ben erkeklerin söylediklerini pek kale almıyorum... dengesiz konuşuyorlar.

aa ondan olabilir. biraz bekle kesilmezse dr ara ilaç verir

benimde asgariden ödeniyor 2800 iyi valla allah bereket versin. bizim elden alamadıklarımız ne olcak yanacak vermezlerdd..
maaşın yarısı gitti.

kuzu sen 8 nisanda nasıl izine ayrılıyorsun benim 32. haftam 11 nisanda sen benden sonrasın..

Doktorum öyle dedi..9 nisan c.tesi günü tam 31. bitmiş oluyo..32 başladığında rapor başlıyor ya..Sen 11 nisanda 32. haftayı bitirmiş olacaksın...Yani raporun 1 haftası geçmiş olacak...Benim doktorun hesabı bu şekilde..

günaydın canım çok sağol..evdeyim bu hafta her haftanın çarşambadan sonrasını evde geçiriyorum bu ara :1:

kızlar Ankarada ücretsiz bebek bakımı ve doğum eğitim seminerleri var. TOBB ETÜ Hastanesi'nde 9 Nisan ve 16 Nisanda 2 ücretsiz eğitim var. içeriğini yazmış hemşire;

şimdi istanbuldakileri de göndericem.
karakaaaaann gelmen mümkünse gidelim canım :))

canım ye hrs de arıyor iki cumadır aynı seminer onlardada vardı katılamadım zaten surda az kaldı doktor 32 kadar yat dediya sen git bana da anlat :)))))))))))))))))))))

Back
X