2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iç bacım iç allaha emanetler..
çınar bebek allaha emanet allah anasına babasına bağışlasın inşllah.

herkesde aynı dertler gerilmeler kasılmalar. Gece dönemeemeler. Bebk hareketleri bile aynı:))))))) nisanı atlatırsam mayısda doğum inşallah hjayırlısıyla

Ben geceleri Alllah a şükür uyuyorum ama sabah uyanamıyorum.. Gün içinde de sürekli uyukluyorum.. Yetmiyor artık gece uykusu.. Çok zor ya Ege valla bazen Aslı ya bile tahammülüm kalmıyor.. Sinirliyim son zamanlarda.. Siz birde çalışıyorsunuz.. Gerçi çalışmayınca da zaman geçmek bilmiyor.. Eve hapsettim resmen kendimi... Sıkılıyor insan.. Arkadaşlarım arayıp duruyor bişeyler yapalım diye ama benim hiç halim yok, sana gelcez falan diyorlar kafayı yiyorum, ben misafir çok severim aslında eve giren çıkan çoktur ama artık kafam götürmüyor... Dün bir arkadaş 2 yaşında kızıyla kahveye uğradı varya çocuk o kadar çok bağırdı ki tansiyonum fırladı resmen.. Ay artık insan çok yoruluyor dimi.. Birde senin kız 1. sınıf... 1.sınıf zor oluyordur..

Fmg gelsede sezin hanımdan haberler getirse meraklandım:)

Doktora mı gidicekti Fmg... ay merak ettim şimdi.. Tosun kızı ne alemde acep...

Ya sabır de, iç bi kahve hiçbişeycikler olmaz o kadardan...
azıcık bi süre kaldı, evde kuzucuklarınla keyif yapacaksın inşallah...

İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur..
Öyküm kaç haftalık doğmuştu Çınar bebek?

25 haftalık doğmuştu canım... Yine de güçlü bebekmiş maşallah... :nazar:

gunaydinnnn herkese hayirki cumalarrrr

ya sabah uyandigimdan beri aglaklik var uzerimde ustelik grip de oluyorum
depresyondayim ;))))

Sana da hayırlı cumalar canım... Bu sıralar sinirlilik, depresyon halleri bende de var, hormonlardan herhalde..

canım mrb bende lierac kullanıyorum hangi siteden sipariş verebiliriz bende almak isterim
ben netten sipariş vermiyorum canım eniştem ecz.deposundan alıyo
canım hiç çatlağın yok mu daha

ya ben hergün kremimi sürdüm bi sabah kalktım baktım çatlamış göbüşüm çok üzüldüm o günden beri hergün sürmüyom zaten çatlamış çatlayacağı kadar:31:

olmaz olurmu ben daha 3. ayın başındA çatladım ama krem kullanmaya başladıktan sonra yeni çatlaklar olmadı

günaydın hayırlı cumalar...ege sıkma canını hayırlısıyla az kaldı ....çınar bebek iyiymiş maşallah allah herkesin bebeğini korusun

aa canım bende bugün sizlere onu sorucaktım sendede varmış aynı sorun. Benim ilk defa dün ve dün gece vajina kemiklerim acayip ağırdı. Korktum biraz. Normalmiymiş acaba. Bugün doktora gidicem sorarım yine unutmazsam.

Ben 20. haftadan beri o ağrılarla yaşıyorum gittikçe de artıyor :(
kuku kemikleri diyorum ben onlara, vüzut doğuma hazırlanıp genişlediği için olurmuş galiba
benim bu kadar ağrıdığına göre ben epey bi hazırım , fırt diye doğurucam herhalde
hareketlerini de doğru düzgün anlayamıyorum, doğumu da anlamıycam herhalde :1:

gunaydinnnn herkese hayirki cumalarrrr

ya sabah uyandigimdan beri aglaklik var uzerimde ustelik grip de oluyorum
depresyondayim ;))))

Günaydınn zinkerbel.. dikkat et kendinee :(

Doktora mı gidicekti Fmg... ay merak ettim şimdi.. Tosun kızı ne alemde acep...

25 haftalık doğmuştu canım... Yine de güçlü bebekmiş maşallah... :nazar:

Sana da hayırlı cumalar canım... Bu sıralar sinirlilik, depresyon halleri bende de var, hormonlardan herhalde..

:nazar::nazar: aman en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

ben 20. Haftadan beri o ağrılarla yaşıyorum gittikçe de artıyor :(
kuku kemikleri diyorum ben onlara, vüzut doğuma hazırlanıp genişlediği için olurmuş galiba
benim bu kadar ağrıdığına göre ben epey bi hazırım , fırt diye doğurucam herhalde
hareketlerini de doğru düzgün anlayamıyorum, doğumu da anlamıycam herhalde :1:

aaaa... :) senin baya erken başlamış inşallah hemen doğuruverirsin. Hepimiz inşallah hemen pırtlatıveririz :)))

süt fişi ne oluyo acaba ben ilk defa duyuyorum :26::44:
,
sağlık ocağında tetenoz aşımı yaptırmıştım gebe takip çizelgesi doldurdular gebeliğin son 3 ayı doğumdan sonra 3 ay ayda 1 er kiloluk bir koli süt veriyormuş devletmi veriyor yoksa bizim kocaeli büyükşehirmi veriyor bilmiyorum bir kaç tanıdığım almıştı maddi durumun nasıl olursa olsun ayda 12 kilo süt veriyormuş fişi sağlık ocağından alıyormuşuz ardından belirlenen marketlerden sütlerimizi alıyormuşuz sütaş sek yada danone veriyorlarmış

son bir kaç gündür benim yanaklarım kızardı kızlar sanki hamamdan çıkmış gibiyim hehangi bir yanma kaşınma gibi bi şey yok ama kıpkırmızı önemlimidir acaba

son bir kaç gündür benim yanaklarım kızardı kızlar sanki hamamdan çıkmış gibiyim hehangi bir yanma kaşınma gibi bi şey yok ama kıpkırmızı önemlimidir acaba

O Ege de de olmuştu.. Hamilelik maskesi diyorlar... Doktor Nevranın sitesinde yazıyordu... O mu bir bak istersen.. Hormonlarla alakalı imiş canım..

kukum ağrıyooo çok oturunca uzanınca da sol tarafım ağrıyo sürekli açım 12 kilo aldım doymak bilmiyorum.offfffff.

süt fişi ne oluyo acaba ben ilk defa duyuyorum :26::44:

SÜT YARDIMI REKORA KOŞUYOR
Dünyaya yeni gelen bebeklerin daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesini sağlamak amacıyla 2005 yılında anne adaylarına 6 ay süreyle her gün bir bardak süt yardımı kampanyası başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 35 bin 58 anne adayına süt dağıttı. Yapılan süt yardımı çalışmalarında rekora doğru koşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğumdan 3 ay önce başlayan süt yardımını, doğumdan 3 ay sonrasına kadar sürdürüyor. Aylık 12 litre süt yardımını sağlık ocaklarından alan anne adayları, bu sayede ücretsiz olarak sağlık kontrolünden geçebiliyor.

geldiiiiiiiiiiim bende ayy işe hiç gelesim yok dışarılar ne güzel oldu yaaa

,
sağlık ocağında tetenoz aşımı yaptırmıştım gebe takip çizelgesi doldurdular gebeliğin son 3 ayı doğumdan sonra 3 ay ayda 1 er kiloluk bir koli süt veriyormuş devletmi veriyor yoksa bizim kocaeli büyükşehirmi veriyor bilmiyorum bir kaç tanıdığım almıştı maddi durumun nasıl olursa olsun ayda 12 kilo süt veriyormuş fişi sağlık ocağından alıyormuşuz ardından belirlenen marketlerden sütlerimizi alıyormuşuz sütaş sek yada danone veriyorlarmış

hmmm ilk defa duydum.

Back
X